:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

az diyorsunda 800 gr gitmiş ee normal sağlıklı olan da bu yanii.. bozma moralini vücudun alıştıkça gider hızla..

canım benim öğlen hem makarna hem ekmek akşamda ekmek yemişsin keşke akşamki ekmeği yemeseydin.onun dışında gayet güzel tatlım benim.
canım menün gayet güzel..maşallah.
evet insanı rahatlatır.harikasın cicim benim.
yarım saat önce
4 adet form bisküvü
2 kuru incir
1 fincan şekersiz limnlu çay..

eve gidince leslie yapcam onun için. .çok aç olunca tansiyonum düşüyo.

kahvaltım..
2 ince dlm ekmek arasına peynir.
2 fincan çay
3 adet form bisküvü
2 incir
2 ceviz.

Son düzenleme:
inşallah gider..benim beklentim daha fazlaydı..emeklerime göre..

ooo ben ona bakarsan önceki hafta hiç vermedim hatta almıştım ..onca emeğe göree ama bu hafta gene toparladım küloya takılma gr mada önemli olan ilk önce düzen oturtmak..ve yapabildiğin kadar egzersiz..

ooo ben ona bakarsan önceki hafta hiç vermedim hatta almıştım ..onca emeğe göree ama bu hafta gene toparladım küloya takılma gr mada önemli olan ilk önce düzen oturtmak..ve yapabildiğin kadar egzersiz..
güzelim benim hergün düzenli 1 saat yürüyorum.bütün günde hareketliyim zaten ama bu kadar a az gidiyor..

kahvaltim
1dilim peynir
1tatlı kaşığı marmelat
1tatlı kaşığı kadar lor
4 tane acı süs biber
2 dilim çavdar

öğlene dışarda olucam ne yerim bilmiyorum ama bozmam artık bu saatten sonra hiç bir yiyeceğe diyetimi..feci bi irade edindim bu aralar...cimcim sen öğlene bişeyler getirdin mi yanındaaa.

valla bugün kendimi çok gucsuz hissediyorum biraz fazla gibi geldi

yoo fazla değil de eer çok yediğini düşünüyorsan öğlen ekmek yeme akşama 1 dlm ekmek yersin ..aralardada kuru kayısı incir falan yee ..hem şeker ihtiyacını alıyo hem bğırsak çalıştırıyo..bana çok iyi geliyo en azından öyle diyim..

wc egzerisimi yaptım 40 squat ve birer set yanları çalıştım.

kuru
kayısı bunlar. normalde tüketirm bu aralar alamadım çok iyi geliyor gerçekten

öğlene dışarda olucam ne yerim bilmiyorum ama bozmam artık bu saatten sonra hiç bir yiyeceğe diyetimi..feci bi irade edindim bu aralar...cimcim sen öğlene bişeyler getirdin mi yanındaaa.

getirdim cicim..tavuk but baget 1 adet şinitzel doğradım 1 adette acı biber ve köri karabiber attım kendi yağında pişirdim onu getirdim az da yoğurt getirdim 1 dilimde ekmek yerim ohhhhhhhh mis gibi..

getirdim cicim..tavuk but baget 1 adet şinitzel doğradım 1 adette acı biber ve köri karabiber attım kendi yağında pişirdim onu getirdim az da yoğurt getirdim 1 dilimde ekmek yerim ohhhhhhhh mis gibi..

oo nefiss..biz kocişle öğlen yicez bilmiyorum inşallah düzgün bişeyler yiyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…