:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

evet canım eynen katılıyorum sana bende vucucduma eziyet ettigimi düşünüyorum şişiriyormuşum karnımı yiyip yiyip şimdi kendimi çok hafif hissediyrm

canım öglen yemegini gec yedim oyuzden akşam yemegi yerine kuru kayısı kuru incir yedim

evet canım eynen katılıyorum sana bende vucucduma eziyet ettigimi düşünüyorum şişiriyormuşum karnımı yiyip yiyip şimdi kendimi çok hafif hissediyrm

Anladim canim iyi yaptin ozamn.kuru meyve kestimi tatli ihtiyacani?

Ben kis meyvesi sevmiyorum erik kiraz karpuz yaz meyvesine bayiliyorummm.yazin daha rahat vereceme inaniyorum ara ogunlerde bolca yerim oglende yerim yemek yerine namnamm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun ki menum sabah:1 kase musli ( kilo aldirir mi hergun tuketiyorum cunku)
ara: bir mini brdk likor ve kuru uzum
oglen:1 patesli borek
bir bucuk icli kofte
iki bardak sekersz cay(gun vardi)
ara:1 trk kahvesi
aksam:3 biber dolma(icinin cogunu ogluma yedirdim bir br yogrt
yazinca cok yemis oldgumu goruyorum pismanim

Son düzenleme:
Sabah

1 dilim kızarmış çavdar

3 yemek kaşığı kıymalı patates

1 dilim salam

3 siyah zeytin

1 kk peynir

Maydanoz

Çay

Ara

1 elmalı kurabiye

Öğle Yemeği

1 elma

1 portakal

Ara

Yoğurt(tarçın attım,usriyusra çok teşekkürler fikir için.)

Akşam Yemeği

1 kase mercimek çorbası

Yarım kase kereviz

3 köfte

Salata

Yoğurt

Yemekten 2 saat sonra 1 muz

Kilo bildirimi konusuna gelince...Haftaya da benim adet dönemim olacak,o zaman da ben istemesem kilo bildirimi ?İpin ucu kaçar. İstemeyen yazmasın,ya da aynı kaldım desin.

Bir bardak bitki çayı yanına bir ceviz bir kayısı yedim

Evet böyle durumlarda bildiri yapmasak.
Benim zaten belli kesin almışım 3gündür yiyorum yatıyorum

Nerde yanlış yapıyorum ki..
Hoşgeldin..Bende bakınca 6ayda 6 kilo verdim ama ilk başlarda iki gün diyet yaptıysam üç gün iki katı yedim bu kadar tertipli degildim.eğer geri almadiysan verdiğin kiloları o bile iyi canım.diyetle birlikte spor yapmiyorsan az gitmiştir belki.bünyede önemli kılın kaç hedefin kaç ..
Canım haftaya dediğin yarın ki bildiri için mi ..regl i haftası aynı diye yazarım.Ama gene de yemeklere dikkat etmek şartıyla nasıl olsa vermicem bildiri diye ucu kaçırmak olmasın.

Günaydın
1dilim ekmek
1yumurta
1dilim den biraz fazla peynir
1zeytin

Kahvalti
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim ligt ekmek
Cay

Adet donemi bilditim yapmama nerden cikti.gevseriz ozaman

Oranje bizde odul ceza olsun diye yazmistik ama okumadin galiba .yarin herkes olur burda konusalim.

Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
4 bardak çay
1 dilim ekmek

Son düzenleme:

Canım kilo bildirimi yapılmasın diyen ben değildim.Birkaç kişi istemiş,ben de herkesin adet dönemi farklı diyorum,herkes aynı şeyi isterse ortalık karışır dedim.Ben her hafta yaparım bildirimimi vereyim ya da vermeyeyim.İstemeyen yazmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…