:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Benimkide iyidir kafa dengidir saolsun

Ketentohumu yenildiginde bol su icilmesi gerikiyomus, bagirsaklari tikiyomus kubilay ozkan soyledi gecen.

Bende cok yerdim bi donem fazla almisim kurtlaninca evi sardi cok kotuydu tiksindim ogundur.

oylemi zaten sevmiyorum hic zayiflamk icin her yolu denedgm icin bu da eksik kalmasin dedim:)))faydasinida gordgm soylenemez biraksam mi???

Zayiflamayi bilmiyorumda cok seye faydasi varmis kolestrol falan sen bilirsin icine sinmiyosa.ben kabizlik icin sabahlari suyla iciyodum ise yariyodu duzenli kullaninca

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

Aksam yemegi
Az corba bi dilim ekmek
Salata
Yarim cikolata yedim pisman degilim :)

Herkese iyi aksamlar
Kahvalti 2 yumurta bryazi
Domates çok az peynir

Ara 1 elma
Saat 4 te 1 dilim ekmek ve 1 tabak melemen yedim daha sonra birşey yemedim sadece 1 portakal bu gün boyle kapandi

Selam kızlar öğlen oyle yemisim ki akşam yemedim hiç acikmadim diye.50 mekik çektim bacak egzersizleri yaptım.birde form çayı içtim az önce.

Zayiflamayi bilmiyorumda cok seye faydasi varmis kolestrol falan sen bilirsin icine sinmiyosa.ben kabizlik icin sabahlari suyla iciyodum ise yariyodu duzenli kullaninca

cok soruyorm kusura bakma yaa:)) ama nasil kullanyordun cignemeden mi yutuyodun?? miktari nkdardi?? cnku;yogurtla tuketmek iskence gibi bisey o cesit deniyim

Malesef. Teşekkür ederim.
inş güzelce atlatırsın bu yıl

kuzum inşallah sonbahara kadar bol bile gelir

tüm gün az yedim akşam dışarda sözüm var diye

akşam

kuzu çöp şiş
1 kaşık pilav
salata

Akşam yemeği yememek iyi bir şey değil ki.:44: Abur cubur fazla yiyorsunuz bence.Bir kase çorba,bir kase sebze yemeği gofretlerden çok daha masum.

evet malesef bu alışkanlıgım hiç iyi degil aburcubur cok yiyorum gene diyete girdigim için fazla bişey yemiyorum önceden hep abur cubur zaten onlar aldırdı bu kiloları

kızlar akşam yemewgi yemicektim ama dayanamadım 1 kase corba ve 3 parca haşlanmış tavuk birde salata yedim yeni kalktım kahvaltımı yapmadım daha

Günaydın kızlar bugün de spor yok malesef cigerlerme kadar üsûttm. İyileşinceye kadar.
Kahvaltim
2 ince dilim çavdar
1 zeytin
2 kk peynir

cok soruyorm kusura bakma yaa:)) ama nasil kullanyordun cignemeden mi yutuyodun?? miktari nkdardi?? cnku;yogurtla tuketmek iskence gibi bisey o cesit deniyim
Ben bi tatli kasigi agzimda cigneyip suyla yutuyodum okadar kotu olmuyodu talas gibi :)yogurtla uzatursin isi suyla ic
inş güzelce atlatırsın bu yıl

kuzum inşallah sonbahara kadar bol bile gelir

İsallahh yaa

Günaydın kızlar bugün de spor yok malesef cigerlerme kadar üsûttm. İyileşinceye kadar.
Kahvaltim
2 ince dilim çavdar
1 zeytin
2 kk peynir

Ay sendemi noldu bize dokuluyoruz gecmisolsun.bol nol bitki cayi ic aktardan al bana iyi geldi zencefilli ihlamur

Gunaydin kizlar
Genizakintidi oksuruk perisan etti beni sabahtan beri ihlamur zencefil iciyorum yumusatti sanki
Agzinin tadi yok bikac cubukkraker ve ihlamur ictim kahvalti yapamicam

günaydınlar kızlar bende hala hastayım iki anlamda da spor iki gün yaptım geçen hafta bi daha yüzünü göremedim

hepimize geçmiş olsun . spoersuz da olsa diyete devam tam gaz

sağol canım banyo yapıp saçımı kurutmazsm böyle olur ev doğalgazlı da değil her yer sıcak olsun valla içmdgm şey kalmadı. Bi de regl olmuşum agri kesici ictim tamamen gitti mecbur

Canim salgin var yine baksana herkez dokuluyor.gecen hafta cocuklari goturdum kontrole dr salgin var dedi bagisiklik guclendiri basladi cocuklara.alerjileri oldugu icin cok etkileniyolar.yani dr dedi ordan biliyorum.bide biz spor diyet derken hepimizin adetine denk geldi adetliyken daha direncsiz oluyoruz
Agrikesici ve grip ilaci benimkinide kesti malesef

Pazartesi kilo bildirimini cok merak ediyorum
Herkes grip
Herkes adetli ve sis

Su diyetimizi oyuna cevirelim diyorum degisiklikler yapip motivemizi arttirsak nasil olur sukadar kilo veren sunu yapcak falan gibi

kahvaltı 2 bardak şekessiz çay 4 zeytn yağsız köy peyniri biraz fazla oldu peynr sanki sucukta 3 dilim falan reçel 3 banım reçel
1 dilim tam buğday

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…