Yarin yerim bugun yemicem islh:)esim 4 tane yedi 10lu almis kizfim.bida krnfine tekli al dedim oda sadirdi iradeliyim hic orali olmam.ama askim sey bu vardi indirim sepeti kemkum:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ee kilo vermen nasil peki?
Ben kacamaksiz yavas veriyorum sporu birakinca durdum bide hergun yesem nolur bi denesemmi ki:) adet bitmedi ondanmi boyle oldumki
Abla ilk sayfada yazıyor bak kilo değişimim.Hafta hafta hatırlamıyorum.
Kaloriyi aşmadan yiyorum veriyorum şükür ama herkesin metabolizması da bir değildir.
Ben limona sorduydum ama usendim ilk sayfaya gitmeye bide telden bi garip cikiyo tablo
Benimde baslangic kilo hedef yazmiyo orda cetvelde var ama
Ben aburcubur herkes kadar severim ama almam gereken kaloriyi aburcubura verirsem doymam ogunlerde buda kacamagi getirir.1.5 ay oldu 4 kilo verdim bu hiz benim icin iyi cok canim tatli isterse bi isirik bitter bana yetiyo.cips kola aramiyorum hic
Benim yolum uzun
Hizli vermekte istemiyorum 1 sene koydum kendime vermem 19 kiloydu hedef 15 kaldi
ay kızlar özledm sizi bilgisayarda sorun vardı gremedm.....
dünkü yediklermden çok pişmanım ...ne bulduysam yedm ve hiç mutlu olmadım midem şişti midem bulandı falan eskiden ne yesem midem alırdı demek ki küçülüyo midler
ve bu gün herşeye baştan başladım sabah güzel kahvaltımı yaptım sonra şimdi eşim benm için bitter karam almış mecbur 2 ısırık aldım akşam yemeği olarak 1 bardak ayran 1 tabak nohut ycem...nohutun kalorisi fazla mı bilmiyorum pilav yemicem...
Sevgilin yokmu derler,nisanlanirsin dugun nzaman,dugun olur cocuk bitane cocugun olur ikinciyi sorarlar ikinciyi yaptim ucuncuyu yapma diye karar verirler susturamazsin bosbogazlari ablsm 35 yasinda bekar ona aa niye evlenmedin diye soruyolar yadini soyleyince mal millet mal
Bende yeni evlendigimizde cocuga karar verdik her iliskiden sonra ertesi gun test yapiyodum:))) bilmiyodum.adet gecikcek falan diye ne cahilmisim hehe
Ben limona sorduydum ama usendim ilk sayfaya gitmeye bide telden bi garip cikiyo tablo
Benimde baslangic kilo hedef yazmiyo orda cetvelde var ama
Ben aburcubur herkes kadar severim ama almam gereken kaloriyi aburcubura verirsem doymam ogunlerde buda kacamagi getirir.1.5 ay oldu 4 kilo verdim bu hiz benim icin iyi cok canim tatli isterse bi isirik bitter bana yetiyo.cips kola aramiyorum hic
afiyet bal şeker tatlımmmmgünaydın kızlar kahvaltı menüm special k+süt
ee nolcak şimdi niye öle ettin kızz..günaydın kızlar bende daha kahvaltı yapmaım ama yanıma kahvaltılık bişeylerde getirmedim.ne yicem bilemiyorum..:26::26::26:
günaydın kızlar bende daha kahvaltı yapmaım ama yanıma kahvaltılık bişeylerde getirmedim.ne yicem bilemiyorum..:26::26::26:
afiyet bal şeker tatlımmmm
ee nolcak şimdi niye öle ettin kızz..
oranje sana diyet tost yapıp gndereyimm baccımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?