:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Dun bende yedim pikolata 40 cal tadinada bayiliyorum

ben kalorisini bulamamıştım. pikolataya bende bayılıyorum kalorisi azmış tatlı krizim olursa ondan yerim

canım yorum yazamıyorum yoğun oluyoruz hepimiz biraz

ikindi diyeyim komşuya uğramıştım

1 tane sigara böreği fırında yapmış yağsız
1 tane incirli kurabiye
2 bardak çay

etrafı toplayıp akşam yemeği yapacaım

canım nescafe kalorili deilmi bilmiyorum tamda baktınmı kalorisine

Nescafe kremali olunca cal oluyo
Ben sadeye ligt sut koyup iciyorum 1 cay ks. Seker koydum .sekeri bukadar azaltabildim eskiden kackatiydii

ben kalorisini bulamamıştım. pikolataya bende bayılıyorum kalorisi azmış tatlı krizim olursa ondan yerim

canım yorum yazamıyorum yoğun oluyoruz hepimiz biraz

Bende sadece ogluma ders yaptirdim okadar bugunde etrafi zarzor toparladim.esim disardaydi cocuklara hamburger menu almis kendine nuget ben istemedim onlar onu yerken ben brokoli yedim oyoyoy

afiyet olsun canım.benim nescafeyle pek aram olmadıgı iiçin hiç olmasın aramam

Eskiden tiryakisiydim hamilelikte biraktim simdi gunde bir fincan bazen iciyorum .istah kiriyo ve acligimi bastiriyor

Akşam yemeğimizi
3 kasık pirinç pilavı
4 kasık mantar
Yoğurt
Bugün çok acikmsim pilavı 3 yaptım
Bu arada arkdslr yeni ismim

ayyy öylemi ben hiç sevmiyorum bende ararda turk kahvesi içiyorum

Cok acken icimi bayiyor ama hafif kazinti varken iyi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

A niye kiz degistin ismini

kızlar merhaba iki gündür uğrayamadım dn akşam kendime hakim oldum sadece salata yedim 1 kase ama iki gündür ara öğün filan yapamadım bu sabahta geç uyandım börek yedim çayla ara öğün yapamadım az önce de 4 kaşık sac kavurma bol salata yarım dilim ç. ekmeği yedim akşama yine misafirim varrrr

Aksam yemegi
Yarim kepce corba
Bi kase yogurtlu brokoli

Cocuklara misir patlattim
Direniyorum yemiyorum yemiyorum bugun sınama gunumdu resmen.pzrt azalma yoksa tartiyi camdan atacam ,kimin kafasina gelirse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…