:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ayy cnm ya cok yenisin dahaa alti aya kadar kndilignden gidecek kilon var senn bn doguma 80 kiloyla girdim oyle boyle 10 kilo gitms alti ayda ve hc dikkt etmyrdm sutum azalacak korkusuyla bos korkularmis anladim verirz ins 10 kiloo:)))))))

Bazen benim de canım sıkılıyor çabucak gitsin istiyorum kilolar. Ama o kadar uzun vadede alıyoruz ki. İnşallah yavaş yavaş ama kalıcı verelim.

aynen canım bende yaz meyvelerini çok seviyorum kiraz kavun karpuz ohhh.

kahvaltım

2 yumurtalı omlet
kk peynir
6 zeytin
1 küçük salatalık
1 ceri domates
sekersiz cay

Son düzenleme:
kızlar bu akşam eşimle nişana gidicez görümcemde gelicek ama inanın ben gitmek istemiyorum.sırf bu kilolar yuzunden üzerime yakıştırmıyorum kıyafetleri.bi etegim vardı dun akşam giyindim kenarları cepli kayınvalideme gösterdim nasıl olmuş anne dedim nişanda bunu giyeyimmi dedim kızım kilolu göstermiş yanında cebleri varya dedi gercekten öyle etek basenimden dolayı yukarıda duruyor ve kısa oldu yukarıda oldugu için buyuzden gitmekte istemiyorum moralim sıfır

cnm moralini bozma bak bnmde kndimi bildim bileli basenlerimle basim dertte ona gore kiyaft secmelisin yandan cepliler zayif olani bile basenli gosterir hm baska kiyaftlerin sana yakisacagina eminim karamsar olmaa:)) ve o nisana gitt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inan canım bu ara çok karamsarım evden cıkasımda gelmiyor biran önce bu kiloları vermek istiyorum.

Seni iyi anliyorum bende dun duhin vardi esim ailem ablamlar hepsi gitti ben gitmedim insan icine cikacak ozguveni kazaniriz umarim

Oglen
Bi kepce sehriye corbasi
Salata+ yarim bardak sekersiz limonata

Seni iyi anliyorum bende dun duhin vardi esim ailem ablamlar hepsi gitti ben gitmedim insan icine cikacak ozguveni kazaniriz umarim

insallah canım keşke sihirli bir deynegim olsa

Ara

Mate çayı... (meyan köküyle rezene var içinde...)

Yaza kadar inşallah herkes istediği kiloya kavuşacak.

inan canım bu ara çok karamsarım evden cıkasımda gelmiyor biran önce bu kiloları vermek istiyorum.

bak bn okulumu dondurdum gecen yil sirf kilolar yuzunden evden cikmak istemyrdum hic sonra ikinci bebek hamilelk derken bir yil gecti hersey ayni degdimi bir yilim heba oldu sadece tabi bir artimda( bebisim )oldu ama anladm ki kilolar eve kapanarak gitmiyooo oyle dusunme onemli olan normal bi sekilde hayatina devam ederekk kilolardan kurtulmakk:) tek sen degilsin unutmaa...

Nerde yanlış yapıyorum ki..

Aslında şöyle bir hikayem var ben 2008 yılında 85 kiloyu gördüm tartıda, ondan sonra azmederek 2009-2011 arasında 59 kiloya kadar düşmeyi başardım. Sonrasında bıraktım diyeti, staj yapıyordum çok stresli bir dönemdi okul- iş derken bir baktım 70 lere gelmişim ondan sonra yine diyet yapamadım ama bu sırada nasıl yiyorum abur cuburları anlatamam .. çikolatalar..cipsler.. gece yemekleri. pizzalar.. çiğköfteler her gün mutlaka yiyorum ama nasıl gözüm döndüyse durduramıyorum kendimi ... herkes çok kilo aldın demeye başladı ama ben fark edemiyorum bunu işte o sıralar .. en son yine 85i gördüm tartıda aslında böyle olacagı belliydi ama yine de zoruma gitti işte.. Kasım sonunda karar verdim diyete girmek için, aksamalar oldu tabiki ama 79 a inebilmeyi başardım bu sürede tabi bunun içinde su falan da vardır bundan bir kaç hafta önce yine bozdum diyetimi çünkü baktım zayıflayamıyorum gitmiyo yani inat etti 79 dan düşmüyo arkadaş .. sinirlerim bozuldu yine yedim içtim bir hafta sonra tekrar başladım baktım yine 79 a geri dönmüşüm dedim ki bundan sonra diyeti bozma kızım böyle devam et!!! ... Peki neler mi yapıyorum bir kere çok araştırıyorum her gün yazılar okuyup videolar izliyorum diyet listelerini araştırıyorum ... Elimde güzel diyet listeleri var diyetisyenden alınmış tabi :).. Sonra mini stepperım var evde onunla günde 20 dakika çalışıyorum ama kaslarım şişti nedense zayıflamama bir katkısıda olmadı gibi geliyor dumbellarım var 1.5-2 kilo agırlıgında onlarla çalışıyorum şu 3- 4 gündür de fitness yapıyorum karın bel - bacak çalıştırıyorum mesela spora başlamadan önce yeşil çay içiyorum terletiyor ve enerji veriyor tavsiye ederim mutlaka... Bol bol su içmeye çalışıyorum bu şekilde yani :)

iyi pazarlar :)

dün akşam ,bugün sabah ve öğlen sadece çorba içtim

Ağzımı açmaya korkuyorum hala ... Ama bugün daha iyiyim yarın normal yaparım inşAllah

Ben normalde hiç yiyen biri değilim millet yeme şeklime sasiriyor. Böyle olmasına rağmen neden kilo alıyorum bilmiyorum. Biraz çabuk öfkelenyrm stres yapıyorum ama öyle olunca kendimi yemeğe vermiyorum. Bu şekilde bile insan kilo alabilyrms.
Ben şu aya şu güne kadar vereyim demiyorum vereyim de bu isterse 1yıl olsun

2saatlik temizlikten sonra 2mil leslie yaptım
ara ogun yeşil çay 1 kayısı 10tane findik

kızlar canım hiç yemek yemek istemiyor yarım saat önce 20 tane fındık yedim.1 saat sonrada yemek yicem

Bugun sebebi yok moralsizim.son zamanlar eve kapandim bi anneme gittim okadar hayatimiz normale donmedi emanet gibiyim.markete gittik simdi kim ispanak yapcak offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…