Ben sacimi boyayim regli bitti dusumu alayim az yokum kizlar:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yolarkadaslarimda onay verdigine gore
Karbonhidrata girmeden secim yapacam gittigimde tesekkurler kzlar desteginiz icin
ALLAHIM FECİ HALDEYİM MİDEM HALA BERBAT AĞRIYO SODA İÇİYORUM AMA sanırım nohut çok geldi .çok kötü kusmak istiyorum o dereceeeee
cnm be kucucuk bi miden var o kadrcik seyler bile cok geldi gecmis olsn yanma varsa sut ic diycm ama
oranje canım merahaba, benim için yaptığın tabloyla kendime bir günlük açtım yediklerim oraya kaydediyorum, ama ben sizede katılmak istiyorum, tabloya benide alırmısın canım, bu arada yazdıklarınız okudum, ne kadar motive olmuşsunuz helal size valla, herkez ne yediyse yazıyor, bende varım sizinle
başlangıç:84
şuanda: 75,5
giden kilo: 8,5
hedefim: 65
bende anladım seni seniiiiiBen sacimi boyayim regli bitti dusumu alayim az yokum kizlar:)
kolay gelsin canım oooo anladım ben neden süslendiğini
hoş geldin canım.. katıl aramızaa süperiz bi süperr...listeye eklerim canım p tesi tekrar ver güncelleme yapıcam yaaa ..
ALLAHIM FECİ HALDEYİM MİDEM HALA BERBAT AĞRIYO SODA İÇİYORUM AMA sanırım nohut çok geldi .çok kötü kusmak istiyorum o dereceeeee
bende anladım seni seniiiii
çocuklar emn ellerde be aklın kalmasın 1. sırada çocuklarımız var elbet ama onlara daha vermli olmak için bizimde hayata karşı moptve olmamız gerek ...bunalınca onlara karşı da tahammülsüz oluyorz...
Kahvaltıdan sonra
Ara 1 elma
Öğle 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta
Çok az peynir
4 tane zeytin
Ayy bu tam kahvaltı olmuş yaa:)))
Derya yıldönümünüz galiba kutlarım bence abartmadan istediğini ye oranje dondurmadan mideni üşütmüş olabilirsin nane limon iyi gelir kızlar yemeğe misafirim var o yüzden geç yerim çok acıkmayım diye arada 4-5 tane lahana sarma yedim
tamam canım, teşekkürler, kilo bildiriminin pazartesi olması kötü benim için, hafta sonu pek diyete uymam çünki, yandık:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?