Evet iyi yaparsin canim ama yemek ye vucudun korumaya gecer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin zaten kilon yokki bizim olmK istedigimiz hedeftesin:) duraklamalarimiz oluyor ama veriyoruz almiyoruz.eskiden her yemekten sonra siskinligim olurdu resmen vucuduma eziyet ediyomusum diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım öglen yemegini gec yedim oyuzden akşam yemegi yerine kuru kayısı kuru incir yedim
evet canım eynen katılıyorum sana bende vucucduma eziyet ettigimi düşünüyorum şişiriyormuşum karnımı yiyip yiyip şimdi kendimi çok hafif hissediyrm
afiyet olsun sevda
afiyet olsun sevda
sevgili kardeşim ben varım..
Hoşgeldin..Bende bakınca 6ayda 6 kilo verdim ama ilk başlarda iki gün diyet yaptıysam üç gün iki katı yedim bu kadar tertipli degildim.eğer geri almadiysan verdiğin kiloları o bile iyi canım.diyetle birlikte spor yapmiyorsan az gitmiştir belki.bünyede önemli kılın kaç hedefin kaç ..Nerde yanlış yapıyorum ki..
Canım haftaya dediğin yarın ki bildiri için mi ..regl i haftası aynı diye yazarım.Ama gene de yemeklere dikkat etmek şartıyla nasıl olsa vermicem bildiri diye ucu kaçırmak olmasın.Sabah
1 dilim kızarmış çavdar
3 yemek kaşığı kıymalı patates
1 dilim salam
3 siyah zeytin
1 kk peynir
Maydanoz
Çay
Ara
1 elmalı kurabiye
Öğle Yemeği
1 elma
1 portakal
Ara
Yoğurt(tarçın attım,usriyusra çok teşekkürler fikir için.)
Akşam Yemeği
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase kereviz
3 köfte
Salata
Yoğurt
Yemekten 2 saat sonra 1 muz
Kilo bildirimi konusuna gelince...Haftaya da benim adet dönemim olacak,o zaman da ben istemesem kilo bildirimi ?İpin ucu kaçar. İstemeyen yazmasın,ya da aynı kaldım desin.
Hoşgeldin..Bende bakınca 6ayda 6 kilo verdim ama ilk başlarda iki gün diyet yaptıysam üç gün iki katı yedim bu kadar tertipli degildim.eğer geri almadiysan verdiğin kiloları o bile iyi canım.diyetle birlikte spor yapmiyorsan az gitmiştir belki.bünyede önemli kılın kaç hedefin kaç ..
Canım haftaya dediğin yarın ki bildiri için mi ..regl i haftası aynı diye yazarım.Ama gene de yemeklere dikkat etmek şartıyla nasıl olsa vermicem bildiri diye ucu kaçırmak olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?