:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

alıntılar karıştı alıntı yapmıyorum
derya ya eşin için diil aslında bu kendimiz için enişteyi ikna edersin sen anladığım kadarıyla baya üzerine düşen biri

karanfil ya baktıkça kafam karışıyo philipsten şaşmim ben ya D: sağolun ama

Kizlar ara ogunlerdeki kaliri alimina dikkat etmiyoruz .ara ara goruyorum yazdiklarinizdan.
Miktari kucuk ama kal. Fazla seylerden uzak durun
Ana ogunlerde kahvaktida kal fazla alabilirsiniz en az aksam alin.aralarda en fazla 100 kal alin.
Toplam 1000 kal tuketceksek aralarda 200 alirsaniz yarisi gitti bile.aramda cikolata yiyim aksam yemem diyenler genelde yiyor .kacamak yerine odul alin keyifle yiyin ozaman kacamaga gerek kalmiyo beyin resmen oyun oynuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bir kup %70-80 bitterle 1 cay kasigi seker ayni.kahvenize seker katacaginiza 1 kup bitteri eriterek kahveyle yiyin hem tatli istegi gidiyor eziyet etmeden hemde beyine oyun oynuyosunuz

selamm canım nasılsınız mutlu pazarlarr

Pazarlari pek mutlu olmuyorum ben:)) 4 gozle pzrt bekliyorum :)) cumartesileri huzel oluyor benim icin

doğru canım ya baktıkça kafası karışıyor insanın :26:

Uzerime dustugu icin istemiyor.okadar ameliyat olduz zaten narkoz aldin yazik degilmi gerek yok sporlada duzeltebilirsin diyor.ona gore kilomda yok zaten o cok memnunmus zayiflarsam hosuna gitmezmis:) 39 kiloykan siryima elini koyup bu ne et yok kas yok kemiksin demisti ozaman arkadastik sevgili degildik cok koymustu o lafi:) dahada zayiflayim ozaman durum kotulesirse oda bisry demez diyorum belki.bide bi arkadasim var saha dogrusu ablamin.guzellik merkezinde calisiyor ablam bahsetti ona halimi verecegi kiloyu ramamlayip gelsin demis bi bakip degerlendurecek indirim falanda yapar heralde.icime tepiyorum bez parcasi gibi oldu( karin egzersizine cok yuklenemiyorum ameliyat terlerim aciyor gecen kopirdayamadim kaldim 3-4 dk aklim gitti napacam diye

Pazarlari pek mutlu olmuyorum ben:)) 4 gozle pzrt bekliyorum :)) cumartesileri huzel oluyor benim icin

evet canım ya cumartesi favorim dün bütün gün alışveriş yaptık gezdik bugün de temizlik kitap film izleme derken yarına tam gaz işe devam

evet canım ya cumartesi favorim dün bütün gün alışveriş yaptık gezdik bugün de temizlik kitap film izleme derken yarına tam gaz işe devam

Aynen canim bizde cumartesi gezmelerimizi yaparis.pazarlarida okul kiyafeti yika cocuklarin banyosu , odev derken gun bitiyo.pzrt seviyorum duzenime donuyorum cunku:)

Herkese iyi pazarlar 2 gündür giremedim ama menüler asabi yukari ayni gecen hafta adetim geçtiği için 1 kilo fazla cikmistim bugün adetinin besinci gunundeyim inşallah yarin 68 cikarim Tarti da

Sabah kahvalti 1 yumurta
1 salatalık
Domates
2 dilim ekmek
Az peynir
1 cay kaşifi bal
Ara 1 portakal

Öğle 6 kasik ispanak 1 dilim ekmek 1 ve yoğurt
Aksamada pirasa yapiyorum onu yerim artik

İyi aksamlr kizlar oglen yogurt
3 kasik kuru fasulye
3 tane dolu kasik pilav yedim 2 saat temizlikyaptim oyle zamnlrda elim ayagim titriyo o yuzden fazla yedim
Ondan sonra disari ciktim baya bi dolastim 4 saaatir o arada da dayanmdim acliktn oglumun muzundn ve yarim simitinden de yedim
Aksam yemegi daha var esimi beklyrm

Herkese hayırlı akşamlar .... 2 gündür bildirim veremedim zira yüzüm yok ! :S

2 gündür yatılı misafirim vardı kızlar ve bu 2 gün boyunca diyetimin ruhuna fatiha okudum ne fatihası bildiğiniz hatim indirdim!

Mantısı tatlısı tuzlusu böreği kurabiyesi aklıınıza ne gelirse yedim!

bide üstüne regl oldum ...

Yarınki bildirim benim için tam bir fisyasko olacak :18:

bu gün daha dikkatliydim

sabah:

1 haslanmış yumurta
1 salatalık
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için

arada yapmadım

akşam:

4 kaşık patates yemeği
1 dilim ekmek
2 tane biber turşusu

selm kızlar bugün yine gezmelerdeydim
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
2 kuru kayısı
4 kaşık menemen
1,5 dilim ç. ekmeği
1 fincanşekersiz çay
ara yapmadım gezmeye gittikakrabalara saat 4 gibi
4 kaşık pilav
3 köfte büyüklüğünde tavuk
salata
1 dilim köy ekmeği yedim
6da
1 elma yarım portakal
dahada birşey yemem galiba

tatlım biz yeni aldık philips marathon fc9225 modeli şiddetle tavsiye edrim

İnşallah önümüzdeki hafta telafi edersin canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…