:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

akşam yemeğimi yedim

1 porsiyon taze fasulye, bir kase yoğurt

arada leblebi ve galeta atıştırmıştım, bide kiraz saplı lipton çay içtim

zumba yapıyormusunuz, çok etkili tavsiye ederim, ben bir haftada 4 gün yaparak 2,7 gr vermiştim haberiniz olsun, oğlum olduğu için genelde yapamıyorum tabi

http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo

ben bunu yapıyorum, vakit buldukca, bide eliptik pisikletim var haftada 15 er dakkadan 2-3 kere de onu yapıyorum

Son düzenleme:
akşam yemeğimi yedim

1 porsiyon taze fasulye, bir kase yoğurt

arada leblebi ve galeta atıştırmıştım, bide kiraz saplı lipton çay içtim
Erken ve guzel bir menu olmus afiyetolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bi ara yapiyordum.leslie kesfedince biraktim.Aslinda leslieden daha cok terletiyor yoruyor ama hareketleri aklinda tutamazsan kaciriyosun

akşam yemeği yiyesim yok hala karnım çok şiş okulda zorla ağzıma tıktılar yemekleri ya

ara

az şekerli türk kahvesi

Bende bi ara yapiyordum.leslie kesfedince biraktim.Aslinda leslieden daha cok terletiyor yoruyor ama hareketleri aklinda tutamazsan kaciriyosun

bu videoyu 1-2 hafta yap, ondan önce hareketleri yapmaya başlarsın canım, müzikleri felan o kadar güzel ki, çok eğlenceli, kadında feci iştahlı yapıyor hareketleri, gaza getiriyor

Son düzenleme:
ben de bu hafta çok ihmal ettim sporu amaama bende haftada en az 3 gün yarım saat yürüyorum ama bu
hafta çok dikkat edicem inşallah sporuna çünkü bana çok iyi geliyor

gerçekten çok iyi geliyor spor bende şimdi işten çıktım gidicem

Kizlar 3mil leslie yaptim50 tane ip atldim karin egzersi calistim jillianida 7 dk faln yapabildim
Yemgim dun aksamki menu
2 kasik mantar etli
2 kasik pilav
Salata

canım az değil mi ya sağlığın olumsuz etkilenmyor mu başın falan dönmesin

zumba gerçekten çok faydalı canım bi ara bende ypıyordum şimdi spor salonuna gidiyorum o yüzden yapamıyorum ama eğlenceli oluyordu

misafirlerim vardı pastalar börekler tursu kavurması dolma falan yaptım

saat 1de 5 tane çok ince sardıgım lahana dolması ve yarım dilim ekmek

saat 15.30da 10 tane lahana dolması
4 tane yulaflı bisküvi
sekersiz cay

Abla malesef çok çok fazla bu menü diyet için... Hem ekmek,hem 15 dolma,hem bisküvi...

Yine de sen bilirsin tabi.

nasıl alıştırdın kendini öyle canım maşaallah günde 1000 kalori altı almak sağlıksız diye dedim yanlış anlama
evet ilk baslarda 1000 kl altinda
Besleniyrdum ama simdi degil maksimum 1200 oluyr

Aksam yemegim
1 porsiyon yesil fasulye
1 porsiyon salats
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…