:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

masallah valla sıze hepınız gayret ıcındesınız ınsallah verırısınız kılolarınızı bende basladım dun ama yazmıyorum spor yapmak en ıyısı benden sıze tavsıye azmınızın sonucunu alırısınız ınsallah

Kızlar leslie 5mil yapmak istiyorum cemaati.yle birlikte yapıyor.
Farklı sporlar olunca aslında daha iyi veriliyorms bir günlükde başarının sırrını anlatırken rastladim.
Dambil aldm kendime
Bi 10 kilo daha gitse bedenimdn plats yapcm

kızlar akşam yemegim

1dilim ekmek
1 yemek kesıgı yogurt
3 yemek kaşıgı patates yemegi
3kepçe mercimek çorbası

çok kaçtı yaaa karnım şişti

Bugun ayca kayada konusuluyodu ekmek+patates+m.corbasi 3 tahil ayni anda yenilmemesi gerekiyomus.bende mercimek corbasi yaptim ispanak var ekmek yemicem o yuzden.bilmeden yaptimiz yanlislar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

malesef ya bidahakine yemem.kim bilir daha neler var yaptıgım yanlışlar içinde

Akşam yemegim
5 tane lahana sarma
2 kasık ıspanak
1 kofte kadar tavuk
Salata

Bende bugun izlemesem bi dilim yicektim ekmek.buranin guzelligi bu iste ogreniyoruz uyariyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay kızlar özledm sizi bilgisayarda sorun vardı gremedm.....
dünkü yediklermden çok pişmanım ...ne bulduysam yedm ve hiç mutlu olmadım midem şişti midem bulandı falan eskiden ne yesem midem alırdı demek ki küçülüyo midler

ve bu gün herşeye baştan başladım sabah güzel kahvaltımı yaptım sonra şimdi eşim benm için bitter karam almış mecbur 2 ısırık aldım akşam yemeği olarak 1 bardak ayran 1 tabak nohut ycem...nohutun kalorisi fazla mı bilmiyorum pilav yemicem...

yeni arkadaşlar kalıcı mı bilmem ama hoşgelmişler...bide spor yapamıyorum ben ya çok üşengeçim...dünkü yediklerm kilo kilo döndü bana bütün hafta dünü telafi etmekle uğraşıcam ama olsun 1 hafta geç te olsa hedefi,mden vazgeçmcem..

kızlar sarı leblebinin kalorisi çok azmış birde tok tutuyor bir avuç leblebi 20 kalori

şimdi ara yapıyorum

1 avuç sarı leblebi
2 eti form bisküvi ve sekersiz cay

bugunluk aldıgım kalori 995

akşam yemeğim
1 tabak kabak yemeği
1 tabak yoğurt
yarım dilim ekmek

kızlar sarı leblebinin kalorisi çok azmış birde tok tutuyor bir avuç leblebi 20 kalori

şimdi ara yapıyorum

1 avuç sarı leblebi

1 avuç sarı leblebi 155 kalori,20 kalori olması imkansız.

şimdi ara yapıyorum

1 avuç sarı leblebi

ben leblebinin kalorisi çok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…