kızlar konyaya kar yağıyo
Gecer islh.sen konyada misin? Kar neydi unuttuk istanbuldageçer canım da sen o takıntıya kulak verme yemeye bak az ye miktarını azalt
Afiyetolsun.kahvaltım 1 dilim tam buğday ekemğinn yarısına peynir sürdüm yarısına bal sürdm 4 zeytn ve 1 bardak çayy
oranje resm koycaktın sen nıoldu unuttun mu koyda şevke gelelm bzde tatlım
ne de olsa sen su an çoğumuzun hedef kilosundasın
ttüüüüü nnaayyyy dddııınnnn
nasılsınz arkadaşlar herkes iidir umarım kısırcılar siziii
okuyucum arkdaşın inşallah sağlıcakla kucağına alır bebişibni darısı sedacım ve isteyn herkese olsun inşallah
kıızz buluşcaz mı ay ne güüssseelll benm hemen kilo vermem lazım o zaman heoimz aynı şehrde olsak ne gzel olurdu
gün yapardık ama herşey diyet oluırdu şekersiz yağsız tuzsuz ohhh
oranje canım merahaba, benim için yaptığın tabloyla kendime bir günlük açtım yediklerim oraya kaydediyorum, ama ben sizede katılmak istiyorum, tabloya benide alırmısın canım, bu arada yazdıklarınız okudum, ne kadar motive olmuşsunuz helal size valla, herkez ne yediyse yazıyor, bende varım sizinle
başlangıç:84
şuanda: 75,5
giden kilo: 8,5
hedefim: 65
Gecer islh.sen konyada misin? Kar neydi unuttuk istanbulda
Afiyetolsun.
Evett oranj resim koycakin hadi bekliyos
Bulussak dedik ama herkes ayri yerlerde hem bulussak bikerede ozgur odul gunumuz olurdu kiz:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben haftada 3 4 gün yapıyorum spor ve gerçekten dinçleşiyor insan ve daha iyi hissediyor inşaallah hemen iyileşirsin çok geçmiş olsun
canım hoşgeldin maşallah süpersin ne kadar sürede verdin bu kiloyu
6 ocaktan beri yapıyorum canım, doğumdan kalma kilolarım, bebeğim 9 aylık
canım nohutta zaten karbonhidrad var pilav yeme derim ama canın cok cekmişse 1-2 kaşık ye bişey olmaz akşama telafi edersin
dogru dıyorsun ,bakarım artık zeytınyaglı bıselerde varsa pılav yerıne ondan yerım :S
Ya bende soylr bi durum olustu sizde oylemisiniz?
Yemek saatim gelince karar vermeye calisirken onumu yesem yok onu yemim kalorisi sukadar,bunu yiyim yok bunun şusu var diye takinti yaptim hicbisey yemek istemiyorum kiyamiyorum
Kizlar oglen yemegim kısırcık 2 yk bulgurla yaptim tadi mukemmel normal kisir kadar guzel
afiyet olsun canım gerçekten süper görünüyor bitirmeseydin akşama gelcem banada kalsın
Yarisina geldim kizimin uykusu geldi uyutayim devam etcem.sana el degmemis tertemizini yaparim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?