:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ben sacimi boyayim regli bitti dusumu alayim az yokum kizlar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ALLAHIM FECİ HALDEYİM MİDEM HALA BERBAT AĞRIYO SODA İÇİYORUM AMA sanırım nohut çok geldi .çok kötü kusmak istiyorum o dereceeeee

hoş geldin canım.. katıl aramızaa süperiz bi süperr...listeye eklerim canım p tesi tekrar ver güncelleme yapıcam yaaa ..

Ben sacimi boyayim regli bitti dusumu alayim az yokum kizlar:)

bende anladım seni seniiiii

çocuklar emn ellerde be aklın kalmasın 1. sırada çocuklarımız var elbet ama onlara daha vermli olmak için bizimde hayata karşı moptve olmamız gerek ...bunalınca onlara karşı da tahammülsüz oluyorz...

​öğleni 2 buçğa doğru yedm 1 tabak yoğrtlu smiz otu yemeğim ve 2 parçada tavk dner bu kadaarrr

ALLAHIM FECİ HALDEYİM MİDEM HALA BERBAT AĞRIYO SODA İÇİYORUM AMA sanırım nohut çok geldi .çok kötü kusmak istiyorum o dereceeeee

Yarim tabak nohut cok degil dokunacak kadar yani
Senmi yaptin disardanmi yedin ?disardan yediysen bozuk vs olmasin
Dondurma icinde erken belki usudu miden

Derya yıldönümünüz galiba kutlarım bence abartmadan istediğini ye oranje dondurmadan mideni üşütmüş olabilirsin nane limon iyi gelir kızlar yemeğe misafirim var o yüzden geç yerim çok acıkmayım diye arada 4-5 tane lahana sarma yedim

http://www.milliyet.com.tr/bu-gidalar-yag-yakmaniza-yardimci-lezzet-1843978/

Kahvaltıdan sonra
Ara 1 elma

Öğle 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta
Çok az peynir
4 tane zeytin
Ayy bu tam kahvaltı olmuş yaa:)))

Afişe oldum ya:))
Kvalidemler cok guzel bakar bizi aratmamak icin memnun ederler zaten cocuklarda ordan gelmek istemez duskunler.soyledigin dogru surekli evin icinde mutsuz bir anne olarak pek verimli degildim bu aralar:)

Kahvaltıdan sonra
Ara 1 elma

Öğle 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta
Çok az peynir
4 tane zeytin
Ayy bu tam kahvaltı olmuş yaa:)))

Ben derken icimden sen yazmissin kahvalti diye:)
Bende sabahki kahvaltimi oglene kadar bitiriyorum anca

Saol canim evt 9. Senemiz bugun:)
Kis 4-5 sarma 1 porsiyon zaten:)oglen menunse baska tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…