Canım kilo bildirimi yapılmasın diyen ben değildim.Birkaç kişi istemiş,ben de herkesin adet dönemi farklı diyorum,herkes aynı şeyi isterse ortalık karışır dedim.Ben her hafta yaparım bildirimimi vereyim ya da vermeyeyim.İstemeyen yazmasın.
Zaten gevsedik gibi bizim gaza gelmemiz lazim hirslanmaliyiz biraz diye dusunuyorum.ben bu hafta afetlide olsam vermek istiyorumki atiyorum oranje vermis seda vermis ben veremiyorum demeyim diye mahcup olmamak icin..
Bende yazacam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
karışmış topik millet yarın konuşuruz
ve bence adet madet dinlemeden kilo alınsa da bildirim yapılmalı
dün annemlerdeydik biraz abartsam da kontrollü bi abartmaydı
yazmcam yediklerimi yarından umutluyummm
hastalar iyi olmadı mı hala bakalım:2:
yeni gelenler de hoşgelmiş
hosgeldin sudenazy bnde yeniyim 6 aylik oldu bebisim ve halen kilo veremedim 70.5 kiloyum kiloyum suan ve 60 kilo olmak istyrm 1 haftadir dikkat ediyorum ve olcak gibi alismaya basladim sabirli olalim arkasi gelck...bol sanss:)))Ben de aranıza katılıp şu kilolardan kurtulmak istiyorummmm... Yeni doğum yaptım çok diyet ve spor yapamıyorum ama dikkat ediyorum .. 1,75 boy var şuan kilom 77 yaklaşık 10 kilo vermek hedefim .. Eski kiloma ulaşmak istiyorum.. Tabi desteğe ihtiyacım var .. Sizleri gördüm inş verebilirim... Tavsiyeleriniz varsa bekliyorummmm...
hosgeldin sudenazy bnde yeniyim 6 aylik oldu bebisim ve halen kilo veremedim 70.5 kiloyum kiloyum suan ve 60 kilo olmak istyrm 1 haftadir dikkat ediyorum ve olcak gibi alismaya basladim sabirli olalim arkasi gelck...bol sanss:)))
Ortalik mi karışmış yoksa ben mi yanlış anladım.
Başta nasıl gittiyse öyle devam etsin bu kadar sorun etmeyin
10 kilo verebiliriz inş...benim daha çok yeni 19 günlük olduk bugün... Rejim değilde dikkat edebiliyorum sadece.. Biraz daha geçince yürüyüşe başlarsam yaza vermek istiyorummmm... Zaten kuzumu emzirmekten yemeğe fırsat pek kalmıyor tam yemek vakti uyanıyor sürekli emmek istiyorrr... Arkadaşların takibi güzel daha düzenli olacak inş veririz ...:)))
arkadaşlar soylenmesi diye değil de aynym densin diye demiştim. Yanlış anlaşılma olmuş
Oyoyoyyy 19 gunlukmu mis kokar o simdi.aman sakin kasma kendini sen daha lohusasin canimya.ben doguma girdim ciktigimdda 8 kilo almistim artik ameliyatta ne koydularsa icime:)) okadar odemdi yani ama 40 cikmadi eski kiloma dondum .bebisine bakiyosun halsiz gucsuz kalirsin emziriyosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar soylenmesi diye değil de aynym densin diye demiştim. Yanlış anlaşılma olmuş
himm anladım ya sorun değil de arkadaşlar çok çabuk parlıyor biraz sakin olun inşallah
himm anladım ya sorun değil de arkadaşlar çok çabuk parlıyor biraz sakin olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?