:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ben 8 den 5 e kadar ççalışıyorum o yüzden çıkınca eve gidip yiyip spora gidiyorum canım eve gelmem 9 u 9 30 u buluyor duş alıp yatıyorum zaten

ilahi ya millet şok olurdu ahh bide ben engel olabilsem ya götürdüm dün çiğköfteyi:26:

ben 8 den 5 e kadar ççalışıyorum o yüzden çıkınca eve gidip yiyip spora gidiyorum canım eve gelmem 9 u 9 30 u buluyor duş alıp yatıyorum zaten

anladım canım bende senn gibi 8 5 çalışıyorum ewe gitmem 6yı buluyo 7ye kadar spor sonra da yemek yiyorum az yemiş oluyorum

canım doğru diyorsun ya işte hemen sonuç alayım isterken yanlış yaptım

spordan önce 2 avuç içi kadar tavuk göğsünü az baharatla yarım çay bardağı da su koy kendi suyunuda alıp çekene kadar pişir yanına da bol salata ayran yada yoğurt ye 1 dilimde ekmek yersen gayet doyurucu olur hazırlamasıda çok vaktini almaz veya ton balıklı bir salata 1 dilim ekmek,veya 1 kase çorba 3-4 köfte ye aynında yine ayran yada yoğurt bak hiç acıkmayacaksın yediklerinide zaten eriteceksin o sorun olmayacak eve gelip duş alıp 1 bardakta bitki çayını içip ohhhhhhh mis gibi uyursun süper.bunları değerlendir derim.

Son düzenleme:

anladım canım bende senn gibi 8 5 çalışıyorum ewe gitmem 6yı buluyo 7ye kadar spor sonra da yemek yiyorum az yemiş oluyorum

benim spor salonu çarşıda yürüyorum falan bide 3 kişi gidiyoruz 6 30 u buluyor gitmemiz ve 2 buçuk saat duruyoruz canım napcam bilemedim:44:

Hala kahvalti yok
Ara bi bardak cay 3-4 kraker tuzlu iyi geldi sanki

Cimvime odem bendede var sabah tartildigim kilo fazla cikiyo suyu bol icip lavoboya cikiyorum oglen az cikiyorum.zaten alyans da sıkiyor anliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ödem ve kilo kaybını ben de en iyi alyanstan anlıyorum diyetten önce tam oturan tektaşım şimdi sallanıyo parmağımda çok seviniyorum onu gördükçe

ödem ve kilo kaybını ben de en iyi alyanstan anlıyorum diyetten önce tam oturan tektaşım şimdi sallanıyo parmağımda çok seviniyorum onu gördükçe

Kiyafetlerinde sallanacagi gunleride gorecez islh:)

Dun dar gelen pantolonum vardi onu giydim rahatca oldu o sirada merdivenci kadin geldi su istedi noldu sana zayiflamisdin derken apartmandan gecen komsu duydu ida dedi yuzun kuculmus 5 kilo gitti artik belli olmaya basladi:)

Kizlar odem icin bol bol su yesil cay icin bunlari zaten biliyrdnzda yinede hatirlatym

Birazdan yesil cay icecem

Kizlar odem icin bol bol su yesil cay icin bunlari zaten biliyrdnzda yinede hatirlatym

Birazdan yesil cay icecem

Canim cozdum ben sabah odemim oluyo onuda dedigin gibi bitki cayi ve elmali karisim cayim cok ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…