10 kilo verebiliriz inş...benim daha çok yeni 19 günlük olduk bugün... Rejim değilde dikkat edebiliyorum sadece.. Biraz daha geçince yürüyüşe başlarsam yaza vermek istiyorummmm... Zaten kuzumu emzirmekten yemeğe fırsat pek kalmıyor tam yemek vakti uyanıyor sürekli emmek istiyorrr... Arkadaşların takibi güzel daha düzenli olacak inş veririz ...:)))
Anladim canim iyi yaptin ozamn.kuru meyve kestimi tatli ihtiyacani?
Ben kis meyvesi sevmiyorum erik kiraz karpuz yaz meyvesine bayiliyorummm.yazin daha rahat vereceme inaniyorum ara ogunlerde bolca yerim oglende yerim yemek yerine namnamm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bu akşam eşimle nişana gidicez görümcemde gelicek ama inanın ben gitmek istemiyorum.sırf bu kilolar yuzunden üzerime yakıştırmıyorum kıyafetleri.bi etegim vardı dun akşam giyindim kenarları cepli kayınvalideme gösterdim nasıl olmuş anne dedim nişanda bunu giyeyimmi dedim kızım kilolu göstermiş yanında cebleri varya dedi gercekten öyle etek basenimden dolayı yukarıda duruyor ve kısa oldu yukarıda oldugu için buyuzden gitmekte istemiyorum moralim sıfır
cnm moralini bozma bak bnmde kndimi bildim bileli basenlerimle basim dertte ona gore kiyaft secmelisin yandan cepliler zayif olani bile basenli gosterir hm baska kiyaftlerin sana yakisacagina eminim karamsar olmaa:)) ve o nisana gitt
kızlar bu akşam eşimle nişana gidicez görümcemde gelicek ama inanın ben gitmek istemiyorum.sırf bu kilolar yuzunden üzerime yakıştırmıyorum kıyafetleri.bi etegim vardı dun akşam giyindim kenarları cepli kayınvalideme gösterdim nasıl olmuş anne dedim nişanda bunu giyeyimmi dedim kızım kilolu göstermiş yanında cebleri varya dedi gercekten öyle etek basenimden dolayı yukarıda duruyor ve kısa oldu yukarıda oldugu için buyuzden gitmekte istemiyorum moralim sıfır
Seni iyi anliyorum bende dun duhin vardi esim ailem ablamlar hepsi gitti ben gitmediminsan icine cikacak ozguveni kazaniriz umarim
inan canım bu ara çok karamsarım evden cıkasımda gelmiyor biran önce bu kiloları vermek istiyorum.
Nerde yanlış yapıyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?