:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Tunaydn kızlar şifa.yi kaptik üstüne de başka hastalık gelince iyice düştüm yatağa
Eşim benle ilgileniyor ise gitmedi
Kahvalti
1 dilim peynir 2 dilim kızarmış ekmek
1 zeytin azicik da omlet maydanoz 2 acı biber
Çok geldi kızlar eşim hazırladı o kadar yedim bende

sen adet oldun dimi ben hala olamadım ya

Evet dun oldum kurtuldum haftaya pers bitcek islh ozamana kadar kilo verirmiyim bilmiyorum
Gecen aykinde gunum bitince 800 gr farketmisti.idem yaptim ellerim ve karnimda sis

Sen gebelikten korkuyodun demi gunun gectimi

Hayırlı CumAlar cümletenn ....

Dün öğle ve akşam bildirimlerimi verememiştim önce onlar

öğle: arkadaştaydım
1 küçük dilim peynirli börek
1 kurabiye
4 sarma
1 ceviz büyüklüğünde tatlı

ara yapmadım

akşam
4 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

2.5 lt suyumuda içtim dün..

Bugün
sabah 40 dk spor yaptım
kahvaltı:
biraz menemen,salatalık,domates,2 zeytin 1 dilim ekmek

ara : 1 greyfurt

ara yaptım bir elma ile ama yazamadım size işim yoğun bugün birazdan da öğle yemeği yerim

kahvaltımı 10 buçuğa doğru yaptım 1 yumurta 4 zeytn 1 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay ile ara olrak birazdan tek şekerli, türk kahvesi yapcam..acaba şekersiz yapıp yerne 1 adet benim o mu yesem

Evet dun oldum kurtuldum haftaya pers bitcek islh ozamana kadar kilo verirmiyim bilmiyorum
Gecen aykinde gunum bitince 800 gr farketmisti.idem yaptim ellerim ve karnimda sis

Sen gebelikten korkuyodun demi gunun gectimi

evet canım gebelikten korkuyorum 3 gun gecti gunum ama gecen ayda tam 1 ay gecmişti gunum dogumdan sonra bu 3.adetim olucak inşallah

öğle yemeğim
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
yarım dilim ç. ekmeği

ara 1 fincan şekersiz türk kahvesi 1 adet benimoooo iyi gitti çikolatayı özlemişim adet olurken yne iyi dayanıyorum

ki bimin çikolata raflarını boşaltmış biri olarak

bitterim kalmamış olsaydı onu tercih etcektm ama maalesef

hımm kıyamadım şimdi sanaa

misafirler bu gn geliyodu dmi senn neler hazırlıcaksın
bakalım

neler hazırlamayacağım ki ama neredeyse hiç yemeyeceğim tavuklu şehriye salatası yapcam patatesli börek tramisu ve krem şantili kurabiye yeterli olur heralde bir de misafirlerimin hepsi şişman şimdi benle kafa bulacaklar kesin; neyin var senin azcık ye oooo neler neler

ewt 1 simit de azmış ben halime şükredeym bazen az mı oldu dişyorum bide

sende sadece salta ye diyetteym de olmaz mı okuyucummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…