hoşbulduk
bikaç kere gözüme takıldı yediklerin karbonhidrat fazla gibi
o yüzden yavaş gidiyosun
ete sebzeye salataya yüklen ekmeği kes günde bikaç dilimi geçme meyveyi 1 porsiyona düşür şekeri tamamen bırak spor bol su bitki çayları 2 aya işin biter
kzlar öğlen menüm...
1 dlm çavdar ekmeği.
2 yk kadar patlıcan türlüsü.
1 kase karnıbaharlı cacık.
kızlar bu saate kadar 410 kalori almışım sizler hesapladınızmı kalorinizi
slm hugocuk
beni takip ettınmı ben nasıl gidiyorum :)))))))))
canım benim çok düşük kalorili yediğimizde verirsin belki ama sonra çok çabuk alırsın o yüzden biraz protein ağırlıklı doyurucu şeyler yemelisin..öğünlerini çok hafif geçiştirmemelisin..
Seda boyle yumurta gunu hesaplayip strese giriyo insan kenfimden biliyorum.dusugumde olana kadar senin gibi hesap yspardim her ay brklerdim.dr tedaviye bzsicaz diyince 1 ay dinlen dedi ozaman beklemedigim an hamile kaldim.kizimdada 7 ay gun bekledim olmuyo denemeyelim yetr dedim.normal akisa biraktik supris yapti bana kizim.olacaksa olur canim annelerimiz gunmu sayarmis bu.yumurtlama son yillar onplana cikti dogru tabiki ama stresi tupbebrk yapanlara dr diyor stresten olmuyo diyecanım internetten de hesapladım ama bu çıktı
Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 17 Şubat 2014 - 27 Şubat 2014 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 22 Şubat 2014, Cumartesi
Sonraki Adet Tarihi: 08 Mart 2014, Cumartesi
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 20 Kasım 2014, Perşembe (Bebeklerin yalnızca %5`i zamanında doğar.)
Doğuma Kalan Gün Sayısı: Doğuma 254 gün kaldı.
Bebek Tam Zamanında Doğarsa Burcu: Akrep
kızlar bu saate kadar 410 kalori almışım sizler hesapladınızmı kalorinizi
Seda boyle yumurta gunu hesaplayip strese giriyo insan kenfimden biliyorum.dusugumde olana kadar senin gibi hesap yspardim her ay brklerdim.dr tedaviye bzsicaz diyince 1 ay dinlen dedi ozaman beklemedigim an hamile kaldim.kizimdada 7 ay gun bekledim olmuyo denemeyelim yetr dedim.normal akisa biraktik supris yapti bana kizim.olacaksa olur canim annelerimiz gunmu sayarmis bu.yumurtlama son yillar onplana cikti dogru tabiki ama stresi tupbebrk yapanlara dr diyor stresten olmuyo diye
Benimde fazla hesabimla kahvalti 150 glen de kahveyle 200 diyorum 400 olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ewt canım haklısın eskiden analarımız ne hesap bilir ne de yumurtlama oluruna bırakmak gerekiyo herşeyi bende yapmıycam artk bu günden sonra Rabbim verecek oldumu verir çok stres yapıyorum ben 1 günüm geçsin hemen telaşa veriyom kendimi test alıyorum vs.ama artk kim ne derse desin hiç can sıkmak yok çünkü çevremdekiler daha sizde bişey yok mu neyi bekliyosunuz diyo bende biz düşünmüyoruz diyorum
kızlar bir tane halley yedim ve soda içtim.. pişmanım... pişmalık hakkımdan yararlanmak istiyorum akşama ona göre yiyeceğim ..sadece yoğurtl karnıbahar yerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?