:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Zaten gevsedik gibi bizim gaza gelmemiz lazim hirslanmaliyiz biraz diye dusunuyorum.ben bu hafta afetlide olsam vermek istiyorumki atiyorum oranje vermis seda vermis ben veremiyorum demeyim diye mahcup olmamak icin..
Bende yazacam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karışmış topik millet yarın konuşuruz

ve bence adet madet dinlemeden kilo alınsa da bildirim yapılmalı

dün annemlerdeydik biraz abartsam da kontrollü bi abartmaydı

yazmcam yediklerimi yarından umutluyummm

hastalar iyi olmadı mı hala bakalım
:2:

yeni gelenler de hoşgelmiş

Evet kesinlikle. Ben de onun için dedim ama herkes kendisi bilir.

Valla bugün Pazar,ben kahvaltıda izin veriyom kendime. Kalori takibi yapın,daha kolay olur.

hosgeldin sudenazy bnde yeniyim 6 aylik oldu bebisim ve halen kilo veremedim 70.5 kiloyum kiloyum suan ve 60 kilo olmak istyrm 1 haftadir dikkat ediyorum ve olcak gibi alismaya basladim sabirli olalim arkasi gelck...bol sanss:)))

Selam kızlar herkes bildirim versin yaaa olmaz öyle ne olcak sonuçta kendimizi görmüş oluyoruz bu arada kahvaltım
1 dilim peynirli börek
2 zeytin
1 çatal omlet
1 domates
1 fincan şekersiz çay
2 gündür misafirim olduğu için benim diyetbiraz şaştı bakalım yarın ne görcez bütün hafta hiç tartılmadım
Bu arada kahvaltıdan sonra 3mil leslie yaptım

hosgeldin sudenazy bnde yeniyim 6 aylik oldu bebisim ve halen kilo veremedim 70.5 kiloyum kiloyum suan ve 60 kilo olmak istyrm 1 haftadir dikkat ediyorum ve olcak gibi alismaya basladim sabirli olalim arkasi gelck...bol sanss:)))

10 kilo verebiliriz inş...benim daha çok yeni 19 günlük olduk bugün... Rejim değilde dikkat edebiliyorum sadece.. Biraz daha geçince yürüyüşe başlarsam yaza vermek istiyorummmm... Zaten kuzumu emzirmekten yemeğe fırsat pek kalmıyor tam yemek vakti uyanıyor sürekli emmek istiyorrr... Arkadaşların takibi güzel daha düzenli olacak inş veririz ...:)))

günaydınlar

kahvaltımı yeni yaptım kursa gidiyorum orda yememek için kahvaltımı güzel yapıyorum

1,5 dilim çavdar ekmeği
baya bi peynir
5-6 tane zeytin
4-5 ane sucuk
şekersiz çayy

not: kızlar alsakta versekte bildirim yapalım ve daha ser kurallar koyalım. zaten kilolu olmamızın nedeni gevşek davranmamız en aznından ben sert bişeler isiyorum

Ortalik mi karışmış yoksa ben mi yanlış anladım.
Başta nasıl gittiyse öyle devam etsin bu kadar sorun etmeyin

Ortalik mi karışmış yoksa ben mi yanlış anladım.
Başta nasıl gittiyse öyle devam etsin bu kadar sorun etmeyin

Yani biri bisey demis kim badlatti kimse bilmiyo:))) adetin arkasina siginmak yok kendinize lohusa muammelesi yapmayin:))

Oyoyoyyy 19 gunlukmu mis kokar o simdi.aman sakin kasma kendini sen daha lohusasin canimya.ben doguma girdim ciktigimdda 8 kilo almistim artik ameliyatta ne koydularsa icime:)) okadar odemdi yani ama 40 cikmadi eski kiloma dondum .bebisine bakiyosun halsiz gucsuz kalirsin emziriyosun

Ara ogun
1 armut

Öğle yemeği
Mantar ve yoğurtlu brokoli

Sorma teyzesi mis gibi annelik güzel şeymiş vesselam... Zaten çok diyet gibi değilde dikkat ediyorum tabi takibinide yaparsam iyi olur.. Biraz fazla aldım şimdi dikkat ediyorum işte...

Bugün pazar diye kahvaltıyı geç yaptım.

1 çatal omlet

Yarım simit

Üç zeytin

İki çatal lor

Domates

Tere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…