Hosgeldinhepinizden yardim bekliyorum nasil ypmaliyimm...
Terbiyesiz tavukmu wuu cok srverim ama cal durumu ne cimcimeöğle yemeğim:
1 porsiyon terbiyesiz tavuk,
1 bardak ayran az ezme salata..
Hosgeldin
Ogunlerini yaz buraya zaten birbirimizi elestiriyoruz hatalarin varsa telafi edersin bi iki gun de alisir midenn zaten
ah sorma ya insallh alisirr cok zorlaniyorum
Geldim seda
Ablam geldi hastayim diye yatip uyudum.uyandim.mide bulantisiyla acliktanmis meger.ablam pek yemek yemezya benimde aciktigimi dusunmedi:) oglum gelince.pizza almislar market tipi onu yedim ama vijdan yaptim 2 dilim cokmu hazir kucuk pizza
İlkgunler zor oluyor ben yeme aliskanligimi tamamen degistirdim alistimda[/QUOT
emziriyorum bn sutumde azalma olurmu
canım o kadarcıktan bişey olmaz akşama dengeelrsin
limoncum ben de aynı durumdayım, gidip eve uyuyorum. Spor yapmak istiyorum ama iyice aksattım bu aralar. Sanırım hem mevsim değişmesinin etkisi var, hem de sabah erken kalkmaktan yoruldum. Nankörlük etmek istemem, eni konu yarım gün çalışıyorum ama durum bu. Şu saatler ileri alınsa da bari 7.30 da işbaşı yapsak
Hasta olacaksindir belki.
Depresyon deme Allah korusun.
Arada herkese olur bu tur seyler.diyette yaptigin icin belki etkiliyodur.odul ver kendine cok kati yapiyosan biraz serbest birak atlatana kadar.yattikca kotu olursun kalk silkelen bi dus al hadi
Afiyrtolsun canim ondan bisey olmaz bende arada tatli niyetine yiyorum.diyetisyenim hergun 10 gr cikolata yiyebilirsin demisti.bitter tercih et herzaman %70 - %80 kakaolu var onlar diyete uygun sutluler gofletliler cok fenaEki Görüntüle 1011349 kızlar biraz önce kahve keyfi yaptım yanında masum görünen çikolatayı yedim :18::18::18::18:
canım hiç böyle olmazdım değişik bi halsizlik yorgunluk var. içim uyuşmuş resmen. evet sabahları erken kalkamk da kötü etkiliyor bizi. benim mesaim geç ama ilçeye gidiyorum.
çok sıkı diyet yapmıyorum aslında her şeyden yiyorum
sabahları erken kalkmak etkiliyor olabilir
canım senin dediğin saatte işeydim ben
Hoşgeldin polyana kızlar müfettiş geldi hala ara yapamadım şimdi yapcan 1kepekli galeta yarım bardak sütle
Calistini bilmiyodum.benim canim sikkinken aliyorum zayif resimlerimi ona bakiyorum sonra netteki giyim sitelerine bakiyorum uzun elbise ve sandalet hastasiyim.bitane sari straptez giydigimi hayal ediyorum tiriltiril ayagimda siyah sandalet saclarim uzamis ve yaniklar gitmis roflemi attirmisim eski derya olmusum ince ve sari:)) bu arada demet akalin sevmem ama sarkilati guzel olacak olacak dinliyorum hayallerimi kurarken wuuuu o zaman bi keyifleniyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?