:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

benim göğüslerim maalesef büyük ve dikkat çekmemk için üzerime ouran üst alam genelde gömlek giyiyordum ve tam alıyordum 40 beden genelde. şimdi kilo vernce hepsi bollaştı

senin içinde çok sevindim canım insan kendini çok iyi hissediyor özgüvenim o kadar attı ki .

normalde 58-59 arası olurdum yazın baya abarmışım ve genelde bol şeyler giyiyordum 15 ağustos gibi arkadaşımın sünnet düğünü vardı ve giyeck bişi bulamamışım gömlekler falan nasıl dar geliyo moralim öyle bi bozulmuştu ki tarıya bi çıktım 62 ve hepsi göğüs göbek. kalça bacak hala inca alt beden 38 üst beden 42ler, bulmuş ıyy kendimden ttiksinmişim. dün gece o dar gelen gömleği giydim ve içinde kayboldum 9 kilo fark olunca arada

üzerime olan bir tane bile kıyafetim kalmamış

tarzımı da değişirim üzerime ouran şeyler alabilirim :d ama daha göbüşten tammane kurtulunca

evet onun konusunu biliyorum canım bende onları bulmuşum belki başka önerisi olan vardır diye şey ettim. çok sağ olasın

9 mu verdin tabloda daha az gozukuyo.e okadar kilo tabi belli olur.bundan sonra daha cok olacak zaten:) benim gobegim coktu hamile kiyafeti giyme tipindeyim.44 aliyorum omuzlar kollar buyuk 42 aliyorum omuzlar cok guzel gogus guzel ama gobek kapanmiyordu simdi bosaldi baya ama sarkma cok.ben 3 aylik olmadan karnim sismeye baslamisti hamileyken.7 aylikken 9 ay diyordum herkese utaniyodum.dr bile korkmustu bikere kontrolde sanki doguma gitcek gibisin zehirlenme olmadin demisti bana.o yuzden sanirim cik sarkiyo simdi
Kedinin sayfasindakileri yap canim ben hatta onun topigine uye olmayi dusundum ama surekli girmm lazim 2 abonelik zor olur dedim kendim yapiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canım nasılsın

iyim canım az temizlik yapım süpürge araşırıyorum

canım burda 55le devam ettim . eylül gibi 62yle başladım 58lere düştüm ara verdim bir kaç ay sonra tekrar başladım 56lara düştüm sonra sizle başladım 53e düştüm .

bu yıl eylülden beri dönem dönem diyetlerle geçti tabloya geç geldim

canım senin 2 hamilelğin var normal aslında. paraya kıyıp gerdirme falan yaptırmak lazım inş spoarla baya oparlarsın canım.

bi aarkadaşım 52yle hamile kalmıştı ama göbeği o kadar büyüktü ki okulda doğurcek diye korkuyordum bazılarının da 7 aylık oluyo sanki şişkinliği var gibi işte yapı meselesi

şeyda karanfil selamlar kızlar

20 cok degilmi seyda?
Konusamadik buara napiyon adet oldunmu?en son onu konusuyoduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım çok ama bu ara iştahımda cok.adet olamıyrm canım lekelenmem var ama adet yok. 15gun gecikti.dün test yaptım negatif sonuç.yarın birde kan tahlili yaptırcam.

ara olarak

20tane fındık

şeydacım yanlış anlamazsan biraz azaltabilirsin mesela gofret falan da biraz fazla yiyorsun yemekten kasıyorsun ama onlar kilo yapıyo. bende abur cubur hastasıyım o yüzden eve almıyorum marekte o kısımları direk atlıyorum. hem paramda baya cebimde kaloyo

canım bu ara misafirim oldugu için oyuzden cok kactı bnde diyette oldugum için almıyorum aslında ama misafir için ikram için mecbur ama bugun gelen giden olmaz bugun öyle şeyler yemek yok

canım bu ara misafirim oldugu için oyuzden cok kactı bnde diyette oldugum için almıyorum aslında ama misafir için ikram için mecbur ama bugun gelen giden olmaz bugun öyle şeyler yemek yok

hı ben arkadaşlar geleceği zaman diyorum evde bişi yok ne yicekseniz alın da gelin

gunaydin kimse yok ama bildirilerimi yapyim ben

Sabh 5 mil leslie yaptim

Kahvaltim............
1 YUMURTA
1 DİLİM PEYNİR
1 DİLİM TAHİLLİ EKMEK
1 CAY BARDAGİ YARİM YAGLİ SUT

afiyet olsun canım nasıl oldun dün başın dönüyordu

Parayi halletsem esim izin vermiyorki( daha sirada burun ameliyatim var estetik degil burnum kucuk seviyorum ama distan belli olmayan yamukluk var nefes alamiyorum .onuda okunca 6 ameliyat olmus olcak .gerek yok ben seni boyle seviyorum gibi klasik erkek laflari iste:)
evet canım çok ama bu ara iştahımda cok.adet olamıyrm canım lekelenmem var ama adet yok. 15gun gecikti.dün test yaptım negatif sonuç.yarın birde kan tahlili yaptırcam.
Ay iyi bari cikmamis kandada cikmaz islh.sen doktora git canim bence.kist falan olmasin leke var diyosun ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…