evet canım öğretmenimm pazar ya tatil yapıyorumyok canım annem uğraşmaz suluyla falan marathon diye serisinden bir tane alacağım netten baktım bi ara çıkınca deneyip alacağım birazcık pahalı ama hatuna hediyem olsun
iyim örmendin dimi canım sende öyle haırlıyorum
normalde de geçikiyo demişin 2 yıl önce 4 ay olmamıştı benim ama resmen ölğyordum ya berba bişi. çikolta yerine kuru üzüm vs ile geçiştirebilirsin
ya diyorum napim evde çikolta cips olsun ben o gece uyuyamam
selamm canım nasılsınız mutlu pazarlarr
alıntılar karıştı alıntı yapmıyorum
derya ya eşin için diil aslında bukendimiz için enişteyi ikna edersin sen anladığım kadarıyla baya üzerine düşen biri
karanfil ya baktıkça kafam karışıyo philipsten şaşmim ben ya D: sağolun ama
derya ya eşin için diil aslında bukendimiz için enişteyi ikna edersin sen anladığım kadarıyla baya üzerine düşen biri
Pazarlari pek mutlu olmuyorum ben:)) 4 gozle pzrt bekliyorum :)) cumartesileri huzel oluyor benim icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım ya cumartesi favorim dün bütün gün alışveriş yaptık gezdikbugün de temizlik kitap film izleme derken yarına tam gaz işe devam
yok canım annem uğraşmaz suluyla falan marathon diye serisinden bir tane alacağım netten baktım bi ara çıkınca deneyip alacağım birazcık pahalı ama hatuna hediyem olsun
iyim örmendin dimi canım sende öyle haırlıyorum
normalde de geçikiyo demişin 2 yıl önce 4 ay olmamıştı benim ama resmen ölğyordum ya berba bişi. çikolta yerine kuru üzüm vs ile geçiştirebilirsin
ya diyorum napim evde çikolta cips olsun ben o gece uyuyamam
canım evde olunca tutuyorum kendimi ama başkasına koyuyorum ya tabaklara herkes yiyo benimde içim gidiyor ozaman bi kaçtane yiyorum.canım inşallah hamile degilimdir gunum geciyordu ama lekelenmem olmazdı hiç buda ilk defa geldi başıma
Parayi halletsem esim izin vermiyorki( daha sirada burun ameliyatim var estetik degil burnum kucuk seviyorum ama distan belli olmayan yamukluk var nefes alamiyorum .onuda okunca 6 ameliyat olmus olcak .gerek yok ben seni boyle seviyorum gibi klasik erkek laflari iste:)
Ay iyi bari cikmamis kandada cikmaz islh.sen doktora git canim bence.kist falan olmasin leke var diyosun ihmal etme
canım inşallah yoktur.nette araştırdım biraz adet olmadan önce olan kanamalar bebek yerleştigi için oluyormuş ama gunu gecipte lekenmesi sancısı olanda buyuk ihtimalle kist oluyomuş her ikiside iyi degil benim için inan korkuyorum gitmeye
Parayi halletsem esim izin vermiyorki( daha sirada burun ameliyatim var estetik degil burnum kucuk seviyorum ama distan belli olmayan yamukluk var nefes alamiyorum .onuda okunca 6 ameliyat olmus olcak .gerek yok ben seni boyle seviyorum gibi klasik erkek laflari iste:)
Ay iyi bari cikmamis kandada cikmaz islh.sen doktora git canim bence.kist falan olmasin leke var diyosun ihmal etme
canım inşallah yoktur.nette araştırdım biraz adet olmadan önce olan kanamalar bebek yerleştigi için oluyormuş ama gunu gecipte lekenmesi sancısı olanda buyuk ihtimalle kist oluyomuş her ikiside iyi degil benim için inan korkuyorum gitmeye
Benim butun gebeliklerimde gecikme ve leke olmustu.sen test yapmissin ama mutlaka cikardi.kistte olsa baska biseyde cilsa herzaman erken teshis onemlidir gecikme bence.bende muayeneden cekindigim icin gitmiyorum sana hak veriyorum.senin dogumdan sonra duzene girmemis zaten belki hormonsal biseydir ilac verir
inşallah öyledir canım saoolParayi halletsem esim izin vermiyorki( daha sirada burun ameliyatim var estetik degil burnum kucuk seviyorum ama distan belli olmayan yamukluk var nefes alamiyorum .onuda okunca 6 ameliyat olmus olcak .gerek yok ben seni boyle seviyorum gibi klasik erkek laflari iste:)
Benim butun gebeliklerimde gecikme ve leke olmustu.sen test yapmissin ama mutlaka cikardi.kistte olsa baska biseyde cilsa herzaman erken teshis onemlidir gecikme bence.bende muayeneden cekindigim icin gitmiyorum sana hak veriyorum.senin dogumdan sonra duzene girmemis zaten belki hormonsal biseydir ilac verir
Herkese hayırlı akşamlar .... 2 gündür bildirim veremedim zira yüzüm yok ! :S
2 gündür yatılı misafirim vardı kızlar ve bu 2 gün boyunca diyetimin ruhuna fatiha okudum ne fatihası bildiğiniz hatim indirdim!
Mantısı tatlısı tuzlusu böreği kurabiyesi aklıınıza ne gelirse yedim!
bide üstüne regl oldum ...
Yarınki bildirim benim için tam bir fisyasko olacak :18:
bu gün daha dikkatliydim
sabah:
1 haslanmış yumurta
1 salatalık
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğle yemedim kahvaltıyı geç yaptığım için
arada yapmadım
akşam:
4 kaşık patates yemeği
1 dilim ekmek
2 tane biber turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?