Canım p tesi tekrar hatirlatirmisinoranje benim kilomu yazmamışsın ama 75.600 cıkmıştım.
Diyetime dün başladım liste kullanmıyorum kendi kafama göre yapıyorum yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum
tabiii kavistasyon uygulamasıda yaptırıyorum onun etkisiyle alkali suya da başladım.
KAHVALTIM
08:00 bir tane yeşil elma
13:00 3 zeytin 3 peynir 3 kaşar 3 salatalık dilimi 1 tane salçada kaynatılmış sosis
Akşam 19:00 : 1 tane biftek yeşil salata düşünüyorum eğer doymazsam nesfitin çilek böğürtlenlisini yicem tok tutuyor çünkü.
yatmadan öncede elma kabuğunu rendeliyip bal limon sirke tarçın bunları sıcak suya ekleyip içiyorum
bakalım yarın menümde ne olacak :) diyet yapınca insan huzurlu hissediyor.
çalışan bir bayanım eve otobüsle döndüğümde 5 durak önce iniyorum bayağı mesafe oluyo hemde yürüyüş yapıyorum.
Bu hafta özellikle dün ve bugünden sonra pek ümitli değilim yerimde kalsam bile şükrederim..çok yemedim ama midem o kadar küçülmüş ki çok ağır geliyo artık azcik bile fazlası bugün biraz ekmeği kaçırdım.ama yarın çok dikkat edeceğim ertesi güne destek olur ..ama p tesi bomba gibi başlayacağım kendime güveniyorum.
Canım p tesi tekrar hatirlatirmisin
Telden giriyorum şimdi.pc genelde esimde oluyo yada kapalı oluyo acmaya useniyorum.
Bizde genelde grupça kendimize kendi listemizi uyguluyoruz..benim ev us arası zaten max 10 dk otobüsle ikinci durakta iniyorum ama yokuş olunca genelde otobüs kullanıyorum.terliyorum ve ise gidince sırtımdan soğuk sular oluyo sanki o yuzden yürümek sabahları iyi olmuyo ana akşamları yürüyorum hava iyi oldukca
kahvaltım
baya bir çok sucuk
7-8 zeytin
2-3 d,lim peynir
2 dil,m çavdar ekmek
iş çıkışı yürüyorum bende akşam sporu olmuş oluyor genelde akşam spor etkili olmaz diyorlar ama vücut o saatlerde çalışıyor bence etkili olur. :)
Moral bozmak yok kiloyu vereceğiz bende ekmekten tiksindim yemek istemiyorum ha çorba içtiğim zaman uno'nun çavdar ekmeği var o güzel
ya da etimek katıyorum 3 tane içine amaç nefsimi köreltmek.
Baya bir sucuk :)))
Afiyetolsun limon:)
Yarin tartilcaz kiz napiyos biz hehe:)
Ben anneme gitmesem dururdum yemek yapmadik disardan hazir soyledik ama tuttum yine cok abartmadim islh:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiye olsunCanım zaten benim yaptığıma spor denmez .ama bi defasında bi yerde vücudun 24 saat lik durumunu yazmışlardı orda yanlış hatırlamıyorsam 5den 7 arası yapulsn sporun daha etkili olduğunu yazıyordu gibi.ben akşam sporun u daha çok seviyorum günün yorgunluğunu aliyo.
Bugün sabah
1yumurta
Azcik peynir.
1dlm ekmek
Az şekerli çay.
Öğle...
4 adet köfte.
Çeyrek kavas
Domates
sağolasın canom
yarın sabah tartı günü ama ben verdim kilo yaderya ya giyecek kıyafetim yok dün her şeyimi denedim hepsi bol geliyo fazlasıyla ben hep 57-60 arasıydım son 10 yıldır hatta lise 1den beri falan kıyafetlerim hep büyük
50 olunca güzelce alışverişe çıkacağım
kızlar göbek ve göğüs küçülten
bacak ve kaşça büyüen sporlar neler biliyor musunuz
adamakıllı bir eğitmen bulsam da öyle mi spor yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?