kereviz yemeği yaptım ilk kez çok lezzetli görünüyooo
Sabretcem yemicem:)bir bardak yiyebilirsin
ya oğlumun ismi başta erkek ismi çok yakışmıyor buraya
Ben de aranıza katılıp şu kilolardan kurtulmak istiyorummmm... Yeni doğum yaptım çok diyet ve spor yapamıyorum ama dikkat ediyorum .. 1,75 boy var şuan kilom 77 yaklaşık 10 kilo vermek hedefim .. Eski kiloma ulaşmak istiyorum.. Tabi desteğe ihtiyacım var .. Sizleri gördüm inş verebilirim... Tavsiyeleriniz varsa bekliyorummmm...
şeyda 3mil leslie 350 kc yakıyor
Hosgeldin umarim kalici olursun bizimle.biz ne yiyorsak ogunlerimizi paylasiyoruz.zaten hatalarimizda uyari yapiyoruz bazen bize az gelebiliyo yediklerimiz.sporuda ihmal etmiyoruz
Bu hafta hepimiz grip ve regli olduk ayni anda biraz duzensizlikler oldu dolayisiyla
Oranje sayfa sahibi ona bilgilerini verirsin pzrt gunleride kilo bildirimi yapiyoruz.
Bakalım niyetim kalıcı olmak ve kilolardan kurtulmak bebeğimden fırsat buldukça mutlaka girerim...
kızlar canım çok tatlı bişeler istiyor ya aç degilim ama şekerli bişeler yemek istiyorum evde goflet var kakolu 2-3tane yesem olurmu akşam yemegi yemedim yemicem zaten
ben 1 yapıyorum 110 kalori falan ozaman 1de
Ben nerde okudum hatirlamiyorum 4 mile 530 duymustum dogru demek
Ama pek inanmiyorum ben.annemlerde kosu bantinda hizli yuruyus arada kosuda yaptim 40 dk tamamlanica 120 gecmedim ki nefes nefese ter icindeydim lesliede isinma oluyo terleme ama okadar degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay annem cok guzel yapar bayilirimmm namnam afiyet olsun
Esim yemegini sevmez salatadini yapiyorum o yuzden oda guzel oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de aranıza katılıp şu kilolardan kurtulmak istiyorummmm... Yeni doğum yaptım çok diyet ve spor yapamıyorum ama dikkat ediyorum .. 1,75 boy var şuan kilom 77 yaklaşık 10 kilo vermek hedefim .. Eski kiloma ulaşmak istiyorum.. Tabi desteğe ihtiyacım var .. Sizleri gördüm inş verebilirim... Tavsiyeleriniz varsa bekliyorummmm...
Hoşgeldin ...ınş kavusursun kilona ve boy avantajın var 77 bile çok durmuyirdur.Ama fit ve sağlıklı görünmek gibisi yok..
Kızlar birde bu aralar çok iyi hissediyorum gören çok iyi göründüğümu soyluyo esimde gittikçe toparlandigimi gördükçe sürekli dile getiriyo beğenisini ve azmime azim katiyo o da destek diye diyete girdi o daha hızlı veriyo ama bi 10 kiloda onda fazla var.Ama umursamiyordu şimdi sen zayiflarsan ben şişko gorunmeyeyim diyo. Evet belki az gitti kilom ama almadım hiç ya yerimde saydım ya azda olsa verdim bu bile büyük başarı ve en güzeli artık kendimi diyette hissetmiyorum.
Hoşgeldin ...ınş kavusursun kilona ve boy avantajın var 77 bile çok durmuyirdur.Ama fit ve sağlıklı görünmek gibisi yok..
Kızlar birde bu aralar çok iyi hissediyorum gören çok iyi göründüğümu soyluyo esimde gittikçe toparlandigimi gördükçe sürekli dile getiriyo beğenisini ve azmime azim katiyo o da destek diye diyete girdi o daha hızlı veriyo ama bi 10 kiloda onda fazla var.Ama umursamiyordu şimdi sen zayiflarsan ben şişko gorunmeyeyim diyo. Evet belki az gitti kilom ama almadım hiç ya yerimde saydım ya azda olsa verdim bu bile büyük başarı ve en güzeli artık kendimi diyette hissetmiyorum.
2 kuru kayısı 2 kuru incir akşam yemegim
bende güzel yaptımilk kez yaptım kuzenime sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?