:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

cimcime birde çizelgeni güncelleaz daolsa ilerlediği belli etsin demi yaaaaa...

Selam milletttt :))))) Herkes kahvaltısını yapmış afiyet olsunn

Yine en sona ben kaldımm

Bu sabah kalktığımda boğazım ağrıyordu bende bugün sıradışı bir kahvaltı kararı aldım :)

Dün akşam yaptığım şehriye çorbasından bir kase ısıtıp yedim ekmek yok :) iyi geldi vallaa

Son düzenleme:

sabahları bende severim çorbayı ama mercimek veya tavuk suyu olsa mmmmmm fena olmaz..aslında aklıma gelmişken yapayım ben buaralr tavuk suyu çorbası..

Öğlen menum.

İki adet tavuk pirzola firinlanmis.
Yanında az pilav
Azçık patates kızrt.
Sögüş.
Ekmek yok....

Öğlen menum.

İki adet tavuk pirzola firinlanmis.
Yanında az pilav
Azçık patates kızrt.
Sögüş.
Ekmek yok....

öğle yemegi
4 kasık mantar
2 kasık yoğurt
2dilim ekmek
ve salata

Afiyet olsun kızlar

Kahvaltıdan sonra ara öğünümde 1 portakal yedim

öğle yemeğim:

4 kaşık ıspanak yemeği
küçük bir kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek

1 litrede su içtim şimdilik :)

komşuya gidiyorum akşama görüşürüz

kuzum bir diyet stesinde 1 antep fıstığının 1 kaşık tereyağlı pilava denk kalorisi vardır yazıyordu..

Bugün okudum ve şok oldum dikkat et

kime inancgmi bilmyrm başka bir diyetisyen ne ara öğünler de yenilmesitavsiye ediyordu tok tutucu özellige sahip. selahattin dönmez beslenme uzmanı

bir şey soracağım hepinizin burda kilo çizelgesi var. ben tam siteye girdim yeni gordum nasıl yapacağım:44:

kime inancgmi bilmyrm başka bir diyetisyen ne ara öğünler de yenilmesitavsiye ediyordu tok tutucu özellige sahip. selahattin dönmez beslenme uzmanı

Bilmiyorum valla öyle yazıyordu ama yinede 15 değil de 5 ye mesela ....
aaaaaa çokmuş gerçekten..bende yersem genelde kendimi tutamam 1 avuç yerim bundan sonra daha dikkat etmeliyiz demek ki.

Ya canım kuru yemişler çok kalorili gerçkten Ayça Kaya doktorumda 5 tane fındık 1 tatlı kaşığı yağ demektir ona göre tükedin demişti.. Kesinlike dikkat edilmeli

Bu arada komşumdan geldim 11 kilo vermiş en son görüştüğümde 10 demişti çok iyi gidiyor maşallah darısı bize ...

Orda sadece çay içtik birlikte, gelincede ara öğün niyetine bir elma yedim ^^

Akşam menum

2kuzu pirzola ızgara
2 köfte ızgara
Piyaz..

Bugün et doldu menum..
yarın daha hafif beslenicem..

Spor yapamadım Ama hep hareket halindeydim sanırım regli oluyorum .yarın tam olurum.

Akşam menum

2kuzu pirzola ızgara
2 köfte ızgara
Piyaz..

Bugün et doldu menum..
yarın daha hafif beslenicem..

Spor yapamadım Ama hep hareket halindeydim sanırım regli oluyorum .yarın tam olurum.

Masaya bir tabak daha koy sana geliyorum

Bolll protein ağırlıklı olmuş ama gayet güzell yarin bir öğün fazla sebze yersin olur biter...Afiyet olsun canım bende kalkıp kendime bişeyler hazırlayım :26:

Masaya bir tabak daha koy sana geliyorum

Bolll protein ağırlıklı olmuş ama gayet güzell yarin bir öğün fazla sebze yersin olur biter...Afiyet olsun canım bende kalkıp kendime bişeyler hazırlayım :26:

Buyur canım ssnada yaparım...
Hiç ekmek yemedim ama sabah hariç bi ara aşırı tatlı istedi canım içimden geçirdim seslidile getirsem esimde alalım derdi hemen diyette olduğum için pek izin vermiyorum ona da. ..

Selammm kuzularim,ballarım , böreklerim
butun gun hic giremedim
bugun şeytanın bacağını kırdım 2 çocukla ilk defa dışarı çıktım
cok iyi geldi arkadasıma gittim
az yedim ama pek diyete uygun seyler degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…