kızlar kendimi çok incelmiş hissediyorum böyle artık kıyafetlerim vucudumu sıkmayınca daha bi fit hissediyorum kendimi ..
kızlar kendimi çok incelmiş hissediyorum böyle artık kıyafetlerim vucudumu sıkmayınca daha bi fit hissediyorum kendimi ..
http://www.avon.com.tr/PRSuite/cust...TY0NDQ4ODU=&source=RFlNQ1VSTA==&custRepOrdr=1
arkadaşlar ben avon takım öncüsüyüm avona üye olmak isteyen olursa takımıma beklerim.
ersag temizlik ürünlerine üye oldum yeni bende. avonu çok kullanmyr çevrede yok zat
adına sevindim darısı başımıza inslh
bu arada resimlerini gordum doğumdan önceki haliniz mi
merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım benimde cep telefonumda bir diyet proğramı var bende günlük yediklerimi oradaki diyetisyenlerle paylaşıyorum ben beni yönlendiriyorlar 1,5 haftada 2 kılo verdim ama buradanda sizden destek alabilirim diye düşündüm motivasyon lazım yani hergün bende yediklerimi sizlerle paylaşabilirim...
merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım benimde cep telefonumda bir diyet proğramı var bende günlük yediklerimi oradaki diyetisyenlerle paylaşıyorum ben beni yönlendiriyorlar 1,5 haftada 2 kılo verdim ama buradanda sizden destek alabilirim diye düşündüm motivasyon lazım yani hergün bende yediklerimi sizlerle paylaşabilirim...
merhaba.. katılım düzenli olacaksa hoşgeldin..programın adı ne uygulamalardan mı indirdin ..güzel kilo vermişsin..birlikten kuvvet doğuyooo burda bi azim geliyo insana...
mesela bugün yediklerimizden başlayabilirim
sabah kahvaltısı
1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
bitkisel çay
ara öğün 11 de
elma ve beyaz peynir
ewet canım uygulamalardan diyetkolik ismi ama çok memnunum...
ah be güzelim bu tatlılardan vaz geçsen süper olacaksın ama..güzel sevdiğim kahvaltı türü genelde bende bu şekilde yerim...
ve benim öğlen menüm..
1 servis kaşığı kadar pırasa
1 dlm ekmek.
1 kk peynir..
1 minik parça helva.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?