canım bende senn gibiydim spordan sonra acıkıyordum bende kendime şöyle bi güzellik yaptım ewe gider gitmez hemen sporumu yapıyorum sonrada duş vs.derken yemeğimi yiyorum spor doyuruyo gibi bişey canım açlığımı bastırıyo ben öyle hissediyorum ya da sende kendini mecbur kıl
evet ama ben iradeliyim karar verdiğim zaman zor olsada kendime engel olabiliyorum.lokantaya gittiğim zaman önüme bir dünya seçenek sunuyorlar ama ben en hafif olanı seçmeye çalışıyorum..ekemk istemiyorum salatama yağ istemiyorum hatta son günlerde kaynımın kanına gireceğim lokantada diyet yemeklerde yapın diye düşünüyor şuararalar. Ocakbaşı lokabtasında diyet ürünler
ben 8 den 5 e kadar ççalışıyorum o yüzden çıkınca eve gidip yiyip spora gidiyorum canım eve gelmem 9 u 9 30 u buluyor duş alıp yatıyorum zaten
canım doğru diyorsun ya işte hemen sonuç alayım isterken yanlış yaptım
ilahi ya millet şok olurduahh bide ben engel olabilsem ya götürdüm dün çiğköfteyi:26:
anladım canım bende senn gibi 8 5 çalışıyorum ewe gitmem 6yı buluyo 7ye kadar spor sonra da yemek yiyorum az yemiş oluyorum
Hala kahvalti yok
Ara bi bardak cay 3-4 kraker tuzlu iyi geldi sanki
Cimvime odem bendede var sabah tartildigim kilo fazla cikiyo suyu bol icip lavoboya cikiyorum oglen az cikiyorum.zaten alyans da sıkiyor anliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ödem ve kilo kaybını ben de en iyi alyanstan anlıyorum diyetten önce tam oturan tektaşım şimdi sallanıyo parmağımda çok seviniyorum onu gördükçe
Kiyafetlerinde sallanacagi gunleride gorecez islh:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar odem icin bol bol su yesil cay icin bunlari zaten biliyrdnzda yinede hatirlatym
Birazdan yesil cay icecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?