kızlar canım hiç yemek yemek istemiyor yarım saat önce 20 tane fındık yedim.1 saat sonrada yemek yicem
2saatlik temizlikten sonra 2mil leslie yaptım
ara ogun yeşil çay 1 kayısı 10tane findik
daha önce de duzensizmis zaten korkma ancak şişlik olursa tartıda o kadar çıkar hamilelik zanetmyrm. Bi de canım sana tavsiyem çok tartılma.
daha önce de duzensizmis zaten korkma ancak şişlik olursa tartıda o kadar çıkar hamilelik zanetmyrm. Bi de canım sana tavsiyem çok tartılma.
Hatunlar arkadaşımın topiğinde bir video gördüm paylaşmak istedim sizlerle.
[video=youtube;QD36HgPzUx4]http://www.youtube.com/watch?v=QD36HgPzUx4[/video]
Ben 3 gündür buna da başladım Leslie 2 mile ilave olarak.Farklı seviyeleri var,bu başlangıcı.
Öğle yemeğim
Yarım muz
Ara
1 elma
Squat bu ben yapiyodum hasta olana kadar.cok yormuyo ve popo sekillendiriyomus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kafayı yicem ben niye hala adet göremedim şişlikten ölüyorum inşallah hamile degilimdir.kızlar hamile olsamda tartıda fazla cıkarmıyımki bu sabah gene 200 gr fazla cıktım kilo vermeyi bi kenara bırakında birde fazla cıktım
Duzenli adet gorsen olabilir dicem ama korkma bence oyle degildir.hamile olsan odem yapmazdn.odem adet belirtisi.bitki caylari ic cok ise yariyor.ben normalde 2 kilo fazla cikardim ayniyim degisiklik yoktu cuma gunu tartildim.liptonun 5 li caylarini ic onlarda hersey var mate,kiraz sapi,rezene falan.birde liptonun ozel gunler cayi var gordum ama almadim onu dene istersen.cokta korkuyosan gebelikten doktotuna git ama dedigim gibi adet belirtin bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
içimi rahatlattın canım yaa.çünkü akşam yemeklerini yemiyorum en azından 500 grm veriridim heralde dün 100gr vermiş çıktım bu sabahta kilo almış çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?