:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar karnım cok acıktı benm
açlığı bastırmak için galetalar ii oluyo kepekli yanına al bence işe gderken

Kahvaltidan sonra ara yapmadim oglende yemedim 20 dk once market tipi hazir 2 dilim pizza+sekersiz limonata ictim
Aksama corba yapabilirsem icerim
bencede çok değilk akşam sadece çorba içersin hem hastasın direnç kazanmalısın

Hoşgeldin polyana kızlar müfettiş geldi hala ara yapamadım şimdi yapcan 1kepekli galeta yarım bardak sütle

ara çok güzel seviyorum bende öle

7 sene once okadardim bende ahhh ah
Mayista baslasak kisa anca zahif girerdik.suan verdigimden memnunum.dun tartildim vermistim.adet bitene kadar tartilmayacam:) ayda 2-3 versem yeter 3 fazla bile.ben bu kiloyu 7 senede aldim 3 ayda verip tekrar almak istemem.baslangic hedefim 70-62 ve 57 eylule kadar 62 hedefim bidaha baharada 57 islh

bencede çok değilk akşam sadece çorba içersin hem hastasın

maaşallah sana ne diyelim

Saol canim
erişte benmde canım istyo ama hamur dye yemek istemiyodum yesem olr yarın ha[/QUOTE]
Sabah ekmegi az ye oglende eriste ye bence.nefsini koreltmelisin sonra mutsuz oluyo insan

kızlar bende çok acıktım ve cayın yanında yulaflı bisküvilerden yedim bi kaçtane akşam yemek yemeyi düşünmüyorum belki çorba içebilirim

maaşallah sana ne diyelim

erişte benmde canım istyo ama hamur dye yemek istemiyodum yesem olr yarın ha

alıntılar karıştı ya

ben de çok hamur işi yemek istemyorum ama dışardan yemek isemedim arkadaş okulda yaptı bişiler yedim artık

sen en azından doğumla aldın canım ben bekarım ama kiloloyum

inş veririsin canım yavaş yavaş

Aksam yemeğini yedim ama fazla kacti sistim..1 bardak ayran salata ve firida mantarli tavuk tavuğu çok yedim galiba
Puding yaptim inşallah hemen sadece cay ile günü kapatirim umarim

Aksam yemeğini yedim ama fazla kacti sistim..1 bardak ayran salata ve firida mantarli tavuk tavuğu çok yedim galiba
Puding yaptim inşallah hemen sadece cay ile günü kapatirim umarim

Yemegi fazla kacirdim diyosun pudingi elleme bence yarin sabah ye cok istiyosa canin

Aksam yemegi 2 kasik kadar haslanmis tavukgogsu

Geçmiş olsun eypsdra senin neyn var canim benim..
Ohh pudinge dokunmadim ve yarina da kalmadi yedi canavarlar
bu kez daha iyi gidiyor diywtim sanki
Pazartesi kilo vermiş olursam tam super olacak

Herkese iyi akşamlar ..
Akşam yemegim...
1küçük boy müz
İki kaburga üzeri kadar et haslama.

Spor olmayınca fazla yemeyeyim dedim.

kizlarr
aksam:3 kasik pilav bir avuc ici kadar et vee salata 3 catal suzme yogurt:))) iyi mii?? ve bir kahve ictim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…