:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Birkaç fındık,ya da badem,ya da kuru kayısı...

Cok iyi gitmissin ama oglen musli seni tok tutmaz emziriyosun sebze yaninda yogurt yeseydin keske.salata mslzemen varsa salata yap yogurtta olur yaninda

Cok iyi gitmissin ama oglen musli seni tok tutmaz emziriyosun sebze yaninda yogurt yeseydin keske.salata mslzemen varsa salata yap yogurtta olur yaninda

kizim 6 aylik henuz dis sorunumuz cikti yemek yapmaya first bulamiyorum kii cok zor ya oglum bi yandan cekistiriyor ogn de atlamak istmyrm mecburen artk bir ogunum musli yle geciyoo...

öğlen .biraz abarttım sanırım
kiremikkte kuşbası be bir elden biraz daha büyük bipe tütü bi ekmek yedim .
1 kk kadar da künefeee..:18::18::18:
bende ekmek yemezdm ne güzel sabah haricinde öğlen 4 kaşık dollma içi yedim...akşama telafi ederiz napalım olur arada dmi ama

bu haftaki tek fazlalığım oldu hem bugün tartı öyle demiyordu.. süper gidiyorum p tesi foto eklicem birde çok kilo gitmedi ama bence fak var bayaa...
sen pes etmek yok fit olana kadar konusuna da resim koymuştun yanlışım yoksa ve bence hiç kilolu durmuyodun yarın arkadaşlar sen neyine diyet yapıyosun diyebilirler bilee
tabiki de ödem ya adet olunca nasıl ineceksin bak ama bol su iç çok etkili adet dneminde
Niye oglen yemedin aksamda yemeden nasil duracaksin
Ya bugun burasida tuhaf kimse yok herkes keyifsiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benm ev işleri vardı kızlar bebeleri banyo yaptırdım falan yemekti derken anca ha bide tatlı yaptım ahaliye ben naparım bilemedm 1 -2 çatal tadına bakıp bakmamakta kararsızm epeydir bişy yapmıyodum diyettesn bize de bişy yapmıyosn demesn eşim dedm

öğle yemeğim 3 kepçe yoğurt çorbası saat 3 te.........buraya kadar çok güzeldi ama

maalsef 3 buçukta kuru biber dolması yaptım onun içinden kaldı onu da yedm 4 kaşık

akşam 2-3 tane dolma yerim diyodum iptal ettm öğlende yeynce içini

çorba içicem sadece salata ile

tatlıdan 2 çatal yerim bol suyla

sabah bazen zor geliyor işte daha sağlıksız oluyor.

bende de o takını vardı bu hafta tartılmayı azalttım bakalım

sabah
kahvatlı canım istemedi okulda kraker tırtıkladım

öğlen
yarım dilim kepkek ekmeği
3 zeytin
1 dilim peynir
yoğurt

akşam
dışarda yiyeceğim abartabilirim

bende dolma yiyecem ya kactane yesem acaba :)

Reglim başladı benimde belirti göstermedi bu ay ya da grip ilaçlatından hissetmedim tatlı için deliriyorumn

Geçen bahar kot gömlek almıştım tek bedendi önünü maalesef kapatmdan giyoyordım dün akşam denedim önü kapandı hatta bol bile oldu çok mutlu oldum.

Arayi bi saat once yaptim cok aciktim
2 etiform tahta olanlardan:)
Ligt sut e turkkahvesi koyup ictim ilik ilik

Aksam esim yok hastayim diye hep yattim yemek olarak tavuklu pilav lahana dolmasi var bide corba
Bana gore degiller offff su hastaligi atlatip normal duzenime donsem sporda yok 3 gundur

Geçen bahar kot gömlek almıştım tek bedendi önünü maalesef kapatmdan giyoyordım dün akşam denedim önü kapandı hatta bol bile oldu çok mutlu oldum.

İste bu super :) sevincten amuda kalkasin geliyor demi:)))

Kuru kayısı...Ya da eti karam bitter yiyebilirsin canım.Karelerin en küçüğü 24 kaloricik.

Beni bitter keser regle bağlı da değil çikolata ve abur cubur hastasıyım kilolarımı bunlara borçluyprum !
bu arada kpssye hazırlanıyorsun galiba kolay gelsin

Akşam Yemeğim

Beş kaşık sebze çorbası

Beş kaşık bamya

Üç kaşık enginar

Üç kaşık kıymalı patates

Yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…