Herkese selamlar :)
Sıcak dayanışmanızı gördükten sonra dayanamadım ve aranıza katılmak istedim. Malum ki derdimiz ortak..
20 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kendimden bu kadar kaçtığım bir senemi hatırlamıyorum. Hemen hemen her konuda başımı sokacak illa ki bir yerler bulabildim ve sonunda tren raydan çıkmak üzereyken iyi bir değişim kararıyla her şeye en başından almak istedim.
Geçtiğimiz hafta cuma günü iyi bir doktora göründüm, çalıştığım yerden ayrıldım ardından spora yazıldım ve bir haftanın sonuna geldim. Hesaplara göre yaklaşık 20 kilo vermek gerekiyor.
Yeme bozukluğu üniversite sınavına ikinci kez hazırlanırken çıktı ve o dönem doyum hissimi ortadan kaldırmıştım. Onunda verdiği zorlukla birinci haftamda çok zorlandım.. Programa dair yaptığım tek aykırılık bugün öğlen 3de yemem gereken ara öğünü 10 dakika evvel yemiş olmamdı. :)
Şu mide ne zaman eski halini alır ne zaman küçülür de ben içimde ''açım,açım'' diye kıvranmayı bırakırım bilmiyorum.
Önümde uzun bir yol var.
Hatta epey uzun.
Umarım yarıda kalmaz,pes edilmez.
Herkese iyi geceler.
evet ilk baslarda 1000 kl altinda
Besleniyrdum ama simdi degil maksimum 1200 oluyr
Aksam yemegim
1 porsiyon yesil fasulye
1 porsiyon salats
1 dilim ekmek
canım hoşgeldin 1-2 hafta içinde sabredersen alışıcaksın sonra kendin yemek istemeyeceksin yaz buruyu yediklerini biz sana destek oluruzHerkese selamlar :)
Sıcak dayanışmanızı gördükten sonra dayanamadım ve aranıza katılmak istedim. Malum ki derdimiz ortak..
20 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kendimden bu kadar kaçtığım bir senemi hatırlamıyorum. Hemen hemen her konuda başımı sokacak illa ki bir yerler bulabildim ve sonunda tren raydan çıkmak üzereyken iyi bir değişim kararıyla her şeye en başından almak istedim.
Geçtiğimiz hafta cuma günü iyi bir doktora göründüm, çalıştığım yerden ayrıldım ardından spora yazıldım ve bir haftanın sonuna geldim. Hesaplara göre yaklaşık 20 kilo vermek gerekiyor.
Yeme bozukluğu üniversite sınavına ikinci kez hazırlanırken çıktı ve o dönem doyum hissimi ortadan kaldırmıştım. Onunda verdiği zorlukla birinci haftamda çok zorlandım.. Programa dair yaptığım tek aykırılık bugün öğlen 3de yemem gereken ara öğünü 10 dakika evvel yemiş olmamdı. :)
Şu mide ne zaman eski halini alır ne zaman küçülür de ben içimde ''açım,açım'' diye kıvranmayı bırakırım bilmiyorum.
Önümde uzun bir yol var.
Hatta epey uzun.
Umarım yarıda kalmaz,pes edilmez.
Herkese iyi geceler.
aman boşver sen dışardan gelen sesleri senin kendini nasıl hissettiğin önemli eşim bana her gün diyo onları dün başım döndü düşecek gibi oldum yemiyosunki bişey diyip durdu ben kendimi biliyorum her şeyden de yiyorum desin dursun okızlar yazdan beri güzel kilo verdim sizle birlikte daha iyi hale geldim ama bi arkadaşım sen zayıflama hastalığına yaklancaksın diyip durdu çok sinir oldum.
vücudum orantısız olduğu ve spor yapmadığım için ince görünmüyorum bile. ve hayatımda hiç olmadığı kadar sağlıklı besleneiyorum.
15 yıldır ilk kez düzenli kahvaltı yapıp 3 öğün sağlıklı yiyecekler yiyorum. her gün süt içmeye ve muz yemeğe çalışıyorum. ama canım sıkıldı ya
eskiden okuldan gelince 1 paket cipsle çikolata yer akşam yemek bile yemezdim
Çok acayip bir şeyle başladım güne.
Benim tartım banyoda sabit bir yerde durur, ordan tartılırım. Bu sabah tartıyı ordan ön hole alıp tartıldım, oldukça fazla bir kilo çıktı. Sonra eski yerine koyup tartartıldım, 1.4 kg daha az bir kilo çıktı. Sonra evde gezdirdim tartıyı, bazı yerlerde fazla olan kilo, bazı yerlerde az olan kilo çıktı. Hangisi benim gerçek kilom bilmiyorum şimdi:26:
Başından beri tartıldığım noktayı baz alsam, daha mantıklı gibi ama ya o da az tartıyorsa? Başka bir tartı bulsam, hemen hangisi doğru tespit edeceğim ama yok
sert zeminde tartıl tatlım en doğru sonucu orda verir
Tartildim 100gr gitmis aksam korktum biraz hemen aldirormi bilmiyorum ama az cikmak iyi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umudum kalmadı ama inşallah.
Herkse gunaydin
Sabh sporumu yaptm
Yesil cayimi ictim 1 tane kayisiyla
Kahvaltim.....
1 dilm t.b.ekmegi
1 dilim peynir
1 zeytin
Hepinize afiyet olsun
tartildim 100gr gitmis aksam korktum biraz hemen aldirormi bilmiyorum ama az cikmak iyi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın arkadaşlar:
Dün akşam 2 kase tarhana çorbsı içtim.
50 suguat ve 40 mekik çektim.300 twist çevirdim.
Daha yapacaktım ama kuzularla saklambaç oynadık sonra halsizlik geldi birşey yapamadım..
Bu sabahta 3 kuru kaysı 1 bardak ılık su,
peynir getirecektim ama unuttum..
Iş yeri dolabım da sandiviç kepek ekmek vardı 1 tane ondan yedim sadece yerlidir herhalde.öğlece kocisim tavuk şiş ve kırmızı biber getirecek..
ben akşam tok karnına tartıldım sabah ta aç karnına ve wc ye çıkmış halimle tartıldım ama akşamdan fazla çıktım.benim vicudum sabah erken saatlerde ödem yapıyor..
kızlar ya dün çok dengesiz oldu kendime engel olamadım akşam 5.30 da 1 kepçe tarhana çorbası içtim spora gittim
45 dk normal yürüyüş
10 dk rampa yürüyüş
30 dk bisiklet yaptım
aletlerle çalıştık hocayla bacak açma kapama
80 mekik
80 ters mekik
kol gögüs sırt çalıştık ve çıkışta çok acıkmıştım arkadaşıma kandim çiğköfte dürüm yedim 2.5 saat spor yapmamın hiç anlamı kalmadıNapcam ya spordan sonra çok acıkıyorum meyvayla mı geçiştirsem:44:
Kızlar ya dün çok dengesiz oldu kendime engel olamadım akşam 5.30 da 1 kepçe tarhana çorbası içtim spora gittim
45 dk normal yürüyüş
10 dk rampa yürüyüş
30 dk bisiklet yaptım
aletlerle çalıştık hocayla bacak açma kapama
80 mekik
80 ters mekik
Kol gögüs sırt çalıştık ve çıkışta çok acıkmıştım arkadaşıma kandim çiğköfte dürüm yedim 2.5 saat spor yapmamın hiç anlamı kalmadınapcam ya spordan sonra çok acıkıyorum meyvayla mı geçiştirsem:44:
abla ya cidden iyi dayanıyorsun ya eşinin mesleği çok büyük bir sınav senin için
canım sipordan önce protein ağırlıklı beslenirsen acıkmazsın.spordan sonrada bol su iç ya 1 bardak ayran yada süt iç..veya meyve 1 prsiyon yersen..sonra acıkırsan ilerleyen saatlerde bitki çayları iç bol su tüket açlık hiç hissetmezsin sadce 1 kepçe çorbayla tabiki acıkırsın sonrasında da kendine engel olamazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?