:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ah be güzelim bu tatlılardan vaz geçsen süper olacaksın ama..

kız azcıktı...ya çekmecemde duruyo gelen gidene veriyorum zaten ..yazık olacaktı aslında yemek çok az olunca doygunluk versin diye düşündüm..sabah incirleri yemeseydim yada bunu aslında dah iyi olacaktı gerçekten .

zaten incie yediğin için kızıyorum.yoksa 1 lokmalık şeye kızacak değilim.

birde dokuzlu çay içiyorum inanılmaz faydası var...

ben bi ara beşi bi yerde içiyordum çok feci midem ağrımaya başladı hastanelik oldum hatta ..belkide çaydan oldu bilemiyorum ama içmeyi bırakınca düzeldim.o yüzden pek içemiyorum ..ne kadar etkili oluyo pekde emin değilim açıkçası.

Tebrikler canım devamlı olmasını diliyorum hoş geldin aramıza :)

Oldukça besleyici ve doyurucu bir menü canım afiyet olsun ^^

Arkadslr bugün öğle yemeği yok

Nası yok ? Kuzum bişeyler yemezsen akşama çok acıkıp ipin ucunu kaçırabilirsin ...

Kızlar kahvaltıda sonra ara öğün yapmadım vaktim olmadı...Leslie 3 mil yaptım ardından da 50 mekik ve 50 bacakları karına çekme hareketi yaptım...

Şu ana kadarda 1lt su içtim ^^

Öğle menüm
Salata
2 dilim ekmek
1 minik kase yoğurt
2 adet köfte

Son düzenleme:

çok güzel sporda varr ohh daha nolsun bende inş bi aksilik olmasa lesli yapcam ....

menün çok güzel canım..sporda güzel.tam işte böyle davam..

bu gün kaç defa wc ye çıktım hiç boş denk gelmedim ve toplanıpğ sigara içiyolar bu gün wc sporum eksik kaldıııı

inşallah öğlen sadece yumurtalı ıspanak yedim bir tabak bakıyorum sizin menüler baya sağlam ben onları denedim veremiyorum o şekilde o yüzden sıkı rejim...

yok canım bakma yazdıklarımıza ne bileyim ben kuş kadar yiyorum birde tabi önceki yemeye göre vucuda az geliyordur belki.spor yapıyormusun..zaten sporsuz anca kilo koruma oluyo yada gıdım gıdım gidiyoo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…