:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sedaaa seyda nerdesiniz fit hanimlar oranjede yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar al benden o kadar yüzük parmağımda dolaşıyoserçe parmağımda tik oldu itip duruyo tek taşımı kıyafetlerim bol geliyo öğlen fotomu çekiyim yollayım size

kızlar al benden o kadar yüzük parmağımda dolaşıyoserçe parmağımda tik oldu itip duruyo tek taşımı kıyafetlerim bol geliyo öğlen fotomu çekiyim yollayım size

Tek taslar havaya olduk:)
Hadi bekliyos bende ceksemmi:)

Ahh o kadr kilo verdik biri cikipta sen zayiflamissin demiyr esim haric cok uzuluyrm yaa

Ewt aslinda biraz kiyafetlrimle kamufle yapiyrm cok kilolu oluncada belli olmaz benim gobek var sadece diger bolgeler hic yok

valla çok güzel tavsiyeler teşekkür ederim canım kesinlikle uygulayacağım ya inşallah faydası olur:13:

Ahh o kadr kilo verdik biri cikipta sen zayiflamissin demiyr esim haric cok uzuluyrm yaa

Benimkide demiyor cunku onlar bizi hergun goruyor anlamalari icin cok erken kilomuzun 100/20 si gitcek ki anca.
Kiyafetlerimi gosterince anliyor izaman evet vermisdin soyle duruyodu eskiden falan diyor.uzun zaman gormeyenler anlar daha cok.
K.validemde 117 kilo inu diyete sokamadim biturlu naptiysam olmadi.1 kili vermis bak yuzum gitti belli oluyo diyor kiyamadim evet dedim:)

midelern küçüldüğünn resmidir haayyddi gözümüz aydınn

kesinlikle bol su ve protein tatlımmm
kız kıyafetli tartılan varmı aranız da ben en fazla iç çamaşırlarıyla tartılırım....kıyafet kaç gr farkediyodur kim bilir moral bozmamamk için nüüü oluunnnuuzzz
ödem ve kilo kaybını ben de en iyi alyanstan anlıyorum diyetten önce tam oturan tektaşım şimdi sallanıyo parmağımda çok seviniyorum onu gördükçe
aynen benmkide ilk aldığımda sıkıyodu şimdi düşecek gbi olyo daraltıcam tabi ilk aldığımda 79 kilo falandım
Kiyafetlerinde sallanacagi gunleride gorecez islh:)

inşallah yaa çok heveslendm şimdi 40 beden olaydımmm...oranje 36 gymeye başlamış bravvvooo

Kizlar odem icin bol bol su yesil cay icin bunlari zaten biliyrdnzda yinede hatirlatym

Birazdan yesil cay icecem

yeşil çayı hep unutuyorum ya yarın elime yazayım bari unutmamak için

fotot da cidden göbek bölgesi bol gelmiş kıyafetnn harikaaa

öğle yemeği
4 küçük lahana sarma
5 kaşık kabak yemeği
5 kaşık yoğurt
kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez son iki gündür acıkıyorum neden acaba:26::26::26:

Evi supurdum silerken kizim ne varsa kovaya atmis kizdim uyutuyorum simdi uyusun bende foto koyayim

öğle yemeği
4 küçük lahana sarma
5 kaşık kabak yemeği
5 kaşık yoğurt
kızlar diyete başladığımdan beri ilk kez son iki gündür acıkıyorum neden acaba:26::26::26:

2 haftadir herkes sarma dolma yapiyo hehe
Ara ara banada oluyor dun bende oyleydim bugunde tamtersi kahvalti yapmadim istemiyo canim

günaydınlar sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
biraz peynir
haşlanmış yumurta ve şekersiz çay
bu hafta hiç spor yapamadım.oğluşun yazılıları vardı kızımda hastalanınca vakit bulamadım.ayrıca bu ara azmim kırıldı..ne yapmalıyım bilmiyorum..sürekli canım bişeyler yemek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…