:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Oglen
1 kepce ezogelin corba
2 nuget

öğlen .biraz abarttım sanırım
kiremikkte kuşbası be bir elden biraz daha büyük bipe tütü bi ekmek yedim .
1 kk kadar da künefeee..:18::18::18:

öğlen .biraz abarttım sanırım
kiremikkte kuşbası be bir elden biraz daha büyük bipe tütü bi ekmek yedim .
1 kk kadar da künefeee..:18::18::18:

Sen bu aralar salmaya basladin yonetici :) telafi edersin yapcak bisey yok afiyetolsun

Sen bu aralar salmaya basladin yonetici :) telafi edersin yapcak bisey yok afiyetolsun

bu haftaki tek fazlalığım oldu hem bugün tartı öyle demiyordu.. süper gidiyorum p tesi foto eklicem birde çok kilo gitmedi ama bence fak var bayaa...

bu haftaki tek fazlalığım oldu hem bugün tartı öyle demiyordu.. süper gidiyorum p tesi foto eklicem birde çok kilo gitmedi ama bence fak var bayaa...

Ben 70 olunca koycam islhhh
Sporun etkisi cok kilo ayni olsa bile kas artiyor sıkilasma oluyor vucutta bekliyorum resimleri

Hastaliktan azinin tadi yok demi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ögle yemegi yemedim yarım muz ikitanede goflet yedim.akşam yemeginide da yemeyi düşünüyorum

kızlar ögle yemegi yemedim yarım muz ikitanede goflet yedim.akşam yemeginide da yemeyi düşünüyorum
Niye oglen yemedin aksamda yemeden nasil duracaksin
Ya bugun burasida tuhaf kimse yok herkes keyifsiz.

Niye oglen yemedin aksamda yemeden nasil duracaksin
Ya bugun burasida tuhaf kimse yok herkes keyifsiz.

canım goflet yedim akşam sadece çorba içerim yada meyveyle geciştiririm.evet gercekten kimse yok gezmeleremi gittiniz ya

canım ben adet hiç olmadı degilimki gunum geciyor duzenszlık var
Yanlis anladin bi sene dolmadan tam duzene girmeyenler oluyo benimde oyle oldu bi oldum 2 ay olmadim boyle gitti 9-10 aydir duzenli oluyorum

Yanlis anladin bi sene dolmadan tam duzene girmeyenler oluyo benimde oyle oldu bi oldum 2 ay olmadim boyle gitti 9-10 aydir duzenli oluyorum

canım aynen bende öyle oldum işte bi oldum iki ay olmadım iki ay üstüne oldum şimdi adet olmam lazım agrılarımda oluyor 2 gun önce lekede geldi ama malesef tık yok 3 sabahtırda tartıda 300 veya 500 fazla çıkıyorum halbuki akşam yemegi yemiyorum vermiş olmam gerekiyor ama şişlik var heralde

menum nasil gidiyor bakar misinz???
sabah;bir hslanmis yumurta
5 yesil zeytin
biber,domstes,maydanoz
1 kk peynir
bir dilim cavdar ekmgi
ara:turk kahvesi
oglen:1 kase musli ...tabi ki suyumu ihmal etmiyorum ve suan aciktim yaa ne yesem de istahimi bastirir

Akşam yemeği yememek iyi bir şey değil ki.:44: Abur cubur fazla yiyorsunuz bence.Bir kase çorba,bir kase sebze yemeği gofretlerden çok daha masum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…