Sedaaa seyda nerdesiniz fit hanimlar oranjede yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar al benden o kadar yüzük parmağımda dolaşıyoserçe parmağımda tik oldu itip duruyo tek taşımı kıyafetlerim bol geliyo öğlen fotomu çekiyim yollayım size
Tek taslar havaya olduk:)
Hadi bekliyos bende ceksemmi:)
Ahh o kadr kilo verdik biri cikipta sen zayiflamissin demiyr esim haric cok uzuluyrm yaa
masallh daha once senin mide kismi vardi simdi hic yok
masallh daha once senin mide kismi vardi simdi hic yok
ewt canım çok şükür gidiyo yavaş yavaş
spordan önce 2 avuç içi kadar tavuk göğsünü az baharatla yarım çay bardağı da su koy kendi suyunuda alıp çekene kadar pişir yanına da bol salata ayran yada yoğurt ye 1 dilimde ekmek yersen gayet doyurucu olur hazırlamasıda çok vaktini almaz veya ton balıklı bir salata 1 dilim ekmek,veya 1 kase çorba 3-4 köfte ye aynında yine ayran yada yoğurt bak hiç acıkmayacaksın yediklerinide zaten eriteceksin o sorun olmayacak eve gelip duş alıp 1 bardakta bitki çayını içip ohhhhhhh mis gibi uyursun süper.bunları değerlendir derim.
CANIM GEÇEN BİR DİYETİSYEN EKMEKSİZ YAĞSIZ BİRŞEKİLDE YAPILAN SADE ETSİZ YAPILAN ÇİĞ KÖFTENİN 1 PORSİYONUN DİYETTE SIKLIKLA YENİLEBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ.İŞTE SANA VİDEOSU.http://www.dailymotion.com/video/x16p43r_cig-kofte-artik-diyet-listelerinde_lifestyle
http://www.kiloskop.com/video/diyetteyken-cig-kofte-yiyebilir-miyim
Ahh o kadr kilo verdik biri cikipta sen zayiflamissin demiyr esim haric cok uzuluyrm yaa
Ay bende oyleyim ya karin egzersizi videosunda yarida kaliyorum.bide benim sezeryan ameliyat 5 tane karin ameliyatim var dikislerim yaniyor korkup birakiyorum
Canim ayni sorun tum dijitalleerde oluyor.bende hep ayni yerde tartiliyorum baska yerde tartilinca 1 kilo oynuyor.k.valideminki oyle degil anlamadim onunki hep ayni kiloyu vikartiyor ve benimkinden 700 gr az tartiyor.onunki beyaz tuhaf marka almanyadan almislar.
:)) genelde yedigin ictigin senin olsunderler haha:))
Evden ciktik kizi biraktik oglum ordaydi zaten.esim farkli biyer olsun dedi modaya ciktik Allahim kaldik trafikte arabayi parkeycek yer yok kadikoye donrlim dedik ayni yerden 4 kere gectik yolu bulamiyoruz:)) 45 dk miz gecti vakit sinirli oglum erken kalkiyo erken yatmasi lazim.neyse bulduk biyer ne yesem diye dusunuyorum garson ortaya karisik izgara yapalim dedi kabul ettik.mezeler geldi onden bi catal ezme bi catal cigkofte yedim esim ye ye diyip duruyo biyandan.izgara geldi lavastan yarim aldim.esim kizmasin diye agzimda cigneyip duruyotum yemis gozukeyim:)herseyden 2 catal aldim.sise kola gorunce dayanamadim yarim sise kola ictim.donerkende yuruduk biraz araba uzaktaydi Allahtan.yetiselim diye hizli yedik biraz sanirim.normalde daha cok yerdim ve tatlida isterdik tatli istemedim.midem.mahvaldu ama 6 da yerdim aksami yagsiz yemeye alismisim oyoy midemmm
kesinlikle bol su ve protein tatlımmmKızlar ya dün çok dengesiz oldu kendime engel olamadım akşam 5.30 da 1 kepçe tarhana çorbası içtim spora gittim
45 dk normal yürüyüş
10 dk rampa yürüyüş
30 dk bisiklet yaptım
aletlerle çalıştık hocayla bacak açma kapama
80 mekik
80 ters mekik
Kol gögüs sırt çalıştık ve çıkışta çok acıkmıştım arkadaşıma kandim çiğköfte dürüm yedim 2.5 saat spor yapmamın hiç anlamı kalmadınapcam ya spordan sonra çok acıkıyorum meyvayla mı geçiştirsem:44:
kız kıyafetli tartılan varmı aranız da ben en fazla iç çamaşırlarıyla tartılırım....kıyafet kaç gr farkediyodur kim bilir moral bozmamamk için nüüü oluunnnuuzzzGünaydın güzel ve azimli bayanlar.Hayırlı Cumalar...
Önce karın muhabbetinden başlayayım : Mekik çekiyorum arada ama nedense işe yaramayacak gibi geliyor bana videolardan yapayım diyorum onlarda da sonuç fiyasko...Limoncuğumun gösterdiği videoları deneyeceğim bugün...
Tartı konusunda en sağlamı çıplak tartılmak.
Kahvaltım
Çeyrek dilim çavdar
1 kk peynir
Domates
1 dilim salam
aynen benmkide ilk aldığımda sıkıyodu şimdi düşecek gbi olyo daraltıcam tabi ilk aldığımda 79 kilo falandımödem ve kilo kaybını ben de en iyi alyanstan anlıyorum diyetten önce tam oturan tektaşım şimdi sallanıyo parmağımda çok seviniyorum onu gördükçe
Kiyafetlerinde sallanacagi gunleride gorecez islh:)
Kizlar odem icin bol bol su yesil cay icin bunlari zaten biliyrdnzda yinede hatirlatym
Birazdan yesil cay icecem
fotot da cidden göbek bölgesi bol gelmiş kıyafetnn harikaaakızlar al benden o kadar yüzük parmağımda dolaşıyoserçe parmağımda tik oldu itip duruyo tek taşımı kıyafetlerim bol geliyo öğlen fotomu çekiyim yollayım size
öğle yemeği
4 küçük lahana sarma
5 kaşık kabak yemeği
5 kaşık yoğurt
kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez son iki gündür acıkıyorum neden acaba:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?