Benimkide iyidir kafa dengidir saolsun
Ketentohumu yenildiginde bol su icilmesi gerikiyomus, bagirsaklari tikiyomus kubilay ozkan soyledi gecen.
Bende cok yerdim bi donem fazla almisim kurtlaninca evi sardi cok kotuydu tiksindim ogundur.
Zayiflamayi bilmiyorumda cok seye faydasi varmis kolestrol falan sen bilirsin icine sinmiyosa.ben kabizlik icin sabahlari suyla iciyodum ise yariyodu duzenli kullaninca
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
inş güzelce atlatırsın bu yılMalesef.Teşekkür ederim.
Alma tabi bekle neguzel yazlikla cikacak fazlaliklarn olmadan rahatca alanilirsin
Ablaminda bana aldigi kot vardi 40 beden kalcamdan cikmiyodu ,suan cikiyo sadece onu kapanmiyor onun resmini cekecem ama koysammi bilmiyorum islh haziranda giycem ozaman onum kapali olarak paylascam
Akşam yemeği yememek iyi bir şey değil ki.:44: Abur cubur fazla yiyorsunuz bence.Bir kase çorba,bir kase sebze yemeği gofretlerden çok daha masum.
Ben bi tatli kasigi agzimda cigneyip suyla yutuyodum okadar kotu olmuyodu talas gibi :)yogurtla uzatursin isi suyla iccok soruyorm kusura bakma yaa:)) ama nasil kullanyordun cignemeden mi yutuyodun?? miktari nkdardi?? cnku;yogurtla tuketmek iskence gibi bisey o cesit deniyim
inş güzelce atlatırsın bu yıl
kuzum inşallah sonbahara kadar bol bile gelir
Günaydın kızlar bugün de spor yok malesef cigerlerme kadar üsûttm. İyileşinceye kadar.
Kahvaltim
2 ince dilim çavdar
1 zeytin
2 kk peynir
sağol canım banyo yapıp saçımı kurutmazsm böyle olur ev doğalgazlı da değil her yer sıcak olsun valla içmdgm şey kalmadı. Bi de regl olmuşum agri kesici ictim tamamen gitti mecbur
sağol canım banyo yapıp saçımı kurutmazsm böyle olur ev doğalgazlı da değil her yer sıcak olsun valla içmdgm şey kalmadı. Bi de regl olmuşum agri kesici ictim tamamen gitti mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?