:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Geçmiş olsun eypsdra senin neyn var canim benim..
Ohh pudinge dokunmadim ve yarina da kalmadi yedi canavarlar
bu kez daha iyi gidiyor diywtim sanki
Pazartesi kilo vermiş olursam tam super olacak

ben kilo verememiş olmaktan korkuyorum cunku karnım çok şiş adette olamadım pazartesiye kadar olursam iner şişlik.

bu arada kızlar akşam yemegim 2 kuru kayısı ve leslie 1 mile yaptım

kızlar bugün pazardı marketti derken yazamadım akşam da arkadaşlara gittik oturmaya o kadar tatlı vardı yemedim hiç bir şeyama akşam acele birşeyler yapmam gerektiği için makarna yaptım ama abartmadım
yarım tabak makarna
yarım kase yoğurt
2 tane de çiğ köfte yedim
bugün spor yapamadım ama çarşı pazar çok dolaştım

günaydınlar.
kahvaltı yapmak canım istemiyor okula bişiler atışırırm belki

tartılmamıştım hiç bu hafta kendimi tutamadım çıktım tartıya iyi gibi

günaydınlar.
kahvaltı yapmak canım istemiyor okula bişiler atışırırm belki

Günaydın Limoncum
Ben de bir şey yemek istemedim ama okulda yiyeceğim şeyler pek de sağlıklı değil. Yoğurda kuru kayısıyı parçalayıp zorla zorla yedim.

tartılmamıştım hiç bu hafta kendimi tutamadım çıktım tartıya iyi gibi

Ben her gün tartılıyorum, vazgeçemedim bu huyumdan.

Ama iyi oluyor, kilomun kımıldamadığını ya da arttığını görürsem extra dikkat ediyorum.

​alıntılara nolyo ya hep karışıyo neyse siz zeki hatunlarsınız anlarsınız ....

sağol canım hasta olunca zencefilli bal yada zeytinyagipekmez gibi şeyler çok iyi geliyordu da şimdi de yiyemyrm kalori.li

canım ye bişey olmaz zaten bi tatlı kaşığı zencefil bal yiyicen bişey olmaz hasta olursan daha kötü olur çocuklarında var .önce sağlık..

kızlar günaydın sabah kahvaltım domates salatalık peynir ekmeksiz yedim bugün aranızda olamıycam cok fena grip olmuşum birazdan izin alıp gitcem hepinizi çok öpüyorum

ve herkese günaydın hayırlı cumalar..

kahvaltım..
1 yumurta
kk büyüklüğü peynir
2 form bisküvü.
şekersiz çay..

hayırlı cumalar arkadaslar ben daha kahvaltımı yapmadım sadece sıcak suyumu içtim.spor dun cok yaptım oyuzden hertarafım agrıyor hamlık var

Kizlar dun kendimle savastim ve kazandim.aksam ustu pizza yemistim ya aksamda haslanmis tavuk yedim bi parca sonra bi aciktim midemde bulandi kotu oldum ama yemedim dayandim:)
Kahvaltimi yapiyorum simdi
1 dilim ligt ekmek
Biraz peynir ligt degil bitmis ligt
1 fincan cay

kızlar günaydın sabah kahvaltım domates salatalık peynir ekmeksiz yedim bugün aranızda olamıycam cok fena grip olmuşum birazdan izin alıp gitcem hepinizi çok öpüyorum

Ay canim sendemi oldun.benim 3.gunum hala atesim var dayak yemis gibiyim etlerim sac diplerim bile agriyor gecmisolsun hemen ilac almaya basla dra git ilacsiz gecmiyor

kizlarr nerdesinizz ya cok mu yiyorum bn simdi 1 dilim gereyfrt ydm 5 findik
Hayir cok degil sen emziriyosun acikman normal iyi gidiyosun biskuvi ekmek yemedin ara ogun olarak normal hem greyfurt yag yakiyo

Kızlarr hastayım ayy heryerim ağrıyor
A sendemi
Bulastirdim sizede seda da oyle dikat edin kenfinize ben surunuyorum kacgundur.bugun ablam ise gitti napacam bilmiyorum kizim uslu durur islh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…