- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
ewt 1 simit de azmış ben halime şükredeym bazen az mı oldu dişyorum bide
sende sadece salta ye diyetteym de olmaz mı okuyucummmm
evet canım gebelikten korkuyorum 3 gun gecti gunum ama gecen ayda tam 1 ay gecmişti gunum dogumdan sonra bu 3.adetim olucak inşallah
öğle yemeğim
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
yarım dilim ç. ekmeği
öğlen .biraz abarttım sanırım
kiremikkte kuşbası be bir elden biraz daha büyük bipe tütü bi ekmek yedim .
1 kk kadar da künefeee..:18::18::18:
Sen bu aralar salmaya basladin yonetici :) telafi edersin yapcak bisey yok afiyetolsun
bu haftaki tek fazlalığım oldu hem bugün tartı öyle demiyordu.. süper gidiyorum p tesi foto eklicem birde çok kilo gitmedi ama bence fak var bayaa...
Dogumdan sonra bir yil.olmadan normaldir
Niye oglen yemedin aksamda yemeden nasil duracaksinkızlar ögle yemegi yemedim yarım muz ikitanede goflet yedim.akşam yemeginide da yemeyi düşünüyorum
Niye oglen yemedin aksamda yemeden nasil duracaksin
Ya bugun burasida tuhaf kimse yok herkes keyifsiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yanlis anladin bi sene dolmadan tam duzene girmeyenler oluyo benimde oyle oldu bi oldum 2 ay olmadim boyle gitti 9-10 aydir duzenli oluyorumcanım ben adet hiç olmadı degilimki gunum geciyor duzenszlık var
Yanlis anladin bi sene dolmadan tam duzene girmeyenler oluyo benimde oyle oldu bi oldum 2 ay olmadim boyle gitti 9-10 aydir duzenli oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aynen bende öyle oldum işte bi oldum iki ay olmadım iki ay üstüne oldum şimdi adet olmam lazım agrılarımda oluyor 2 gun önce lekede geldi ama malesef tık yok 3 sabahtırda tartıda 300 veya 500 fazla çıkıyorum halbuki akşam yemegi yemiyorum vermiş olmam gerekiyor ama şişlik var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?