:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kzılar tüm gün dışardaydım

sürekli çay kahve alkolsüz kokteyl falan içtim
yemek yemek istemedim arkadaşın wafflenden çatalladım yeni geldim çok yorgunum meyve yerim belki

oranje benim kilomu yazmamışsın ama 75.600 cıkmıştım.
Canım p tesi tekrar hatirlatirmisin
Telden giriyorum şimdi.pc genelde esimde oluyo yada kapalı oluyo acmaya useniyorum.

Bizde genelde grupça kendimize kendi listemizi uyguluyoruz..benim ev us arası zaten max 10 dk otobüsle ikinci durakta iniyorum ama yokuş olunca genelde otobüs kullanıyorum.terliyorum ve ise gidince sırtımdan soğuk sular oluyo sanki o yuzden yürümek sabahları iyi olmuyo ana akşamları yürüyorum hava iyi oldukca

Bu hafta özellikle dün ve bugünden sonra pek ümitli değilim yerimde kalsam bile şükrederim..çok yemedim ama midem o kadar küçülmüş ki çok ağır geliyo artık azcik bile fazlası bugün biraz ekmeği kaçırdım.ama yarın çok dikkat edeceğim ertesi güne destek olur ..ama p tesi bomba gibi başlayacağım kendime güveniyorum.

kızlar okuldan çıkınca arkadaşları bekliyorum her gün yarım saat çocuklarla top oynamaya karar verdim cuma günü 10 dk voleybol oynadım iyi geldi

moral bozmak yokkkk vereceğiz kiloları bende bu hafta merakla bekliyorum pzt tartı günü

oranje topik için sağol ya beni çok güzel motive ediyo

iş çıkışı yürüyorum bende akşam sporu olmuş oluyor genelde akşam spor etkili olmaz diyorlar ama vücut o saatlerde çalışıyor bence etkili olur. :)
Moral bozmak yok kiloyu vereceğiz bende ekmekten tiksindim yemek istemiyorum ha çorba içtiğim zaman uno'nun çavdar ekmeği var o güzel
ya da etimek katıyorum 3 tane içine amaç nefsimi köreltmek.

gunaydin kimse yok ama bildirilerimi yapyim ben

Sabh 5 mil leslie yaptim

Kahvaltim............
1 YUMURTA
1 DİLİM PEYNİR
1 DİLİM TAHİLLİ EKMEK
1 CAY BARDAGİ YARİM YAGLİ SUT

Gunaydin
Dun annemdeydim yazamadim .pek duzenli olmadigi gibi biraz fazlaligim oldu yazmak istemiyorum:)

Bugun telafi ederim umarim cars gunu tartilmistim baya vermistim. bugun fazla ciktim.su icip duruyorum fakat wcye cikamiyorum okadar su noldu anlamadim odem yaptim iste
Kahvaltim
1 fincan cay
1 dilim esmer ekmek
Az peynirli yagsiz omlet
1 kupseker kadar ligt peynir
Bi cay kasiginin ucuyla aciko

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltım

baya bir çok sucuk
7-8 zeytin
2-3 d,lim peynir

2 dil,m çavdar ekmek

kahvaltım

baya bir çok sucuk
7-8 zeytin
2-3 d,lim peynir

2 dil,m çavdar ekmek

Baya bir sucuk :)))
Afiyetolsun limon:)
Yarin tartilcaz kiz napiyos biz hehe:)

Ben anneme gitmesem dururdum yemek yapmadik disardan hazir soyledik ama tuttum yine cok abartmadim islh:)

Canım zaten benim yaptığıma spor denmez .ama bi defasında bi yerde vücudun 24 saat lik durumunu yazmışlardı orda yanlış hatırlamıyorsam 5den 7 arası yapulsn sporun daha etkili olduğunu yazıyordu gibi.ben akşam sporun u daha çok seviyorum günün yorgunluğunu aliyo.

Bugün sabah
1yumurta
Azcik peynir.
1dlm ekmek
Az şekerli çay.

Öğle...
4 adet köfte.
Çeyrek kavas
Domates

sağolasın canom

yarın sabah tartı günü ama ben verdim kilo ya derya ya giyecek kıyafetim yok dün her şeyimi denedim hepsi bol geliyo fazlasıyla ben hep 57-60 arasıydım son 10 yıldır hatta lise 1den beri falan kıyafetlerim hep büyük

50 olunca güzelce alışverişe çıkacağım

afiye olsun bende hedefimi 49 diye değişirdim

kızlar göbek ve göğüs küçülten

bacak ve kaşça büyüen sporlar neler biliyor musunuz

adamakıllı bir eğitmen bulsam da öyle mi spor yapsam ki

Aram :)

Benimkilerde hep dardi alirken zarzor kapanan pantolonlarimdi hep.simdi hepsi rahatca oluyor.hafiflik hissediyorum 5 kilo verdim suana kadar ve 5 litrelik su sisesine bakiyorum bukadar gitti benden diye seviniyorum:) benim en zayiflayan yerim goguslerim oldu sirtim arkam etliydi son zamanlar cok kitu duruyodu.zaten oranin fazlaligini gorunce baslamam lazim demistim.en cok farkeden sirt bolgem oldu nerdeyse duz duruyir resmini cekseymisim keske sasirirdiniz.bide kol baldirimi olcmustum 3.5 cm incelmis o yuzden kahve yaninda minik %70 kakaolu bitter yedim:)

kızlar göbek ve göğüs küçülten

bacak ve kaşça büyüen sporlar neler biliyor musunuz

adamakıllı bir eğitmen bulsam da öyle mi spor yapsam ki

Ben kedilerde tatilyapar diye bir uye var burda onun topicinin ilksayfa hareketlerini yapiyorum gogsum kuculdu .kalca kaldirma hareketleriyle 1 ayda poposunu kaldirmis.popoya squat cok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…