:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar konyaya kar yağıyo

geçer canım da sen o takıntıya kulak verme yemeye bak az ye miktarını azalt
Gecer islh.sen konyada misin? Kar neydi unuttuk istanbulda

Afiyetolsun.
Evett oranj resim koycakin hadi bekliyos

Bulussak dedik ama herkes ayri yerlerde hem bulussak bikerede ozgur odul gunumuz olurdu kiz:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oranje canım merahaba, benim için yaptığın tabloyla kendime bir günlük açtım yediklerim oraya kaydediyorum, ama ben sizede katılmak istiyorum, tabloya benide alırmısın canım, bu arada yazdıklarınız okudum, ne kadar motive olmuşsunuz helal size valla, herkez ne yediyse yazıyor, bende varım sizinle

başlangıç:84
şuanda: 75,5
giden kilo: 8,5
hedefim: 65

canım hoşgeldin maşallah süpersin ne kadar sürede verdin bu kiloyu

ewt canım konyadayım ben. mis gibi kısırlar poğacalar kekler yerdik

Ara ogun
Yesil cay 1kayisi
Cocuklara kek yapmistim ondan kucuk bi dilim
Oda haftada bi tatli hakkimiz olsn

İyi günler arkadaşlar bugün ki kahvaltımbir buçuk dilim ekmek biraz peynir 4 tane zeytin bir domates

bu son 4 gün çok dikkat etme gerek çünkü sabahtartıda çok moralim bozuldu dün adet oldum inşallah şişlik vardır o yüzden fazla çıkmışımdıryani öyle ümit ediyorum

ben haftada 3 4 gün yapıyorum spor ve gerçekten dinçleşiyor insan ve daha iyi hissediyor inşaallah hemen iyileşirsin çok geçmiş olsun

ben de bu hafta çok ihmal ettim sporu amaama bende haftada en az 3 gün yarım saat yürüyorum ama bu
hafta çok dikkat edicem inşallah sporuna çünkü bana çok iyi geliyor

sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği + 5 küçük dilim kaşar + 3 turşu biber + roka + maydonoz + 2 şekerli çay

sabah limonlu suyumu içemedim

öğlen 1 saat yürüyüşe gideceğim

Ya tam takıntı değil aslında da annemle ne pişirelim diye karar vemeden evvel yemeklerin kalorisine bakıp ona göre sebze ya da et yapıyoruz. Çok da sıkmayalım ipin uçu kaçmasın derken bu sefer hepten bıkılır diyetten.

Ara 1 şekersiz Türk kahvesi

Herkese afiyet olsun.

öğle yemeğim sarmanın içi artmıştı onu pişirdim 5 kaşık ondan yarım kase de yoğurt

Kizlar oglen yemegim kısırcık 2 yk bulgurla yaptim tadi mukemmel normal kisir kadar guzel

Eklentiler

• $1394708724803.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $1394708731795.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 36

Eklentiler

• $1394708853002.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar oglen yemegim kısırcık 2 yk bulgurla yaptim tadi mukemmel normal kisir kadar guzel

afiyet olsun canım gerçekten süper görünüyor bitirmeseydin akşama gelcem banada kalsın

afiyet olsun canım gerçekten süper görünüyor bitirmeseydin akşama gelcem banada kalsın

Yarisina geldim kizimin uykusu geldi uyutayim devam etcem.sana el degmemis tertemizini yaparim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…