:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

oo nefiss..biz kocişle öğlen yicez bilmiyorum inşallah düzgün bişeyler yiyebilirim...
Eşinle aynı yerde mi çalışıyorsunuz (eger öyleyse ne guzelll)
disarida da diyete uygun yenilebilecek seyler var canım
bak balık gibi..tavuk sis denmiş oh mis
kuzum bir diyet stesinde 1 antep fıstığının 1 kaşık tereyağlı pilava denk kalorisi vardır yazıyordu..

Bugün okudum ve şok oldum dikkat et
NeeeeeeeAboooowww

Sağol canım :) Tatlı henüz canım istemiyor ama ama bakalım haftaya ne olacak adetim yaklaşıyor.. :)

Olsun bakalım buda bir başlangıçtıır.. Önce moral yüksek olmalı zaten ^^

Akşam menüm:

1küçük kase mercimek çorbası
4 kaşık yoğurtlu makarna
bir kaç dilim turp

Aksam menü süper olmus

evet canım ya cok iyi geldi ..
simdi de kardeşim geliyormuş
yarın anneme gitmeyi planlıyorum
Pazartesi'ye kadar yediklerimi azaltiyim
pazatyrsi oranje beni listeye alsinnn

iyi aksamlar hepinize afiyet olsun
benim yemeğim
yine 4 kaşıkla mantar
2 kasık pilav
brokoli salatası üstüne yoğurt
1dilim ekmek

dediğim gibi kendimi bugün hiç iyi hissetmyrm hala aciiimm

3 litre suyumu da ictim elhamdulillah

Eşinle aynı yerde mi çalışıyorsunuz (eger öyleyse ne guzelll)
disarida da diyete uygun yenilebilecek seyler var canım
bak balık gibi..tavuk sis denmiş oh mis

NeeeeeeeAboooowww
Aynı yerde değiliz ama is yerlerimiz çok yakın öğleden sonra kaçak takıldık saunaya gittik.ondan bu kadar ağır yemekk...

Selam canım ..Evet çocukla gerçekten cesaret işi bir yere gitmek...menülerini ne olursa olsun yazsan daha iyi olur senin içinde yazdikca zamanla olmaması gerekenleri yememeye başlıyorsun çünkü.

Kızlar akşam menüleriniz süper okurken dikkat ettim de hem sağlıklı şeyler yiyip ve gerçekten de bir haftada verilebilecek kiloyu vermek ne güzel ..bir çok gruba dahil oldum ve su ana kadarki istikrarı hiç görmedim ve yakalayamadım kendim de...aynen devam spor varmı gunlugunuzde..ben bugün yapamadım ama yarın yapcam mutlaka ...aslında bugünde oğlumla da olsa yapayım diye açtım ama bi türlü durmadı bende bıraktım...birazdan elli mekik ve 40 squat daha cekicem.

Uymaa o içindeki canavara tokum ben daha ne yiyim dee ki ben ekmeği yemeseydin diyecektim tam da..Ama gene de iyi..bu saatten sonra yeme zatenn..

Maşallah diyelim grubumuza :))

İyi gidiyoruz çok şükür inş hep böyle devam eder... Spor var bende dün yazmadım tekrar, ama gece yatmadan leslie 1 mil ve plates karın hareketlerini yaptım leslie 20 dk karın hareketleride yaklaşık bir o kadar sürdü...

bu gece çocuklar uyuduktan sonra leslie 3 mili yapmak ve birazda karın hareketleri yapmak istiyorum inş.. :)

bu arada 2,5 lt bitti 3 olur sanırım bu gün

Oo süper cannim ....
benim midem hala çok dolu gibi az önce süt kaynatirken başında biseyler yaptım sürekli su icesim var benimde üç lt olmuştur...
Yatmadan önce bi bardak süt içerim belki onun dışında sadece su artık bu saatten sonra ...

yok inslh zaten yemiyorum. o an insan aç hissediyr kendini ama belli bir müddet geçtikten sonra kendimi tok hissediyorum

yok inslh zaten yemiyorum. o an insan aç hissediyr kendini ama belli bir müddet geçtikten sonra kendimi tok hissediyorum

Canım geçenlerde arkadaşlarla yemeğe gitmiştik onlar mantı yedi ben çorba o zaman diyete teni baslsmistim dedim ki 55 kilo olunca gelip yarım porsiyon yiyicem die ..Ama şimdi dysunuyorumda gülüyorum kendime çünkü o tarz şeyler hiç istemiyorum bazı gıdaları tuketmefikce artık eksikliğini hissetmiyoruz demekki...mesela artık çaya hiç şeker atmiyorum .elim de hiç gitmiyo.
Aç kalkıp bir müddet bekledikten sonra çok ki hala açsak o zaman biseyler daha atistirmaliyiz ..bir gün gelecek ve duyar gibiyim kizlarr iki lokma da tikaniyorum diyeceğini...yememek kolay ismis o tikababasa yediğimiz günler ne zor gunlermis...

Mekik çekerim diye düşündüm ama cekeme dim çok uykum var herkese iyi geceler...allahın izniyle yatın görüşürüz. :)

Mekik çekerim diye düşündüm ama cekeme dim çok uykum var herkese iyi geceler...allahın izniyle yatın görüşürüz. :)

İy geceler canım çalışıyorsun yat uykunu al :)

Kalan yarım litre suyuda içtim 3 litreyi tamamladım kendimi aştım valla

lesli 3 milin 2 milini yaptım 10 dakikada mekik çektim yeter bu gecelik iyi geceler..

İy geceler canım çalışıyorsun yat uykunu al :)

Kalan yarım litre suyuda içtim 3 litreyi tamamladım kendimi aştım valla

lesli 3 milin 2 milini yaptım 10 dakikada mekik çektim yeter bu gecelik iyi geceler..
süpersin canım benim.
sana katılıyorum.uzun zaman çikolata ve ya tatlı türü şeyler yemedim ama artık hiç canım istemiyor.zaten çok tüketen biri değilim ama artık hiç aklıma gelmiyor.bir yerde önüme gelse bile sadece tadına bakıyorum.
:13:bunada şükür canım hiç birşey yapmamaktan iyidir.yeterki totoşlar yerinden kalksın.
ben bugün yapamadım malum arkadaşımız gelince ama bugün tam gaz devam 1 saat öğlen yürüyüşü..
canım aslında menün gayet yerinde hatta ekmek olmasada olurmuş.kendini aç olmadığına inandırmalısın birkere yoksa aklın hep yemekte kalır ve doymadığını hissedersin.az yiyip aaaa ben bundanda doyuyormuşum diyince beyin doyduğunu hissediyor direk doymasan bile bak dene işe yarıyor.
menün iyi canım..
canım yediklerini yazarsan bizlerde ne fazla ne eksik yönlendiririz ve hatalarımızı azaltırız değilmi..
Akşam menum

2kuzu pirzola ızgara
2 köfte ızgara
Piyaz..

Bugün et doldu menum..
yarın daha hafif beslenicem..

Spor yapamadım Ama hep hareket halindeydim sanırım regli oluyorum .yarın tam olurum.
canım benim menünüye bak süper..tam protein deposu.

öyle insanları görünce daha da azim geliyor değilmi..

buda benim akşam menüm:
kayınvalideme gittim evde yoktu eltim ve görümcem vardı onlarda yemek yapmamışlardı hemen kahvaltılık hazırladık ve yedik,
menüm:
2 küçük sucuk dilimi,
3 zeytin,
çatal ucuyla acı salça kavurması,
3 kaşık yoğurt,
2 dilimde kepek ekmek yedim..
2,5 lt su tükettim bütün gün.

Son düzenleme:
sabah kahvaltım..

1 lokma ekmek..
büyük bir dilim peynir.
3 kuru incir
2 ceviz.
2 fincan çay...

günaydın cicim..

güzel kahvaltın ama inciri 2 ye düşür canım kuru incirin yaş incire göre kalorisi daha yüksek.

aslında evet geçen almıştım az az yiyince kaldı bayaa en iyisi akşam eve götüreyim .yoksa kötü olucak burda...iki tane yetiyo 3 fazla geldi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…