:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar canım hiç yemek yemek istemiyor yarım saat önce 20 tane fındık yedim.1 saat sonrada yemek yicem

Al benden okadar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2saatlik temizlikten sonra 2mil leslie yaptım
ara ogun yeşil çay 1 kayısı 10tane findik

Sen toparladin cabuk ben iyilesrmedim hala sinuslerim agriyo insanin burnu agrirmi

kafayı yicem ben niye hala adet göremedim şişlikten ölüyorum inşallah hamile degilimdir.kızlar hamile olsamda tartıda fazla cıkarmıyımki bu sabah gene 200 gr fazla cıktım kilo vermeyi bi kenara bırakında birde fazla cıktım

Tek olunca mecbur evin o halini gördükçe daha da rahatsız oluyordum hem spor yapinca dinlenmiş hissediyorum kendimi

Hatunlar arkadaşımın topiğinde bir video gördüm paylaşmak istedim sizlerle.

[video=youtube;QD36HgPzUx4]http://www.youtube.com/watch?v=QD36HgPzUx4[/video]

Ben 3 gündür buna da başladım Leslie 2 mile ilave olarak.Farklı seviyeleri var,bu başlangıcı.

Öğle yemeğim

Yarım muz

Ara

1 elma

daha önce de duzensizmis zaten korkma ancak şişlik olursa tartıda o kadar çıkar hamilelik zanetmyrm. Bi de canım sana tavsiyem çok tartılma.

evet canım duzensiz malesef inşallah yoktur.aslında tartılmak istemiyorum ama şu adeti olAmadıgım için şişlik varmı diye tartılıyorum.benim en azından 500 grm falan vermem lazım ama bu sabah fazla bile çıktım bakalım yarın nasıl olucak

Squat bu ben yapiyodum hasta olana kadar.cok yormuyo ve popo sekillendiriyomus

Squat bu ben yapiyodum hasta olana kadar.cok yormuyo ve popo sekillendiriyomus

Squat yok ama başlangıç seviyesinde.Sevmedim ben o hareketi.

Son düzenleme:

Duzenli adet gorsen olabilir dicem ama korkma bence oyle degildir.hamile olsan odem yapmazdn.odem adet belirtisi.bitki caylari ic cok ise yariyor.ben normalde 2 kilo fazla cikardim ayniyim degisiklik yoktu cuma gunu tartildim.liptonun 5 li caylarini ic onlarda hersey var mate,kiraz sapi,rezene falan.birde liptonun ozel gunler cayi var gordum ama almadim onu dene istersen.cokta korkuyosan gebelikten doktotuna git ama dedigim gibi adet belirtin bu

içimi rahatlattın canım yaa.çünkü akşam yemeklerini yemiyorum en azından 500 grm veriridim heralde dün 100gr vermiş çıktım bu sabahta kilo almış çıktım

Akşam Yemeğim

Üç kaşık bamya

1 tabak kuru fasulye

4 kaşık pilav

Bol yeşillik

Yoğurt

selam kızlar dışardaydım

az şekerli türk kahvesi ve yanında bir tane kurabiye yedim çok güzeldi :)

şimdi de yemek yapacağım canım istemiyor ama yarın okula da götürmem lazım.

kızlar 5i bi yerde çayı lezzetli ve ödeme iyi geliyor ben bimden alıyorum sürekli sabahları çay demlemek zor geldiği için biki çayları içiyorum

içimi rahatlattın canım yaa.çünkü akşam yemeklerini yemiyorum en azından 500 grm veriridim heralde dün 100gr vermiş çıktım bu sabahta kilo almış çıktım

Diyete yeni basladigimdaki adetimde bende fazla cikmistim bitince bi anda bir kiloya yakin dusme oldu.bu ayda fazla degil sadece sabit kaldim.diyetin en buyuk avantaji bu oldu bana odemim azaldi eskiden 2 kiloya yakin cok cikardim.vucudumuz aliscak zamanla.
Ben cocuk istemiyorum ve cok dikat ediyoruz once tedbirini saglam al aklinda soru isareti kalmaz.sıkinti yapma ve sık tartilma adet olana kadar canim

Bugun ara yapmadim aksam yemegide yemedim yemicem acikmadim ve canim istemiyor birine sinirlendim zaten keyfim yoktu sinir tavanda iyice
Oglenden kaln salatami bitirdim bide bulgur pilavi yapmistim tadina baktim okadar
Simdide yeni bitki cayimi yaptim onu iciyorum

Akşam yemegim
4 kasık pirasa
2 kasık makarna
3 kasık yoğurt

akşam yemeği

1 tabak tavuk sote : çok lezzetliydi
1 tabak yoğurt
yarum dilim ekmek

Kalca -gobekk-icbacak egzersizleri yaptim.sporda huzur var kacgundur yapmiyordum ohh

Herkese iyi aksamlar
Sabah 1 poaca ZEYTİN SALATALİK
Ara 3 parca bitter çikolata öğle 4 kasik pilav ve yoğurt
Ara 1 portakal
Akssam 1 tabak kabak yemeği 2 kasik bulgur pilavi
Bu arada adetim 8gun gecti hep gecer boyle yarin tarti beni korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…