:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Hosgeldin aramiza
Baslarda zor oluyor alismak.benim 1.5 ay oldu baslayali ve yukarda yazdigimi okursan midem saglikli sık ve hafif seyler yemeye alisti bile azcik gec ve diyetdisi yedim ne hale geldim midemin agrisindan oluyorum.1-2 hafta da anca adapte olabiliyosun kili verdikcede sefkin artiyor yediklerinle doymayi ogreniyosun.aralarda duraklamalar oluyor bu hepimizin basina geldi ama devam ediyor hemen birakmayinca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bu hafta 1 kg daha gittti kızlar azar azar ama emin adımlarla veriorum

ayy sabah sabah cay ile ıkı kurabıye yedım ya puf...

canım hoşgeldin 1-2 hafta içinde sabredersen alışıcaksın sonra kendin yemek istemeyeceksin yaz buruyu yediklerini biz sana destek oluruz

aman boşver sen dışardan gelen sesleri senin kendini nasıl hissettiğin önemli eşim bana her gün diyo onları dün başım döndü düşecek gibi oldum yemiyosunki bişey diyip durdu ben kendimi biliyorum her şeyden de yiyorum desin dursun o

sert zeminde tartıl tatlım en doğru sonucu orda verir

herkese günaydın kızlar
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su ve 2 kuru kayısı
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
az maydanoz
yarım dilim beyaz ekmek(çavdar bitmişti)
1 fincan şekersiz çay

dün akşam spor yapacaktım malum misafirim vardı 10da gitti ama benim de o saatten sonra halim kalmamıştı yapamadım pazartesiye kadar her gün yapmam gerekiyor haftada 4 gün 3 mil hedefi koymuştum çünkü kendime

Tartildim 100gr gitmis aksam korktum biraz hemen aldirormi bilmiyorum ama az cikmak iyi geldi

canım benm senn acından sevindim abartılıda yemememişsin ki korkma o kadar

Umudum kalmadı ama inşallah.

öyle düşünme canım benim bende sen gibiydim umudum yoktu ama sevgilim bana hep inandı ve benimde kendime inanmamı sağladı ve sonuçta 10000 kişinin sınava girdiği branşımda ilk 100 içine girdim ve ilk tercihime atandım yani herşey inanmakla başlıyor elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım sınav konusunda

Oturduğum yerde 120 yan kaslar için bel çevirme.sırt kası içinde 100 tane yaptım.
Fırsat buldukça bölgesel gün içinde yapacağım..çay içiyorum ve şekeriz..

tartildim 100gr gitmis aksam korktum biraz hemen aldirormi bilmiyorum ama az cikmak iyi geldi

ben akşam tok karnına tartıldım sabah ta aç karnına ve wc ye çıkmış halimle tartıldım ama akşamdan fazla çıktım.benim vicudum sabah erken saatlerde ödem yapıyor..

abla ya cidden iyi dayanıyorsun ya eşinin mesleği çok büyük bir sınav senin için

Kızlar ya dün çok dengesiz oldu kendime engel olamadım akşam 5.30 da 1 kepçe tarhana çorbası içtim spora gittim
45 dk normal yürüyüş
10 dk rampa yürüyüş
30 dk bisiklet yaptım
aletlerle çalıştık hocayla bacak açma kapama
80 mekik
80 ters mekik
Kol gögüs sırt çalıştık ve çıkışta çok acıkmıştım arkadaşıma kandim çiğköfte dürüm yedim 2.5 saat spor yapmamın hiç anlamı kalmadı napcam ya spordan sonra çok acıkıyorum meyvayla mı geçiştirsem:44:

ben akşam tok karnına tartıldım sabah ta aç karnına ve wc ye çıkmış halimle tartıldım ama akşamdan fazla çıktım.benim vicudum sabah erken saatlerde ödem yapıyor..

canım ödem olduğunu biliyorsun bişey olmaz ödem sökmesi için 1 günlük detoks yapabilirsin yarın

canım sipordan önce protein ağırlıklı beslenirsen acıkmazsın.spordan sonrada bol su iç ya 1 bardak ayran yada süt iç..veya meyve 1 prsiyon yersen..sonra acıkırsan ilerleyen saatlerde bitki çayları iç bol su tüket açlık hiç hissetmezsin sadce 1 kepçe çorbayla tabiki acıkırsın sonrasında da kendine engel olamazsın..

canım bende senn gibiydim spordan sonra acıkıyordum bende kendime şöyle bi güzellik yaptım ewe gider gitmez hemen sporumu yapıyorum sonrada duş vs.derken yemeğimi yiyorum spor doyuruyo gibi bişey canım açlığımı bastırıyo ben öyle hissediyorum ya da sende kendini mecbur kıl

Günaydın güzel ve azimli bayanlar. Hayırlı Cumalar...

Önce karın muhabbetinden başlayayım : Mekik çekiyorum arada ama nedense işe yaramayacak gibi geliyor bana videolardan yapayım diyorum onlarda da sonuç fiyasko... Limoncuğumun gösterdiği videoları deneyeceğim bugün...

Tartı konusunda en sağlamı çıplak tartılmak.

Kahvaltım

Çeyrek dilim çavdar

1 kk peynir

Domates

1 dilim salam

abla ya cidden iyi dayanıyorsun ya eşinin mesleği çok büyük bir sınav senin için

evet ama ben iradeliyim karar verdiğim zaman zor olsada kendime engel olabiliyorum.lokantaya gittiğim zaman önüme bir dünya seçenek sunuyorlar ama ben en hafif olanı seçmeye çalışıyorum..ekemk istemiyorum salatama yağ istemiyorum hatta son günlerde kaynımın kanına gireceğim lokantada diyet yemeklerde yapın diye düşünüyor şuararalar. Ocakbaşı lokabtasında diyet ürünler

canım doğru diyorsun ya işte hemen sonuç alayım isterken yanlış yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…