:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bende geçen gün yiyince baktım netten 155i görünce yemekten vazgeçtim diyet arkadaşımda 155 diyor , her sitede farklı mı ya

Ben güveniyorum o siteye,memnun kalan çok insan var çünkü.Ben çok olanı baz alırım valla,hiç değilse tutarım kendimi.

Aksam

4 kasik kereviz salatas(yag yok yogurtlu)
Yarim kepce kirmizi mercimek corbasi
5 kasik ispanak

Bugun cok hafif beslendigimi dusunuyorum icime sindi 2 dilim ekmek yedim toplam mutluyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende baktim kaloriye fazlasiyla duzhesap hesaplasam 800 u gecmiyor ve karnim doydu

Kizlar esim probis almis bitanecik yesemmi canim cok istedi bugun az kalori aldim 1000 olmuyo

Kızlar akşam 1kase karnibaharli cacık 1muz yedim. 50 mekik ve Baya hopladim zipladim

Diyete basladigimdan beri ilk kez birsrye bukadar ozendim
Niye aldiki simdi pöf

Akşam yemeğim
1 tabak pırasa pirinçsiz
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek

Kalori sinirimi gecmiyo 400 bosluk var ama sinirda hersey serbestmi olurmuki kanima girme bak 4 tane yerim :))))

Vala niye boyle oldum.bilmiyorum ilk defa boyle oldum hamileyken asermedim ben ya

Kalori sinirimi gecmiyo 400 bosluk var ama sinirda hersey serbestmi olurmuki kanima girme bak 4 tane yerim :))))

Abla ben çikolata da yiyorum,tahin helvası da ama makul ölçüde elbette.Mesela tahin helvası iki çatal,çikolata iki küçük kare.

Yuvarlak probis 134 kalori,çokoprens gibi olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…