:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar kendimi çok incelmiş hissediyorum böyle artık kıyafetlerim vucudumu sıkmayınca daha bi fit hissediyorum kendimi ..

Günaydınnn güzelliklerr

Sabah kahvaltım:
1 yeşil biber
1 salatalık
yarım domates
1 dilim ekmek
bir kk peynir:)

bu gün 2,3 kez de pekmeze bandım ekmeğimi :)
şekersiz çay :)

merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım benimde cep telefonumda bir diyet proğramı var bende günlük yediklerimi oradaki diyetisyenlerle paylaşıyorum ben beni yönlendiriyorlar 1,5 haftada 2 kılo verdim ama buradanda sizden destek alabilirim diye düşündüm motivasyon lazım yani hergün bende yediklerimi sizlerle paylaşabilirim...

adına sevindim darısı başımıza inslh
bu arada resimlerini gordum doğumdan önceki haliniz mi

evet öncesi..ama o fotograflarda 52-53 kilo falandım ama .. göğüsler küçüktü şimdi göğüsler baya toplu duruyo.. birde orda pantolonlu bi resim varya onun içine giriyorum artık azcık dar geliyo sadece haftaya foto ekleyeceğim bakayım eğer biraz daha verisem etksii görülücek mi..

ne demenk canım benim tabikide belki senin desteğinle bizlerde veririz.hwp beraber canım benim bizim kapımız herkese acık.sadece iradeli ve inanacağına inanıp vaçgeçmemen bizim için yeterli.

merhaba.. katılım düzenli olacaksa hoşgeldin..programın adı ne uygulamalardan mı indirdin ..güzel kilo vermişsin..birlikten kuvvet doğuyooo burda bi azim geliyo insana...

mesela bugün yediklerimizden başlayabilirim

sabah kahvaltısı
1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
bitkisel çay

ara öğün 11 de
elma ve beyaz peynir

mesela bugün yediklerimizden başlayabilirim

sabah kahvaltısı
1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
bitkisel çay

ara öğün 11 de
elma ve beyaz peynir

güzel sevdiğim kahvaltı türü genelde bende bu şekilde yerim...

ve benim öğlen menüm..

1 servis kaşığı kadar pırasa
1 dlm ekmek.
1 kk peynir..
1 minik parça helva.

öğlen menüm:
1 tavuk baget 1 biber ve domatesten yaptığım yemeğim küçük bir tabak oldu,
3 kaşık yoğurt,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
1 çay kupada yarım çay kaşığı şekerle,
1,5 lt suyumu içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…