gelelim kilo bildiriminee
başlangıç 72 .7
geçen hafta 69.3
bu hafta 68.8
bu hafta verilen 500 gr
toplam verilen 3.900
canım benim avntajım hala ilkokul ve ortaokuluz anasınıfı ilk kademe ve 7 8 var sılıldıkça başka grupla ilgileniyorum. Bu haftalar ilk kademeye daldım çünkü 8 ler yordu artık sınava 1 hafta var ve umurlarında değil hiç bişi. Aynı şeyleri yap yap bi gram yol yok off. Düşün salak ilçe meb 2 okula görevlendirmr çıkardı il meble görüşemryr çalılıyorum okul bitiyo ne görevi. Eğer ayarlarsan 7-19 falan açsan veliler iui gelit. Sıkıntı yapma kendimize iyi baklmalıyız. Taslakta malum 8-5 gelirse yeni kurum arıcemdoğru şok diyetiyle istediğim hızla kilo veremedim, 500 gr vermiştim ama sonrasında kıtlıktan çıkmışlar gibi çok yedim.
Diyetle alakası yoktu, canım sıkıldı yedim işte
Limon yaa ben bu işten iyice bunalmaya başladım, ona canım sıkıldı aslında.
Her Allah'ın günü gelen 'Bizim çocuk ders çalışmıyor.' diyen velilerden ve 'Hocam ders çalışma programı' diyen öğrencilerden yoruldum.
Sil baştan her gün aynı konuşmalar. Tek zevkim Sınav Kaygısı grup çalışmalarım, o da olmasa durumum vahim.
çok sağol canım kendimi çok iyi hissediyorum ya
canım tebrik ediyorum
teşekkür ederimvayy çok iyi canım tebrikler
günaydın canlar..
herkesler nasıl bakayım.. gelsin bildirimler atılsın göbekler...
bu hafta benim kötü geçti oğlumun hastalığı birde dün ben çok kötü oldum kusma ishal feci haldeyim..midem hala berbatt çok feci bi ağrı var..dün akşam sırf midem rahat etsin diye geç saatte yedim ama nafile.. bugün bulantı falan yok ama feci bi ağrı var.
bu haftaki kilom aynı sabitte kaldım.. bunada şükür kendi adıma sevindim ama gene bi 49 lulara düşeydim iyiydi.. hala
55.100 deyim:
canım benim avntajım hala ilkokul ve ortaokuluz anasınıfı ilk kademe ve 7 8 var sılıldıkça başka grupla ilgileniyorum. Bu haftalar ilk kademeye daldım çünkü 8 ler yordu artık sınava 1 hafta var ve umurlarında değil hiç bişi. Aynı şeyleri yap yap bi gram yol yok off. Düşün salak ilçe meb 2 okula görevlendirmr çıkardı il meble görüşemryr çalılıyorum okul bitiyo ne görevi. Eğer ayarlarsan 7-19 falan açsan veliler iui gelit. Sıkıntı yapma kendimize iyi baklmalıyız. Taslakta malum 8-5 gelirse yeni kurum arıcemiyice moralini bozdum işimiz sıkıntılı keşkr branşçı olup derse girip çıksaydım diyorum
günaydın canlar haftasonu kaçamakarım olmadı...
ama bu sabah uykuda kalmıştım nasıl evden çıktım bilemediğim için tartılmayı unuttum..verdim mi aldım mı bugün değil artık yarın bildiririm..
bu sabah kahvaltım yarım simit ve 1 ücken peynir...ve çay..
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ABLAM.. ilaç falan az daha iyiyim .canımın içi aman dikkat kuzum benim seni seviyorum ..geçmiş olsun aşkımsın ya..
Gunaydin kizlar
Kilo verenleri tebrik ediyrm ayni kalnlarda tebrik ediyrm en azindan almdinz
Bu sabh da 4 mil leslie yaptim egzersiz vs.
Kilom da 81 bir kilo gitmis cok sukurdebi turlu kurtulmdim su seksenlrden
Kahvaltim..
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 zeytin ve yesillik
günaydın canlar haftasonu kaçamakarım olmadı...
ama bu sabah uykuda kalmıştım nasıl evden çıktım bilemediğim için tartılmayı unuttum..verdim mi aldım mı bugün değil artık yarın bildiririm..
bu sabah kahvaltım yarım simit ve 1 ücken peynir...ve çay..
canım benim avntajım hala ilkokul ve ortaokuluz anasınıfı ilk kademe ve 7 8 var sılıldıkça başka grupla ilgileniyorum. Bu haftalar ilk kademeye daldım çünkü 8 ler yordu artık sınava 1 hafta var ve umurlarında değil hiç bişi. Aynı şeyleri yap yap bi gram yol yok off. Düşün salak ilçe meb 2 okula görevlendirmr çıkardı il meble görüşemryr çalılıyorum okul bitiyo ne görevi. Eğer ayarlarsan 7-19 falan açsan veliler iui gelit. Sıkıntı yapma kendimize iyi baklmalıyız. Taslakta malum 8-5 gelirse yeni kurum arıcemiyice moralini bozdum işimiz sıkıntılı keşkr branşçı olup derse girip çıksaydım diyorum
çok sağol canım kendimi çok iyi hissediyorum ya
teşekkür ederiminş hepimiz bolca veririz
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ben de verdim 500gr artık 56lardayım
Geçen hafta 57.400
Bu hafta 56.900
kilomuz aynı 56.900
O zaman birbirimizin yediklerini kontrol edelim
sgol cnm.
sgol cnm.
Yediklrim hep ayni hatta gecen hafta cok yedigimi dusunyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?