- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
menum nasil gidiyor bakar misinz???
sabah;bir hslanmis yumurta
5 yesil zeytin
biber,domstes,maydanoz
1 kk peynir
bir dilim cavdar ekmgi
ara:turk kahvesi
oglen:1 kase musli ...tabi ki suyumu ihmal etmiyorum ve suan aciktim yaa ne yesem de istahimi bastirir
menum nasil gidiyor bakar misinz???
sabah;bir hslanmis yumurta
5 yesil zeytin
biber,domstes,maydanoz
1 kk peynir
bir dilim cavdar ekmgi
ara:turk kahvesi
oglen:1 kase musli ...tabi ki suyumu ihmal etmiyorum ve suan aciktim yaa ne yesem de istahimi bastirir
Birkaç fındık,ya da badem,ya da kuru kayısı...[/QUO
emzirdigim icin cok acikiyorum deneyecm ise yarar umarim:)))
Birkaç fındık,ya da badem,ya da kuru kayısı...[/QUO
emzirdigim icin cok acikiyorum deneyecm ise yarar umarim:)))
Kuru börülce de yiyebilirsiniz,karagöz diye de geçer.Bakliyat.Hem tok tutar,hem de çok iyi süt getiriyor.Annem kardeşimi emzirirken yemişti.
Cok iyi gitmissin ama oglen musli seni tok tutmaz emziriyosun sebze yaninda yogurt yeseydin keske.salata mslzemen varsa salata yap yogurtta olur yaninda
Kuru börülce de yiyebilirsiniz,karagöz diye de geçer.Bakliyat.Hem tok tutar,hem de çok iyi süt getiriyor.Annem kardeşimi emzirirken yemişti.
tsk.ederim:)) onerin icin yazdim not defterime alisverise ciknca alcm hmn...
bende ekmek yemezdm ne güzel sabah haricinde öğlen 4 kaşık dollma içi yedim...akşama telafi ederiz napalım olur arada dmi amaöğlen .biraz abarttım sanırım
kiremikkte kuşbası be bir elden biraz daha büyük bipe tütü bi ekmek yedim .
1 kk kadar da künefeee..:18::18::18:
sen pes etmek yok fit olana kadar konusuna da resim koymuştun yanlışım yoksa ve bence hiç kilolu durmuyodun yarın arkadaşlar sen neyine diyet yapıyosun diyebilirler bileebu haftaki tek fazlalığım oldu hem bugün tartı öyle demiyordu.. süper gidiyorum p tesi foto eklicem birde çok kilo gitmedi ama bence fak var bayaa...
tabiki de ödem ya adet olunca nasıl ineceksin bak ama bol su iç çok etkili adet dnemindecanım aynen bende öyle oldum işte bi oldum iki ay olmadım iki ay üstüne oldum şimdi adet olmam lazım agrılarımda oluyor 2 gun önce lekede geldi ama malesef tık yok 3 sabahtırda tartıda 300 veya 500 fazla çıkıyorum halbuki akşam yemegi yemiyorum vermiş olmam gerekiyor ama şişlik var heralde
benm ev işleri vardı kızlar bebeleri banyo yaptırdım falan yemekti derken anca ha bide tatlı yaptım ahaliye ben naparım bilemedm 1 -2 çatal tadına bakıp bakmamakta kararsızm epeydir bişy yapmıyodum diyettesn bize de bişy yapmıyosn demesn eşim dedmNiye oglen yemedin aksamda yemeden nasil duracaksin
Ya bugun burasida tuhaf kimse yok herkes keyifsiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Limoncum
Ben de bir şey yemek istemedim ama okulda yiyeceğim şeyler pek de sağlıklı değil. Yoğurda kuru kayısıyı parçalayıp zorla zorla yedim.
Ben her gün tartılıyorum, vazgeçemedim bu huyumdan.
Ama iyi oluyor, kilomun kımıldamadığını ya da arttığını görürsem extra dikkat ediyorum.
tsk.ederim:)) onerin icin yazdim not defterime alisverise ciknca alcm hmn...
Rica ederim,inşallah faydasını görürsün.Menün de gayet sağlıklıydı.
öğle yemeğim 3 kepçe yoğurt çorbası saat 3 te.........buraya kadar çok güzeldi ama
maalsef 3 buçukta kuru biber dolması yaptım onun içinden kaldı onu da yedm 4 kaşık
akşam 2-3 tane dolma yerim diyodum iptal ettm öğlende yeynce içini
çorba içicem sadece salata ile
tatlıdan 2 çatal yerim bol suyla
Rica ederim,inşallah faydasını görürsün.Menün de gayet sağlıklıydı.
olacak gibi bu sefer ins hpmz istdgmz kiloya ulasirizz:))))
Reglim başladı benimde belirti göstermedi bu ay ya da grip ilaçlatından hissetmedim tatlı için deliriyorumn
Geçen bahar kot gömlek almıştım tek bedendi önünü maalesef kapatmdan giyoyordım dün akşam denedim önü kapandı hatta bol bile olduçok mutlu oldum.
Kuru kayısı...Ya da eti karam bitter yiyebilirsin canım.Karelerin en küçüğü 24 kaloricik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?