:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Gunaydin kizlar
Kilo verenleri tebrik ediyrm ayni kalnlarda tebrik ediyrm en azindan almdinz

Bu sabh da 4 mil leslie yaptim egzersiz vs.
Kilom da 81 bir kilo gitmis cok sukurdebi turlu kurtulmdim su seksenlrden

Kahvaltim..
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 zeytin ve yesillik

günaydın canlar haftasonu kaçamakarım olmadı...
ama bu sabah uykuda kalmıştım nasıl evden çıktım bilemediğim için tartılmayı unuttum..verdim mi aldım mı bugün değil artık yarın bildiririm..

bu sabah kahvaltım yarım simit ve 1 ücken peynir...ve çay..

canım benim avntajım hala ilkokul ve ortaokuluz anasınıfı ilk kademe ve 7 8 var sılıldıkça başka grupla ilgileniyorum. Bu haftalar ilk kademeye daldım çünkü 8 ler yordu artık sınava 1 hafta var ve umurlarında değil hiç bişi. Aynı şeyleri yap yap bi gram yol yok off. Düşün salak ilçe meb 2 okula görevlendirmr çıkardı il meble görüşemryr çalılıyorum okul bitiyo ne görevi. Eğer ayarlarsan 7-19 falan açsan veliler iui gelit. Sıkıntı yapma kendimize iyi baklmalıyız. Taslakta malum 8-5 gelirse yeni kurum arıcem iyice moralini bozdum işimiz sıkıntılı keşkr branşçı olup derse girip çıksaydım diyorum

canım tebrik ediyorum
çok sağol canım kendimi çok iyi hissediyorum ya

vayy çok iyi canım tebrikler
teşekkür ederim inş hepimiz bolca veririz

oranje çok geçmiş olsun

Veren ve sabit kalanları tebrik ederim

Daha dikkat etmeliyiz kendimize

canımın içi aman dikkat kuzum benim seni seviyorum ..geçmiş olsun aşkımsın ya..

Benim de öyleydi ama ilkokula başka arkadaş atandı. Zaten ilkokulun ağır işi yok. Varsa yoksa yığılma ortaokulda.
7-19 eğitimim yok maalesef ama ADP eğitimcisiyim. Sadece hafta sayım yetmiyor, 13 hafta lazım. Açamadım ondan gurubu.
Bazı açılardan daha avantajlıyız, kabul ediyorum ama sorumluluk alanımız çok fazla.
Öğretmenler desen onlar da çok memnun değiller iş koşullarından.
Amannnnn Allah iş nasip etmiş, elimizden geleni yapıyoruz tabi. Böyle bakmak en iyisi.

canımın içi aman dikkat kuzum benim seni seviyorum ..geçmiş olsun aşkımsın ya..
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ABLAM.. ilaç falan az daha iyiyim ..burdaki diğer arkadaş ta 2 ay izin almış bakalım nolacak...

Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ben de verdim 500gr artık 56lardayım
Geçen hafta 57.400
Bu hafta 56.900

Günaydınlaaar hanımlaar

Pazar günü
tatil günüm olduğu için öğlen 1'de kalktım
Öğlen: zeytin peynir 2 yumurta şekersiz çay
ara öğün: elma
Akşam: bi kase nesfit
gece elma sirke bal limon karışımı

gün boyunca 1.5lt su

canım geçen hafta menülerin çok güzeldi ve 1 kg vermişsin süper

aynı şeyleri yemişiz sabah :13:

inşallah canım benim gitsin yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…