canım benim öğlen hem makarna hem ekmek akşamda ekmek yemişsin keşke akşamki ekmeği yemeseydin.onun dışında gayet güzel tatlım benim.iyi aksamlar kızlar ben geldim. cesminazz aramiza hoşgeldini
sabaha ki ara öğün 1 elma
öğle yemeğim
3 kasık makarna 1 dilim ekmek
yarım kase yoğurt ve bol salata
ara öğün
1 fincan form çay
akşam yemeği
3 kasık bulgur pilavı
2 kofte kadar haşlanmış tavuk
2 kasık yoğurt ve 2 dilim ekmek malesef
canım menün gayet güzel..maşallah.Oh valla ne güzel ben 2 gündür yapamıyorum yainş yarın yapabilirim..
Öğleden sonra ara öğün:
1 kupa 5i bir arada form çayı
4 tane form bisküvi
akşam:
1 küçük kase yoğurt
5 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
bu arada 1,5 litre su içtim yatmadan 2'yi tamamlarım inş
hayırlı akşamlar cümletn
evet insanı rahatlatır.harikasın cicim benim.Kızlar eve gittim 3 mil leslie mi tamamladım.şimdi eşim aldı misafirliğe gidiyoz.akşam yemeği yemedim ikram bişey olursa azcik yerim .bildiririm son durumu ama lesli süper geldi üstüne de kafa hariç dış aldım missss missss
yarım saat önce
4 adet form bisküvü
2 kuru incir
1 fincan şekersiz limnlu çay..
eve gidince leslie yapcam onun için. .çok aç olunca tansiyonum düşüyo.
günaydın kahvaltı iyi akşam da güzel yemişsin..almamaktan iyidir az fark olması sorun değil gider yavaştan yavaştan.
olsun cimcime bunada sukur
az diyorsunda 800 gr gitmiş ee normal sağlıklı olan da bu yanii.. bozma moralini vücudun alıştıkça gider hızla..
kahvaltım..
2 ince dlm ekmek arasına peynir.
2 fincan çay
3 adet form bisküvü
2 incir
2 ceviz.
inşallah gider..benim beklentim daha fazlaydı..emeklerime göre..
güzelim benim hergün düzenli 1 saat yürüyorum.bütün günde hareketliyim zaten ama bu kadar a az gidiyor..ooo ben ona bakarsan önceki hafta hiç vermedim hatta almıştım ..onca emeğe göree ama bu hafta gene toparladım küloya takılma gr mada önemli olan ilk önce düzen oturtmak..ve yapabildiğin kadar egzersiz..
kahvaltim
1dilim peynir
1tatlı kaşığı marmelat
1tatlı kaşığı kadar lor
4 tane acı süs biber
2 dilim çavdar
valla bugün kendimi çok gucsuz hissediyorum biraz fazla gibi geldicanım benim menün gayet güzel...
valla bugün kendimi çok gucsuz hissediyorum biraz fazla gibi geldi
wc egzerisimi yaptım 40 squat ve birer set yanları çalıştım.
kuruyoo fazla değil de eer çok yediğini düşünüyorsan öğlen ekmek yeme akşama 1 dlm ekmek yersin ..aralardada kuru kayısı incir falan yee ..hem şeker ihtiyacını alıyo hem bğırsak çalıştırıyo..bana çok iyi geliyo en azından öyle diyim..
öğlene dışarda olucam ne yerim bilmiyorum ama bozmam artık bu saatten sonra hiç bir yiyeceğe diyetimi..feci bi irade edindim bu aralar...cimcim sen öğlene bişeyler getirdin mi yanındaaa.
valla bugün kendimi çok gucsuz hissediyorum biraz fazla gibi geldi
getirdim cicim..tavuk but baget 1 adet şinitzel doğradım 1 adette acı biber ve köri karabiber attım kendi yağında pişirdim onu getirdim az da yoğurt getirdim 1 dilimde ekmek yerim ohhhhhhhh mis gibi..
oo nefiss..biz kocişle öğlen yicez bilmiyorum inşallah düzgün bişeyler yiyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?