:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394387690440.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 23
Kizim nasil

Çok tatlı maşallah..
Kızlar oglen menum musafirlikteydim

1 tane karniyarik
2 dlm cav.ekmeği.
1bardak çay.
1draje cikolta

Akşam yemedim.
Şimdi bir form çayı içiyorum.

Eklentiler

• $1394391513771.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar nette bi site buldum.artik kendi kendime.ne bulsam onunla ogun yapcam modundan cikip hazir bi diyet bulayim dedim.1000 kalorilik bi diyet ve brnim yediklerimden fazlasi var haftada 1-2 kilo verdiriyomus ona basliyorum duzenli saatinde nekadarsa onu yicem ne az ne cok.diyetisyenimin verdigi diyette guzeldi veriyodum ama cokk cesit varnonda o yuzden yapmiyorum

Kizlar hem ogle hem aksam yemegim
7 tane kofte
4 yemek kaşığı yesil fasulye kavurmasi
Iki kasik marul salatasi

derya kızın çok tatlı maşallah limon akşam menülerimiz aynıymış kızlar bugün eşimle dışarıya çıktık hava çokkk soğuktu başım çok ağrıdı yaa hala da devam ediyor uyuyakaldım gelir gelmez eşim yemek yapmış sağolsun çok yiyemedim üzüldü
3-4 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek ve
3-4 kaşık yoğurt

evet aynıymış boşver az ye zayıflayınca seviniir enişte

geçmiş olsun bu arada

sağol canım aman enişten çok da takmıyo o konulara iyisin böyle öldürcen kendini yemeye yemeye diyo

kilon çok olmadığı için önemsemiyordur 20-30 kilo fazlan olsa eminim önemserdi

mutluluklar dilerim ağzınızın tadı hiç bozulmasın

kilon çok olmadığı için önemsemiyordur 20-30 kilo fazlan olsa eminim önemserdi

mutluluklar dilerim ağzınızın tadı hiç bozulmasın

amin canım sağol haklısın çok olsa takabilir bir de ben zayıflarsam o benim 2 katım olabilir diye korkuyor olabilir çünkü şuan 96kilo ama tabi boyu da ona göre sen bekardın galiba demi allah bir an önce sana da çok seveceğin ve sevileceğin birininasip etsin

aa o da olabilir adam kıskanıyordur seni sen onu da zayıflat

inş bakalım ilişkim vardı bir kaç ay önce bitti. bende kendimle uğraşmaya başladım yeni bi hayat bakalım. bbu arada branş neydi?

aa o da olabilir adam kıskanıyordur seni sen onu da zayıflat

inş bakalım ilişkim vardı bir kaç ay önce bitti. bende kendimle uğraşmaya başladım yeni bi hayat bakalım. bbu arada branş neydi?

biraz zayıfladı sebze yemeye başladıda ben diyete başlayalı iyi yaptın boşver sana senden fayda var hayırlısı olsun hakkında sınıfçıyım ben senin branş ne

biraz zayıfladı sebze yemeye başladıda ben diyete başlayalı iyi yaptın boşver sana senden fayda var hayırlısı olsun hakkında sınıfçıyım ben senin branş ne

pdr canım

iyi olmuş birlikte daha iyi kilo verilir yaza karı koca bomba olun

günaydınlar hanımlar

kahvaltı
yarım dilim ekmek
4 zeyin
peynir
bitki çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…