:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ben okulu ve öğrencilerimi çook seviyorum ama 3 öğün okulda yediğim için zorlanıyorum:18:

akşam yemeğimi yeni yedim maalesef temizlik yaptım 5.30 gibi dışarı çıktım gez toz dışarda yememk için eve gelmeyi bekledim

akşam yemeği

tavuk sote
yarım dilim ekmek
yoğurt

bir de sabah çakıl taşı şekerlemesi yedim

Aksam kvalideye gittik.
Bugun kahvaltiyi gec yaptim oglen yemedim kahve ictim arada kirpidesi yedim yarim
Aksam ziyafet vardi resmen ama bennn bozmadim:)))yuppi
1 kepce k.mercimk corbasi
Azyagli cobansalata
1 firinda izgara tavuk pirzola
Ekmekte yokk:)

Cayin yaninda yaspasta,yaskek,kurupasta vardii ben bos cay ictim yuppii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes zayifladin dedi okadar taktir aldimki yemedim o ziyafette cok mutluyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim baktığımızda fiyatı pahalıydı ama eşim çok araştırdı 600dü de biz bi internet sitesinden kuponla 500e getirdik şimdi fiyatı 700 civarı sanırım

anladım canım bende gözden çıkardım 600-700 güzel bişi olsun anneme hedye ve sürpriz olacak

Merhaba güzel hanımlar...İki gündür katılamıyorum ama diyetime harfiyen uyuyorum.

Yarın malesef gece gelebileceğim o yüzden bu akşam tartıldım.

54 kilom....Sadece 100 gram gitmiş...

Direnç noktamı kıramadım,adet de olamadım,balon gibi şiştim.

Bu arada dedem iyi,Allah hepinizden razı olsun.Öpüyorum.

kahvaltı

1 dilim kepek ekmek
4-5 zeyin
2 dilim peynir
bitki çayı

Tebrik ederimmmm, çok güzel veriyorsun maşallah.

Ben geçen hafta niyeti bozduğumdan kilo aldım, bu hafta tekrar toparlamaya çalışacağım:26:

Çok sağol canım o şok dşyetler daha fena yapıyo dimi sen kalori hesabına drvam et inş bu hafta güzelce gider

Çok sağol canım o şok dşyetler daha fena yapıyo dimi sen kalori hesabına drvam et inş bu hafta güzelce gider

doğru şok diyetiyle istediğim hızla kilo veremedim, 500 gr vermiştim ama sonrasında kıtlıktan çıkmışlar gibi çok yedim.

Diyetle alakası yoktu, canım sıkıldı yedim işte

Limon yaa ben bu işten iyice bunalmaya başladım, ona canım sıkıldı aslında.

Her Allah'ın günü gelen 'Bizim çocuk ders çalışmıyor.' diyen velilerden ve 'Hocam ders çalışma programı' diyen öğrencilerden yoruldum.

Sil baştan her gün aynı konuşmalar. Tek zevkim Sınav Kaygısı grup çalışmalarım, o da olmasa durumum vahim.

günaydın kızlar kahvaltı menüm 1 adet patates haşlaması şekersiz çay

kilo bildirimi 66,800

bu hafta sadece 200 gram vermişim 43:

günaydın canlar..
herkesler nasıl bakayım.. gelsin bildirimler atılsın göbekler...
bu hafta benim kötü geçti oğlumun hastalığı birde dün ben çok kötü oldum kusma ishal feci haldeyim..midem hala berbatt çok feci bi ağrı var..dün akşam sırf midem rahat etsin diye geç saatte yedim ama nafile.. bugün bulantı falan yok ama feci bi ağrı var.

bu haftaki kilom aynı sabitte kaldım.. bunada şükür kendi adıma sevindim ama gene bi 49 lulara düşeydim iyiydi.. hala
55.100 deyim:

Taktire şayan gerçekten bravo büyük irade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…