Benimkilerde hep dardi alirken zarzor kapanan pantolonlarimdi hep.simdi hepsi rahatca oluyor.hafiflik hissediyorum 5 kilo verdim suana kadar ve 5 litrelik su sisesine bakiyorum bukadar gitti benden diye seviniyorum:) benim en zayiflayan yerim goguslerim oldu sirtim arkam etliydi son zamanlar cok kitu duruyodu.zaten oranin fazlaligini gorunce baslamam lazim demistim.en cok farkeden sirt bolgem oldu nerdeyse duz duruyir resmini cekseymisim keske sasirirdiniz.bide kol baldirimi olcmustum 3.5 cm incelmis o yuzden kahve yaninda minik %70 kakaolu bitter yedim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kedilerde tatilyapar diye bir uye var burda onun topicinin ilksayfa hareketlerini yapiyorum gogsum kuculdu .kalca kaldirma hareketleriyle 1 ayda poposunu kaldirmis.popoya squat cok iyi geliyor
şeyda karanfil selamlar kızlar
benim göğüslerim maalesef büyük ve dikkat çekmemk için üzerime ouran üst alam genelde gömlek giyiyordum ve tam alıyordum 40 beden genelde. şimdi kilo vernce hepsi bollaştı
senin içinde çok sevindim canım insan kendini çok iyi hissediyor özgüvenim o kadar attı ki .
normalde 58-59 arası olurdum yazın baya abarmışım ve genelde bol şeyler giyiyordum 15 ağustos gibi arkadaşımın sünnet düğünü vardı ve giyeck bişi bulamamışım gömlekler falan nasıl dar geliyo moralim öyle bi bozulmuştu ki tarıya bi çıktım 62 ve hepsi göğüs göbek. kalça bacak hala inca alt beden 38 üst beden 42ler, bulmuş ıyy kendimden ttiksinmişim. dün gece o dar gelen gömleği giydim ve içinde kayboldum 9 kilo fark olunca arada
üzerime olan bir tane bile kıyafetim kalmamış
tarzımı da değişirim üzerime ouran şeyler alabilirim :d ama daha göbüşten tammane kurtulunca
evet onun konusunu biliyorum canım bende onları bulmuşum belki başka önerisi olan vardır diye şey ettim. çok sağ olasın
ara olarak
20tane fındık
afiyet olsun nesfit paketin icinde cd ciktimi
slm canım nasılsın
9 mu verdin tabloda daha az gozukuyo.e okadar kilo tabi belli olur.bundan sonra daha cok olacak zaten:) benim gobegim coktu hamile kiyafeti giyme tipindeyim.44 aliyorum omuzlar kollar buyuk 42 aliyorum omuzlar cok guzel gogus guzel ama gobek kapanmiyordu simdi bosaldi baya ama sarkma cok.ben 3 aylik olmadan karnim sismeye baslamisti hamileyken.7 aylikken 9 ay diyordum herkese utaniyodum.dr bile korkmustu bikere kontrolde sanki doguma gitcek gibisin zehirlenme olmadin demisti bana.o yuzden sanirim cik sarkiyo simdi
Kedinin sayfasindakileri yap canim ben hatta onun topigine uye olmayi dusundum ama surekli girmm lazim 2 abonelik zor olur dedim kendim yapiyorum
20 cok degilmi seyda?
Konusamadik buara napiyon adet oldunmu?en son onu konusuyoduk
iyim canım az temizlik yapım süpürge araşırıyorum
süpürgenmi bozuldu :)
ara olarak
20tane fındık
şeydacım yanlış anlamazsan biraz azaltabilirsin mesela gofret falan da biraz fazla yiyorsun yemekten kasıyorsun ama onlar kilo yapıyo. bende abur cubur hastasıyım o yüzden eve almıyorum marekte o kısımları direk atlıyorum. hem paramda baya cebimde kaloyo
iyim canım az temizlik yapım süpürge araşırıyorum
süpürgenmi bozuldu :)
ya öldü gibi bişey philips bakıyorum bakalım zaten emizlemiyordu artık
canım bu ara misafirim oldugu için oyuzden cok kactı bnde diyette oldugum için almıyorum aslında ama misafir için ikram için mecbur ama bugun gelen giden olmaz bugun öyle şeyler yemek yok
sulumu alıcaksın
gunaydin kimse yok ama bildirilerimi yapyim ben
Sabh 5 mil leslie yaptim
Kahvaltim............
1 YUMURTA
1 DİLİM PEYNİR
1 DİLİM TAHİLLİ EKMEK
1 CAY BARDAGİ YARİM YAGLİ SUT
hı ben arkadaşlar geleceği zaman diyorum evde bişi yok ne yicekseniz alın da gelin
oda iyiymiş vallahi ya.yok canım gercekten bu ara cok kaçtı ama adet olamıyorum yaaa bu beni mafediyor.kistmi var ne var ne olucak bilmiyorum ara ara sancıda vuruyor
Parayi halletsem esim izin vermiyorkiiyim canım az temizlik yapım süpürge araşırıyorum
canım burda 55le devam ettim . eylül gibi 62yle başladım 58lere düştüm ara verdim bir kaç ay sonra tekrar başladım 56lara düştüm sonra sizle başladım53e düştüm .
bu yıl eylülden beri dönem dönem diyetlerle geçti tabloya geç geldim
canım senin 2 hamilelğin var normal aslında. paraya kıyıp gerdirme falan yaptırmak lazıminş spoarla baya oparlarsın canım.
bi aarkadaşım 52yle hamile kalmıştı ama göbeği o kadar büyüktü ki okulda doğurcek diye korkuyordum bazılarının da 7 aylık oluyo sanki şişkinliği var gibi işte yapı meselesi
Ay iyi bari cikmamis kandada cikmaz islh.sen doktora git canim bence.kist falan olmasin leke var diyosun ihmal etmeevet canım çok ama bu ara iştahımda cok.adet olamıyrm canım lekelenmem var ama adet yok. 15gun gecikti.dün test yaptım negatif sonuç.yarın birde kan tahlili yaptırcam.
Sulu calisan alma sakin ben gecen sene aldim cooook pismanim cokk
canım trendyolda arçeliğin indirimi var ayrıca arnica bora kullanıyoruz biz çok memnunuz
sulumu alıcaksın
yok canım annem uğraşmaz suluyla falan marathon diye serisinden bir tane alacağım netten baktım bi ara çıkınca deneyip alacağım birazcık pahalı ama hatuna hediyem olsun
selamm canım nasılsınız mutlu pazarlarr
iyim örmendin dimi canım sende öyle haırlıyorum
hı ben arkadaşlar geleceği zaman diyorum evde bişi yok ne yicekseniz alın da gelin
oda iyiymiş vallahi ya.yok canım gercekten bu ara cok kaçtı ama adet olamıyorum yaaa bu beni mafediyor.kistmi var ne var ne olucak bilmiyorum ara ara sancıda vuruyor
normalde de geçikiyo demişin 2 yıl önce 4 ay olmamıştı benim ama resmen ölğyordum ya berba bişi. çikolta yerine kuru üzüm vs ile geçiştirebilirsin
ya diyorum napim evde çikolta cips olsun ben o gece uyuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?