:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Yarin yerim bugun yemicem islh:)esim 4 tane yedi 10lu almis kizdim.bida kendine tekli al dedim oda sasirdi iradeliyim hic orali olmam normalde
ama askim sey bu vardi indirim sepeti kemkum:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

ben çikoltasız tatlısız günüm geçmiyo ama az yiyorum eskiye oranla

Hadi ee kilo vermen nasil peki?
Ben kacamaksiz yavas veriyorum sporu birakinca durdum bide hergun yesem nolur bi denesemmi ki:) adet bitmedi ondanmi boyle oldumki

Hadi ee kilo vermen nasil peki?
Ben kacamaksiz yavas veriyorum sporu birakinca durdum bide hergun yesem nolur bi denesemmi ki:) adet bitmedi ondanmi boyle oldumki

Abla ilk sayfada yazıyor bak kilo değişimim.Hafta hafta hatırlamıyorum.

Kaloriyi aşmadan yiyorum veriyorum şükür ama herkesin metabolizması da bir değildir.

Abla ilk sayfada yazıyor bak kilo değişimim.Hafta hafta hatırlamıyorum.

Kaloriyi aşmadan yiyorum veriyorum şükür ama herkesin metabolizması da bir değildir.

Ben limona sorduydum ama usendim ilk sayfaya gitmeye bide telden bi garip cikiyo tablo

Benimde baslangic kilo hedef yazmiyo orda cetvelde var ama

Ben aburcubur herkes kadar severim ama almam gereken kaloriyi aburcubura verirsem doymam ogunlerde buda kacamagi getirir.1.5 ay oldu 4 kilo verdim bu hiz benim icin iyi cok canim tatli isterse bi isirik bitter bana yetiyo.cips kola aramiyorum hic

Cips kola falan ben de sevmiyorum,40 yıl yemesem aramam....

Ben de 54'ü kırsam gerisi rahat ettirecek beni....

Benim yolum uzun
Hizli vermekte istemiyorum 1 sene koydum kendime vermem 19 kiloydu hedef 15 kaldi

Benim yolum uzun
Hizli vermekte istemiyorum 1 sene koydum kendime vermem 19 kiloydu hedef 15 kaldi

Normali o zaten abla,şok diyetlerle verdiğimizin daha fazlası alınıyor.

İyi aksamlar
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumyrta beyazi
1 domates
4 tane zeytin
Peynir2 dilim ekmek

Ara portakal
Öğle 2 dilim ekmekle tost

Ara 1 elma

Aksam Yumurtalı kabak 1 dilim ekmek
1 dilim de kek yedim maalesef

canım sakın hedefinden vazgeçme ama biraz daha dikkatli olursun artk kendii standarda koy bi çizelgede gitmeye çalış verilecek bu kilolar canımmmmm

haklısın tatlım millettin ağzı işte artk kimseyi takmıycam beni en iyi eşim bilio gerisi hikaye :)) hemen ertesi gün yapılırmıymış yaaa canım işte

canım başlangıç ve hedf kilonu yaz ekleyeyim kızlar listede eksiği olan yazarsa eklerim..

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende daha kahvaltı yapmaım ama yanıma kahvaltılık bişeylerde getirmedim.ne yicem bilemiyorum..:26::26::26:

günaydın kızlar bende daha kahvaltı yapmaım ama yanıma kahvaltılık bişeylerde getirmedim.ne yicem bilemiyorum..:26::26::26:

canım yakınlarda varsa poğaca falan yee kahvaltı çok önemli geçiştirme öğünlerini akşama kadar da erir zaten

afiyet bal şeker tatlımmmm

ee nolcak şimdi niye öle ettin kızz..

öğlen için yemek hazırladım kendimi hazırlayım derken kahvaltıyı unuttum birde baktım geç olmuş çıktım hemen...2 incirle çay içerim en azından hiç bişey yememekten iyidir.

günaydın arkadaşlar...
dün akşam menüm:
1 porsiyon terbiyesiz tavuk,
bol salata,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,

bu sabah:
4 adet kuru kaysı,
500 mil.sıcak su,
az peynir,1 yumurta,1 kırmızı köz.biber ve az ekmek,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…