:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

slm hugocuk

beni takip ettınmı ben nasıl gidiyorum :)))))))))

kızlar bu saate kadar 410 kalori almışım sizler hesapladınızmı kalorinizi

canım benim çok düşük kalorili yediğimizde verirsin belki ama sonra çok çabuk alırsın o yüzden biraz protein ağırlıklı doyurucu şeyler yemelisin..öğünlerini çok hafif geçiştirmemelisin..

evet canım ama şuan canım yemek istemiyor meyve yedim bende.birazdan yemegimi yicem

Seda boyle yumurta gunu hesaplayip strese giriyo insan kenfimden biliyorum.dusugumde olana kadar senin gibi hesap yspardim her ay brklerdim.dr tedaviye bzsicaz diyince 1 ay dinlen dedi ozaman beklemedigim an hamile kaldim.kizimdada 7 ay gun bekledim olmuyo denemeyelim yetr dedim.normal akisa biraktik supris yapti bana kizim.olacaksa olur canim annelerimiz gunmu sayarmis bu.yumurtlama son yillar onplana cikti dogru tabiki ama stresi tupbebrk yapanlara dr diyor stresten olmuyo diye
kızlar bu saate kadar 410 kalori almışım sizler hesapladınızmı kalorinizi

Benimde fazla hesabimla kahvalti 150 glen de kahveyle 200 diyorum 400 olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ewt canım haklısın eskiden analarımız ne hesap bilir ne de yumurtlama oluruna bırakmak gerekiyo herşeyi bende yapmıycam artk bu günden sonra Rabbim verecek oldumu verir çok stres yapıyorum ben 1 günüm geçsin hemen telaşa veriyom kendimi test alıyorum vs.ama artk kim ne derse desin hiç can sıkmak yok çünkü çevremdekiler daha sizde bişey yok mu neyi bekliyosunuz diyo bende biz düşünmüyoruz diyorum

okulda kraker yerdim biraz
yarım çikolta ve muz

çok kalori aldım bugün akşama telafi ederim artık

Sevgilin yokmu derler,nisanlanirsin dugun nzaman,dugun olur cocuk bitane cocugun olur ikinciyi sorarlar ikinciyi yaptim ucuncuyu yapma diye karar verirler susturamazsin bosbogazlari ablsm 35 yasinda bekar ona aa niye evlenmedin diye soruyolar yadini soyleyince mal millet mal

Bende yeni evlendigimizde cocuga karar verdik her iliskiden sonra ertesi gun test yapiyodum:))) bilmiyodum.adet gecikcek falan diye ne cahilmisim hehe

Ara
Gorumcem geldi bi kahvede onla ictim icim bayildi valla
5-6 tane cubuk kraker

kızlar bir tane halley yedim ve soda içtim.. pişmanım... pişmalık hakkımdan yararlanmak istiyorum akşama ona göre yiyeceğim ..sadece yoğurtl karnıbahar yerim..

Yogunluktan pek yazamıyorum ama gonlşum sızınle =))

2 gundur cok acıkıyorum anlam veremedım bende kendıme =(

oglen;
bulgur pılavı
salata

ara;
3 tane cay keyfı bıskuvılerınden ve cıleklı gofret =(

İnsaniz canimiz cekiyor halleyin cal bilmiyorum ama tadi harika:)

kızlar bir tane halley yedim ve soda içtim.. pişmanım... pişmalık hakkımdan yararlanmak istiyorum akşama ona göre yiyeceğim ..sadece yoğurtl karnıbahar yerim..

oranjeeee duy sesimi pazartesiden beri duyuramadım bildirim yapmıştım 57.4 değiştirebilir misin değiştirirsen pişmanlıktan yararlanabilirsin

kızlar akşam yemegim

1dilim ekmek
1 yemek kesıgı yogurt
3 yemek kaşıgı patates yemegi
3kepçe mercimek çorbası

çok kaçtı yaaa karnım şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…