:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

İnşallah hocalarım.

Şimdi bir sorunum var.

Leslie ile iki ayımı doldurmak üzereyim.Ama göbekte zerre değişim yok.:26: Bel,kalça,bacak gidiyor.Göbek sadık yar gibi.

Kalça ve bacak çalıştım.

3 mil Leslie yaptım bugün.

Karın egzersizi indirdim bir sürü.Hepsinde ikinci dakikada hamam böceği gibi yuvarlanıyorum yerde.

canım bende karın için başladım. stillex yaptığı videoların linkini atmıştı atayım bi bak istersen zor değil 2 gündür başladım

bu ısınma
https://www.youtube.com/watch?v=SPGNKMKpL1E

sırayla veya kafana göre
https://www.youtube.com/watch?v=nm1-AuRzZL4
https://www.youtube.com/watch?v=UWmy2LaKf1o
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
https://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U

ben tek tur yaptım iki gündür bundan sonra ısınma dışındakileri 2 tur yapmayı düşünüyorum

Çok teşekkür ederim Limonumm.

Herkese selamlar :)
Sıcak dayanışmanızı gördükten sonra dayanamadım ve aranıza katılmak istedim. Malum ki derdimiz ortak..
20 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kendimden bu kadar kaçtığım bir senemi hatırlamıyorum. Hemen hemen her konuda başımı sokacak illa ki bir yerler bulabildim ve sonunda tren raydan çıkmak üzereyken iyi bir değişim kararıyla her şeye en başından almak istedim.
Geçtiğimiz hafta cuma günü iyi bir doktora göründüm, çalıştığım yerden ayrıldım ardından spora yazıldım ve bir haftanın sonuna geldim. Hesaplara göre yaklaşık 20 kilo vermek gerekiyor.
Yeme bozukluğu üniversite sınavına ikinci kez hazırlanırken çıktı ve o dönem doyum hissimi ortadan kaldırmıştım. Onunda verdiği zorlukla birinci haftamda çok zorlandım.. Programa dair yaptığım tek aykırılık bugün öğlen 3de yemem gereken ara öğünü 10 dakika evvel yemiş olmamdı. :)
Şu mide ne zaman eski halini alır ne zaman küçülür de ben içimde ''açım,açım'' diye kıvranmayı bırakırım bilmiyorum.
Önümde uzun bir yol var.
Hatta epey uzun.
Umarım yarıda kalmaz,pes edilmez.
Herkese iyi geceler.

kızlar yazdan beri güzel kilo verdim sizle birlikte daha iyi hale geldim ama bi arkadaşım sen zayıflama hastalığına yaklancaksın diyip durdu çok sinir oldum.
vücudum orantısız olduğu ve spor yapmadığım için ince görünmüyorum bile. ve hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleneiyorum.
15 yıldır ilk kez düzenli kahvaltı yapıp 3 öğün sağlıklı yiyecekler yiyorum. her gün süt içmeye ve muz yemeğe çalışıyorum. ama canım sıkıldı ya

eskiden okuldan gelince 1 paket cipsle çikolata yer akşam yemek bile yemezdim

Çok acayip bir şeyle başladım güne.
Benim tartım banyoda sabit bir yerde durur, ordan tartılırım. Bu sabah tartıyı ordan ön hole alıp tartıldım, oldukça fazla bir kilo çıktı. Sonra eski yerine koyup tartartıldım, 1.4 kg daha az bir kilo çıktı. Sonra evde gezdirdim tartıyı, bazı yerlerde fazla olan kilo, bazı yerlerde az olan kilo çıktı. Hangisi benim gerçek kilom bilmiyorum şimdi:26:

Başından beri tartıldığım noktayı baz alsam, daha mantıklı gibi ama ya o da az tartıyorsa? Başka bir tartı bulsam, hemen hangisi doğru tespit edeceğim ama yok

Canım o tüm tartılarda oluyor zemine göre çok değişiyor ben evin her yerinde denediğimde 2 kilo bile fark etti. Artık sabit noktayı baz alıyorum önemli olan ne kadar kilo verdiğimizi görmek. Mesela okuldaki tartı eve göre 700 gr az çekiyo. Arkadaşımın tartısı 500 gr fazla doğru kilo yok

İçim rahatladı, demek ki başka tartılarda da olabiliyormuş.

Ben de motivasyon olarak daha az tartan noktaya göre hareket edip, hedefimi biraz daha aşağı çekmeyi düşünüyorum ki ikisinin ortası olsun

Arkadaşlar bir dürü mamalar getirmişlerdi, haşhaşlı yedim ben de yaaa

karın için ne yapıyorsun canım.. ben her yerimden orantılı veriyorum .. ama lesliye ek yapman gerek demekki basit hareketlerle başla ..sonra karın kasların alıştıkça zorlarsın.
selam.. hoş geldin aramıza.. mide küçülmesi deyince ben kendime örnek vereyim yer yer yerdim doymak bilmezdim.. bazı sabahlar kahv. bir ekmek bile yerdim ve yanındakiler de cabası...diğer öğünler hiç saymıyorum ama azmettim yemedim .. ama açlık krizlerini masum şeylerle yatıştrıdım.. kuru meyveler.. yabanmersaini .. çay vs derken bi baktım ki tek yumurtayla doyar olmuşum.. ama bence beyinde bitiyo yediğimizin yeterli olduğunu düşünürsek iki kaşık bil edoyuruyo bazen.. ben mesela bu sabak uzun bir dlm börek yedim kıvranıyorum şuan.. çok canım istedi uzun zamandır yememiştim diye bi ödül yerine geçsin dedim ama iki lokma alıp bıraksam bile doyarmışım.. 1 hafta sabretmen gerekiyo ..eğer istersen her öğünü yaz ve bizde sana burdan destek ollım ama mutlaka ekmeği kes ve porsiyonları 3/1 e düşür...
canım ne taıyorsun banada daga geçiyorlardı takıntı olmuşsun diye ama şimdi zayıfladığımı görünce hepsi dediklerini geri yaladılar..tamam çok kilo vermedim ama artık öyle koca bir göbeğim yok . ve 36 beden giyebiliyorum .. önce sağlık iyi ce istediğin kiloya ulaşınca bakacaksın ki vücudun kendini birden toplamış .. mesela bana şimdi herkes iysin diyo ama biliyorum ki 2 kilo daha verdikten sonra zayıfsın diyecekler.. bazı insanların vücudunun göstermesi için değişimi belirli bi kayıp olması gerekebilir..sıkma canını moral bozacak bişey yok sen doğru yoldasın..

benimde değişiyo ama dümdüz sert br zeminde olmasına dkkat et.. her zmaan tartıldığın yerden az kpırdamış olsa bile değişebiliyo .. sabit kalmasını sağla onu baz al canım..

günaydınn

ben tartıda ömle canınızı sıkmayın en az gsteren yere koyun tamamdır

kahavaltım tost olcak yağsız peynir ve 2 dilim çavdar ekmekle 5 zeytn azcık ta bal şkersz çay ileennn

dry naptın kııızzzz ne yedn dün anlat bakalım gezp gördüğn yerler senn olsun bize yedklern lazım

Herkse gunaydin
Sabh sporumu yaptm

Yesil cayimi ictim 1 tane kayisiyla

Kahvaltim.....

1 dilm t.b.ekmegi
1 dilim peynir
1 zeytin

Hepinize afiyet olsun

Klom rakamsal olarak yüksek depik ama hepsi göbek ve göğüste. Bacak ve kalça yok bende. Üst alt beden uyumsuzlupum çok fazka. Bu nedenle kilo verdiğin bell bile olmuyo yüzümde tombik kalça ekleyemedipim için göbeği yok etmeye karar verdşm. 60 lardayken hepsi göbekteydi korse falan çaktırmamsya çalışıyordum
ya bide bu arkadaşım hep zayıftı şimdi 70 oldu zayıflra uyuzca davranıyo durmak yok sağ olasın destrğin çin

Gunaydin kizlarr
Aksam disardaudim biliyosunuz yazamadim
Yemektenberi midem agriyo cok kotu oldum.cokta yemedim ama esimde oyle diyor anladimki saglikli az yemeye alistik fazla geldi kaldiramadi midem.kahvalti edemicem su icip duruyorum birde sabah sabah ogluma sinitzel kizarttim beslenmesine koku midemi bulandirdi
Ceneniz dusmus bi gecmise bakim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar:
Dün akşam 2 kase tarhana çorbsı içtim.
50 suguat ve 40 mekik çektim.300 twist çevirdim.
Daha yapacaktım ama kuzularla saklambaç oynadık sonra halsizlik geldi birşey yapamadım..
Bu sabahta 3 kuru kaysı 1 bardak ılık su,
peynir getirecektim ama unuttum..
Iş yeri dolabım da sandiviç kepek ekmek vardı 1 tane ondan yedim sadece yerlidir herhalde.öğlece kocisim tavuk şiş ve kırmızı biber getirecek..

canım benim senin karın bel sırt ve yan çalışman lazım özellikle ozaman üst bölümde incelme yapabilirsin.benim geçen yıl sankı arkada sırdımda da göğsüm varmış gibiydi yağlar birikmişti üst taraflarda ama şu sopayla yapılan hareketlerin her birini sabah 1 dak.yapıyordum kendim 20 hareket belirlemiştim sanah ve akşam 20 dak.yaptım 1 ay sonunda 2 kilo vermiştim ama herkes 8 kilo felan vermişsindir diyiyordu çünkü üst bölümden gitmişti incecik olmuştu o bölgenin hareketleri etkili denemeni tavsiye ederim.bende bugün tekrar başalayacağım..

Ay bende oyleyim ya karin egzersizi videosunda yarida kaliyorum.bide benim sezeryan ameliyat 5 tane karin ameliyatim var dikislerim yaniyor korkup birakiyorum
Canim ayni sorun tum dijitalleerde oluyor.bende hep ayni yerde tartiliyorum baska yerde tartilinca 1 kilo oynuyor.k.valideminki oyle degil anlamadim onunki hep ayni kiloyu vikartiyor ve benimkinden 700 gr az tartiyor.onunki beyaz tuhaf marka almanyadan almislar.

:)) genelde yedigin ictigin senin olsunderler haha:))
Evden ciktik kizi biraktik oglum ordaydi zaten.esim farkli biyer olsun dedi modaya ciktik Allahim kaldik trafikte arabayi parkeycek yer yok kadikoye donrlim dedik ayni yerden 4 kere gectik yolu bulamiyoruz:)) 45 dk miz gecti vakit sinirli oglum erken kalkiyo erken yatmasi lazim.neyse bulduk biyer ne yesem diye dusunuyorum garson ortaya karisik izgara yapalim dedi kabul ettik.mezeler geldi onden bi catal ezme bi catal cigkofte yedim esim ye ye diyip duruyo biyandan.izgara geldi lavastan yarim aldim.esim kizmasin diye agzimda cigneyip duruyotum yemis gozukeyim:)herseyden 2 catal aldim.sise kola gorunce dayanamadim yarim sise kola ictim.donerkende yuruduk biraz araba uzaktaydi Allahtan.yetiselim diye hizli yedik biraz sanirim.normalde daha cok yerdim ve tatlida isterdik tatli istemedim.midem.mahvaldu ama 6 da yerdim aksami yagsiz yemeye alismisim oyoy midemmm

Son düzenleme:
Tartildim 100gr gitmis aksam korktum biraz hemen aldirormi bilmiyorum ama az cikmak iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…