Geçmiş olsun eypsdra senin neyn var canim benim..
Ohh pudinge dokunmadim ve yarina da kalmadi yedi canavarlar
bu kez daha iyi gidiyor diywtim sanki
Pazartesi kilo vermiş olursam tam super olacak
kizlarr nerdesinizz ya cok mu yiyorum bn simdi 1 dilim gereyfrt ydm 5 findik
çok güzel besleniyorsun bence yediklerine baktım hem emziriyormuşsun iyi
Sanki bisey yiyince sucluluk duyuyorum ya fazla gibime glyr ve emzirdigim icin ac klyrm surekli ne ypsam aclik krizi geliyor bazen
günaydınlar.
kahvaltı yapmak canım istemiyor okula bişiler atışırırm belki
tartılmamıştım hiç bu hafta kendimi tutamadım çıktım tartıya iyi gibi
alışacaksın merak etme bende senden beterdim emin ol..çok güzel besleniyorsun bence yediklerine baktım hem emziriyormuşsun iyi
Sanki bisey yiyince sucluluk duyuyorum ya fazla gibime glyr ve emzirdigim icin ac klyrm surekli ne ypsam aclik krizi geliyor bazen
tatlı yerdim bu sefer canım acı çkerdi acı yerdim tuzlu bişyler isterdi derken akşama kadar bi orduyu yerdim şimdi abur cubur özellikle kola içmediğim için douyurucu ve sağlıklı şeyler yiyorum en önemlisi de yoğurt bence hem sağlıklı hem tok tutyo ara ve ana öğünlerde 2 kaşıkta olsa yemelisin kısa sürede acıkma hissin azalcktır..bünye alışacak sakın pes etme tatlım...
aynen tartılmamaya söz verdim bu hafta ama yapamadım ve yapmayı da düşünmüyorum.....anladım ki tartıda eksi görünce motive olyorum artı görünce de daha dikkatli oluyorum artık hergün tartılsam da olsun ya napıyım...bu da benm takıntım olsun ....Günaydın Limoncum
Ben de bir şey yemek istemedim ama okulda yiyeceğim şeyler pek de sağlıklı değil. Yoğurda kuru kayısıyı parçalayıp zorla zorla yedim.
Ben her gün tartılıyorum, vazgeçemedim bu huyumdan.
Ama iyi oluyor, kilomun kımıldamadığını ya da arttığını görürsem extra dikkat ediyorum.
sağol canım hasta olunca zencefilli bal yada zeytinyagipekmez gibi şeyler çok iyi geliyordu da şimdi de yiyemyrm kalori.li
sağol canım hasta olunca zencefilli bal yada zeytinyagipekmez gibi şeyler çok iyi geliyordu da şimdi de yiyemyrm kalori.li
kızlar günaydın sabah kahvaltım domates salatalık peynir ekmeksiz yedim bugün aranızda olamıycam cok fena grip olmuşum birazdan izin alıp gitcem hepinizi çok öpüyorum
Hayir cok degil sen emziriyosun acikman normal iyi gidiyosun biskuvi ekmek yemedin ara ogun olarak normal hem greyfurt yag yakiyokizlarr nerdesinizz ya cok mu yiyorum bn simdi 1 dilim gereyfrt ydm 5 findik
A sendemiKızlarr hastayım ayy heryerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?