bende ekmek yemezdm ne güzel sabah haricinde öğlen 4 kaşık dollma içi yedim...akşama telafi ederiz napalım olur arada dmi ama
sen pes etmek yok fit olana kadar konusuna da resim koymuştun yanlışım yoksa ve bence hiç kilolu durmuyodun yarın arkadaşlar sen neyine diyet yapıyosun diyebilirler bilee
tabiki de ödem ya adet olunca nasıl ineceksin bak ama bol su iç çok etkili adet dneminde
benm ev işleri vardı kızlar bebeleri banyo yaptırdım falan yemekti derken anca ha bide tatlı yaptım ahaliye ben naparım bilemedm 1 -2 çatal tadına bakıp bakmamakta kararsızm epeydir bişy yapmıyodum diyettesn bize de bişy yapmıyosn demesn eşim dedm
İste bu super :) sevincten amuda kalkasin geliyor demi:)))
Beni bitter keser regle bağlı da değil çikolata ve abur cubur hastasıyım kilolarımı bunlara borçluyprum!
bu arada kpssye hazırlanıyorsun galiba kolay gelsin
Diyetisyenin bana verdigi listede 4-5 adet etli sarma =2 kofte kadar et+1 dilim ekmek+4 yemek k. Sebze degerinde yaziyo yani sadece 4-5 sarma yiyebilirsinbende dolma yiyecem ya kactane yesem acaba :)
Evet kuzum yayeni kıyafet almıyorum 1 ay sonra bomba gibi alışverişler yapacağım . Çoğu kıyafetim bol geliyo şu an
Diyetisyenin bana verdigi listede 4-5 adet etli sarma =2 kofte kadar et+1 dilim ekmek+4 yemek k. Sebze degerinde yaziyo yani sadece 4-5 sarma yiyebilirsin
Ben yaparkan icine cok az pirinc bolbol sogan maydonoz ve tavukgogus kusbasi koydum az yagli yaptim
sadece micok gzl kokuyor yaa kayinannm ypyr bnm bn yapsam aklima gore yprmda iste onn yptgini yiyecegzz ykn otryrz bizz
Aksam yemgim
1 tane lahmacun
Salata
artik bugunde boyle oldu kizlar hastlgima vern
Yarin inslh normale doncm sporumu ozldim
Herkese iyiaksamlr
Sen bilirsin canim:)
Aksam yemgim
1 tane lahmacun
Salata
artik bugunde boyle oldu kizlar hastlgima vern
Yarin inslh normale doncm sporumu ozldim
Herkese iyiaksamlr
Sen bilirsin canim:)
yok canm ya ben bilmem bilsem zaten bu kiloda olmazdim ah bn iradesiz bn senn tarifini kayinanneme de soyledim bidahakine oyle deneriz dedi tsk.edrm yemedimm sadece 6 tane cik:)))
İyi akşamlar :))
aşkam :
3 kaşık yoğurt
8 tane sarma
1 tane köfte
Waow iste bu harikasin yogurt ayran yagsiz salatada yiyebilirdin yaninda.kvalidende anlayisliymis onada brawo:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Waow iste bu harikasin yogurt ayran yagsiz salatada yiyebilirdin yaninda.kvalidende anlayisliymis onada brawo:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagolsun cok anlayisli biri iyi anlasiyoruzz:)) esim ikimizede takilip bizi birbirimize dusurmezse tabii ...:)
birde yogurdu yatmadan once ketentohumu ekleyerek metabolizma hizlaniyormuss???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?