:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın arkadaslar
sabah sporumu yapmdim ogleye inşallah
kahvaltim
aynen 1 fincan yeşilçay
1 dilim peynir aazck lor
2 dilim ekmek
1 biber ve maydanoz
1 tatli kaşığı kadar marmelat

ya birde kuru incirdenmi bilmiyorum ama iki gündür çok güzel wc ye çıkıyorum..ben kuru incirdendir diye düşünüyorum..yani perotein ağırlıklı yiyip bu şekilde çıkmak da güzel.

eyüpsidra günaydın.kahvaltı da güzel..

ya kızlar siz ekmek hiç yemiyonuz
ben diyetisyene gittiğim zamanlar doktor kahvalti da 2dilim ekmek yiyebileceğimı söylemişti diğer öğünler de dahi

kuru meyveler gerçekten de insanın tatlı ihtiyacını gideriyor.

ben diyetisyene gittiğim zamanlar doktor kahvalti da 2dilim ekmek yiyebileceğimı söylemişti diğer öğünler de dahi

canım benim yiyoruz.bugün yemedim kahvaltıda ama öğlen ve akşam yedim.önemli olan çok yemek değil ki az da olsa ekmekten olan besinleri karşılasak yeter.bende diyetisyene gittiğimde banada her öğüne 2 dilim ekmek koymuştu ama genel olarak 1 dilim yiyordum.ne kadar az okadar iyi bence canan karatay demiştiki birkere 1 dilim ekmeğin üzerine kaçtane küp şeker sıgarsa o ekmekten o kadar şeker alıyormuşuz.o yüzden az yemekte fayda var ekmek olduğu gibi göbek yapıyor.hiç yememekte olmaz ama az ve öz olmalı bence.

aslında bizim gerçekten bu kadar yesek de doyabilyrmsz yani bu fıtri bir şey ama daha fazla yiyerek mideyi büyütüp fitratimzi bozuyrz.

haklısın öyle valla dikkat etmeye calşcm

ben çok gerekmedikçe yememeye çalışıyorum..diyetisyen falan bilmem ben her öğün iki dilim ekmek yesem hiç gitmez bu kilolar çok yol denedim ..kilo koruma adına belki çok etki etmeyebilir ama zayıflamak içinse yememek yada az yiyip yerine ekmek yerine geçecek besinler yemek daha iyi.. bulgur pilavı makarna pirinç vs. gün içinde bunalardan birinden bile yiyorsak bence ekmeğe hiç gerek yok...hamile değiliz sağlığımız yerinde vücudun kaldırdığı oranda ne kadar az<altabiliyorsam azaltıyorum ben..

benle eskiden dalga geçerlerdi çevremdekiler..normal yemeği bile ekmek arasına koyar yerdim derlerdi ki anadolu evladı beli ekmek arası olmadan doymuyo derlerdi ve gerçekten de öyleydim .. ama şimdi çatal ucuyla yiyorum.ve o doymayan ben ekmeğe bile dokunmuyorum nerdeyse..

aynen katılıyorum...sen biliyon buraların tırnaklı ekmeği meşurdur.fırından da yeni çıktıysa offf yememk elde değil yani yesem 2 tane yerim oderece ama önemli olan tadında yemek artık bazen sıcak denk gelirse ucundan az alıyorum nefsimi köreltiyorum yetiyor.

kilo cizelgesi yapmak istiyrm ama inglizce yaziyr anlmiyomki
ilk önce şifre var pin diye oraya şifre giriyorsun

public data yı seçiyorsun
weıght i seçiyorsun

kilogram ve paunds var kilogramı seciyorsun.

alttaki bölüme sırasıyla

hedef kilonu
başlangıç kilonu
şuanki kilonu giriyorsun .

en altta istersen boyunu giriyorsun ilk kutuya 1 sonrakine 60 gibi..

sonra en son bitince bi link çıkıyo tırnak işareti içinde

orda http ile başlayıp png ile biten bölümü kopyalayıp yapıştırıorsun
zaten o bölüme gelince çizelge üste çıkar kontrol et doğru oluşmuş mu diye sonra linki kopyala profilindeki çizelge bölümüne yapılştır.. inşallah anlatabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…