açlığı bastırmak için galetalar ii oluyo kepekli yanına al bence işe gderkenkızlar karnım cok acıktı benm
bencede çok değilk akşam sadece çorba içersin hem hastasın direnç kazanmalısınKahvaltidan sonra ara yapmadim oglende yemedim 20 dk once market tipi hazir 2 dilim pizza+sekersiz limonata ictim
Aksama corba yapabilirsem icerim
Hoşgeldin polyana kızlar müfettiş geldi hala ara yapamadım şimdi yapcan 1kepekli galeta yarım bardak sütle
bende emziriyorum canım gerçi benm dana 2 yaşına geldi kescem ama bol su içince çoğalıyo bile...hem herşeyden azar azar yiyoruz şok diyet değil bişy olmaz korkmaİlkgunler zor oluyor ben yeme aliskanligimi tamamen degistirdim alistimda[/QUOT
emziriyorum bn sutumde azalma olurmu
maaşallah sana ne diyelimBenim yedigim pizzanin tamamiyla pizza kraker nerdeyse ayni calori:) ben bugunki yediklerimi fazlasiyla hesapladim 800 cikiyor 1400 hakkim varmis ama oda cok bence doydjm zaten corba icerim 60 calori:)
Saka ma diyete baslayali 40 gun oldu sanirim ama ilk kez yedigim biseyden suphe ettim hic kacamakta yapmadim
erişte benmde canım istyo ama hamur dye yemek istemiyodum yesem olr yarın hasabahla öğle arası
kraker tırtıkladım çayla birlikte
öğlen
erişte makarna tarzı
salata biraz
yoğurt
oh insan acayip gaz veren bi durum şu an yaşadım canım resmen bunu ya
inş bu yaz öyle olacaksın. birde diyete erken başlamamız iyi oldu genelde aklıma mayıs gibi geliyor zayıflamak geç kalıyoruz
ben yıllardır bu kilodayım daha azını en son lisede falan gördüm galiba
ama kararlıyım bu sefer 50 olacağım göbeğimle vedalaşacğım
İlkgunler zor oluyor ben yeme aliskanligimi tamamen degistirdim alistimda[/QUOT
emziriyorum bn sutumde azalma olurmu
Ben emziremedim dutum yoktu ikisindede.ben bunun yemekten cok stres ve bunyeyle alakali oldugunu dudunuyorum.
Benim sutum olsun diye yemedigim kalmadi ama olmadi
Mah komsu var cok fakir yardimla geciniyorlar evlerinde ocak yok.yedikleri makarna sadece kadin bi deri bi kemik.ayni anda dogum yaptik kadin hala emziriyo 19 aylik bebegi
maaşallah sana ne diyelim
erişte benmde canım istyo ama hamur dye yemek istemiyodum yesem olr yarın ha
7 sene once okadardim bende ahhh ah
Mayista baslasak kisa anca zahif girerdik.suan verdigimden memnunum.dun tartildim vermistim.adet bitene kadar tartilmayacam:) ayda 2-3 versem yeter 3 fazla bile.ben bu kiloyu 7 senede aldim 3 ayda verip tekrar almak istemem.baslangic hedefim 70-62 ve 57 eylule kadar 62 hedefim bidaha baharada 57 islh
Aksam yemeğini yedim ama fazla kacti sistim..1 bardak ayran salata ve firida mantarli tavuk tavuğu çok yedim galiba
Puding yaptim inşallah hemen sadece cay ile günü kapatirim umarim
Kızlarr hastayım ayy heryerim ağrıyor
Canım ya üsütmsm galiba bi öksürük ateş var öğlenden biraz a.belirtisı oldu şimdi kesildi biraz onun sıkıntısı da oldu hiç iyi değilim psklojm sıfır midem bulanıyor
sağol canım hasta olunca zencefilli bal yada zeytinyagipekmez gibi şeyler çok iyi geliyordu da şimdi de yiyemyrm kalori.li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?