:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Günaydın,hayırlı Cumalar.

Kahvaltım

1 dilim kızarmış çavdar

1 kk peynir

5 zeytin

1 dilim salam

Şekersiz çay

Ay canim sendemi oldun.benim 3.gunum hala atesim var dayak yemis gibiyim etlerim sac diplerim bile agriyor gecmisolsun hemen ilac almaya basla dra git ilacsiz gecmiyor

geçmiş olsun sanada canım hasta arkadaşların hepsine geçmiş olsun diyoruö.. grupta salgın varr galibaaa. aman dikkat..:2::2::2:

günaydın kızlar hastalara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum benim de bugün içim sıkkın akşama da misafir var evde de yapılacak birsürü iş var offffff
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
1 kk peynir
1,5 dilim ç. ekmeği
1 domates
biraz maydanoz
1 fincan şekersiz çay

aayy uyandığımdan beri internetn başımdayım bağımlılık yaptı be...

kalkıp bi duş alayım sonra kahvaltımı yapayım sonra ev işi sonra çocuklarla ilgileneyim sonra yemek yapayım sonra biraz kitap okuyayım planımı yaptım hayat geçireyim ....

Kizlar metabolizmayi hizlandiran bi cay tarifi var hem grip e de iyi geliyomus haftada 2 gun denicem .sizede vereyim denersiniz belki

2 elmayi kabuklariyla 4 e bolun
Bir cubuk tarcin
2 dilim zencefil
Bi cay kasigi karabiber aslinda tanelide bende toz var
Bir limon kabuklariyla 4 e bolun

2 lt suda kaynatip iciyosunuz gunde 2 bardak yemekten once ozellikle spordan once

Buzdolabinda saklayabiliyosunuz en iyi tarafi bu serin serin.

aaaa ben bunu grip için hep yaparım tadı da çok güzel olur

ben bunu daha önce yapmıştım tadı iğrenç olmuştu hiç sevmedim miğdem bulandı

aaaa ben bunu grip için hep yaparım tadı da çok güzel olur

Bende simdi yapiyorum tarcinim az kalmis oyle idare etcem.karanfilde konuyomus oda yok oldugu kadar artik.
İcindekiler sifali hep zararli bisey yok.farkinda olmadan metani hizlandiriyomussun :)

günaydın dün akşam:
1 elmayı doğradım üzerine 1 kepçe yoğurt döktüm 1 adette ekmek kızarttım içine doradım tedim.
ayrıca 2 ısırımlık simt yedim...
ara olarakta kızlarıma muhallebi yapmıştım 1 kaşık ta ondan yedim.
bu sabah:
2 adet haşanmış yumurta.
çay

işlerimi yapmalıyım biraz yoğunum arada yine girerim soğuk alıp hasta olan arkadaşlar varmış hepinize çok geçmiş olsun..

Afiyetolsun o elmayi yogurt degisik ama aksam yemegi icin cok hafif tbrk

işlerimi yapmalıyım biraz yoğunum arada yine girerim soğuk alıp hasta olan arkadaşlar varmış hepinize çok geçmiş olsun..

Saol canim

ben bunu daha önce yapmıştım tadı iğrenç olmuştu hiç sevmedim miğdem bulandı

Tadini bilmiyorum icmedim sogumasini bekliyorum ama kokusu cok guzel ev misgibi tarcin ve limon koktu.
5li caylarda irenc ama iciyorum bi bardak ilikken diker bitiririm zayiflamak ve gripten kurtulmak icin heryol mubah:)

kahvaltım

2 yumurtalı omlet
kibritkutusu kadar peynir
5 zeytin
5-6 dal marul
1 küçük salatalık
sekersiz cay

Ara olarak yaptigim cayi ictim tadida cok hos geldi bana portakalda koydum ondandir belki

kahvaltım

2 yumurtalı omlet
kibritkutusu kadar peynir
5 zeytin
5-6 dal marul
1 küçük salatalık
sekersiz cay

Diyette yumurta 2 tane faydali ama haslanmis ve ekmeksiz yiyorum
omlet olarak yaglimi yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…