:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Bende sitem etmesin diye hergun yapiyorum tadina bile bskmiyorum pisirirken doyuruyorum kendimi:))

bende dolma yiyecem ya kactane yesem acaba :)
Diyetisyenin bana verdigi listede 4-5 adet etli sarma =2 kofte kadar et+1 dilim ekmek+4 yemek k. Sebze degerinde yaziyo yani sadece 4-5 sarma yiyebilirsin
Ben yaparkan icine cok az pirinc bolbol sogan maydonoz ve tavukgogus kusbasi koydum az yagli yaptim

Evet kuzum ya yeni kıyafet almıyorum 1 ay sonra bomba gibi alışverişler yapacağım . Çoğu kıyafetim bol geliyo şu an

Alma tabi bekle neguzel yazlikla cikacak fazlaliklarn olmadan rahatca alanilirsin
Ablaminda bana aldigi kot vardi 40 beden kalcamdan cikmiyodu ,suan cikiyo sadece onu kapanmiyor onun resmini cekecem ama koysammi bilmiyorum islh haziranda giycem ozaman onum kapali olarak paylascam

Son düzenleme:

sadece mi cok gzl kokuyor yaa kayinannm ypyr bnm bn yapsam aklima gore yprmda iste onn yptgini yiyecegzz ykn otryrz bizz

Aksam yemgim
1 tane lahmacun
Salata
artik bugunde boyle oldu kizlar hastlgima vern
Yarin inslh normale doncm sporumu ozldim
Herkese iyiaksamlr

Aksam yemgim
1 tane lahmacun
Salata
artik bugunde boyle oldu kizlar hastlgima vern
Yarin inslh normale doncm sporumu ozldim
Herkese iyiaksamlr

Ay canim bende oyleydim kalkip bise hazirlamayi birak elimi azima goturcek halim yoktu esim lahmacun aldi yemistim kocalar napsin benimki 8.30 da geliyo zaten temizlik yaparda yemrkte 0 :) iyileselim sporada doneriz hem sen sayfanin gozdesisin sporunla verdigin kiloyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam yemeğini yedim 7ye doğru
1kase yoğurt corbasi salata kuru biber dolmamin sadece biberlerini yedim ev halki yemiyo mecbur yedm çöpe gtmesn diye tabi seviyo olmamin etkisi de büyük

Elimin yarisi kadar da tatli yedim hemen yemeğin arkasından yedim geç saatte yemegim diye

Adet sonraki günde beşyüz ip atlicam saatlar değişince de yürüyüşe baslicam inşallah

Kilo vermem duruyor artik sanki 67 olunca da şok bi diyet yapcam hayatimda ilk kez
Merak ediyorum ise yarar umarim

yok canm ya ben bilmem bilsem zaten bu kiloda olmazdim ah bn iradesiz bn senn tarifini kayinanneme de soyledim bidahakine oyle deneriz dedi tsk.edrm yemedimm sadece 6 tane cik:)))

Waow iste bu harikasin yogurt ayran yagsiz salatada yiyebilirdin yaninda.kvalidende anlayisliymis onada brawo:thumbup:

Waow iste bu harikasin yogurt ayran yagsiz salatada yiyebilirdin yaninda.kvalidende anlayisliymis onada brawo:thumbup:

sagolsun cok anlayisli biri iyi anlasiyoruzz:)) esim ikimizede takilip bizi birbirimize dusurmezse tabii ...:)

sagolsun cok anlayisli biri iyi anlasiyoruzz:)) esim ikimizede takilip bizi birbirimize dusurmezse tabii ...:)
birde yogurdu yatmadan once ketentohumu ekleyerek metabolizma hizlaniyormuss???

2 mil Leslie yaptım.

20 dk kalça ve bacak çalıştım.

Yarım saatten fazla da yürüyüş yaptım bugün.

birde yogurdu yatmadan once ketentohumu ekleyerek metabolizma hizlaniyormuss???

Benimkide iyidir kafa dengidir saolsun

Ketentohumu yenildiginde bol su icilmesi gerikiyomus, bagirsaklari tikiyomus kubilay ozkan soyledi gecen.

Bende cok yerdim bi donem fazla almisim kurtlaninca evi sardi cok kotuydu tiksindim ogundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…