ah be güzelim bu tatlılardan vaz geçsen süper olacaksın ama..
kız azcıktı...ya çekmecemde duruyo gelen gidene veriyorum zaten ..yazık olacaktı aslında yemek çok az olunca doygunluk versin diye düşündüm..sabah incirleri yemeseydim yada bunu aslında dah iyi olacaktı gerçekten .
birde dokuzlu çay içiyorum inanılmaz faydası var...
Arkadslr bugün öğle yemeği yok
zaten incie yediğin için kızıyorum.yoksa 1 lokmalık şeye kızacak değilim.
birde dokuzlu çay içiyorum inanılmaz faydası var...
merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım benimde cep telefonumda bir diyet proğramı var bende günlük yediklerimi oradaki diyetisyenlerle paylaşıyorum ben beni yönlendiriyorlar 1,5 haftada 2 kılo verdim ama buradanda sizden destek alabilirim diye düşündüm motivasyon lazım yani hergün bende yediklerimi sizlerle paylaşabilirim...
öğlen menüm:
1 tavuk baget 1 biber ve domatesten yaptığım yemeğim küçük bir tabak oldu,
3 kaşık yoğurt,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
1 çay kupada yarım çay kaşığı şekerle,
1,5 lt suyumu içtim..
Arkadslr bugün öğle yemeği yok
kaç kilodasın kaç olmak istiyorsun...birde dokuzlu çay içiyorum inanılmaz faydası var...
Nası yok ? Kuzum bişeyler yemezsen akşama çok acıkıp ipin ucunu kaçırabilirsin ...
Kızlar kahvaltıda sonra ara öğün yapmadım vaktim olmadı...Leslie 3 mil yaptım ardından da 50 mekik ve 50 bacakları karına çekme hareketi yaptım...
Şu ana kadarda 1lt su içtim ^^
Öğle menüm
Salata
2 dilim ekmek
1 minik kase yoğurt
2 adet köfte
çok güzel sporda varr ohh daha nolsun bende inş bi aksilik olmasa lesli yapcam ....
65 dim 63 e düştüm ideal 55 olmam gerekiyor
Tebrikler canım devamlı olmasını diliyorum hoş geldin aramıza :)
Oldukça besleyici ve doyurucu bir menü canım afiyet olsun ^^
Nası yok ? Kuzum bişeyler yemezsen akşama çok acıkıp ipin ucunu kaçırabilirsin ...
Kızlar kahvaltıda sonra ara öğün yapmadım vaktim olmadı...Leslie 3 mil yaptım ardından da 50 mekik ve 50 bacakları karına çekme hareketi yaptım...
Şu ana kadarda 1lt su içtim ^^
Öğle menüm
Salata
2 dilim ekmek
1 minik kase yoğurt
2 adet köfte
inşallah öğlen sadece yumurtalı ıspanak yedim bir tabak bakıyorum sizin menüler baya sağlam ben onları denedim veremiyorum o şekilde o yüzden sıkı rejim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?