:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

tamam bakalım elimden geldiğince her gün yazmaya çalışırım ayrıca uzman bir diyetisyen arkadaşımın verdiği listeleri de paylaşayım ve sağlıklı zayıflamaya devam diyelimbugün kilo bildirimim : 65.00 hadi bakayım kararlı bir kızımdır azimle hep beraber hedef şuan 57 olmak ayrıca bilgi verdiğin için çok tşk ederim okuyucuyummm benim...öpüyorum kocaman

sabah 7:30
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
yarım domates,yarım salatalık
bir dilim beyaz peynir
bir tutam yeşillik
yeşil çay

ara öğün 1:
bir su bardağı süt
yanında iki tane ceviz içi

yediklerim uzman bir diyetisyen arkadaşın listedendir eğer sağlıklı ve kalıcı kilo vermek istiyorsanız dengeli beslenmeniz gerek öyle günde yarım kilo bir kilo çok zararlı verdiğiniz yağ değil vücudun kas kaybıdır bunu asla unutmayın ideali ayda 4 kilo dur maksimum deneyimlerimi bilgilerimi zaman zaman sizle paylaşacağım kızlar ayrıca diyetiniz de süt ve yoğurt mutlaka olmalı süt vücudun yağ yakma fabrikası görevindedir yoğurt ise yağ yakımını verme de etkili bir öge özellikle karın yağları olan benim gibi

ne kalmış canım ya en geç 2 haftaya 7 li rakamları görürsün azimli hatuınsun vesselam
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ben de verdim 500gr artık 56lardayım
Geçen hafta 57.400
Bu hafta 56.900

darısı bize hocamm

Kizlar kahvaltiya arkadas geldi sabah giremiyorum aklim sizde gitsin gelcem:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok yeme deee....
kızlar dün kabzlığım vardı 1 avuç dut kurusu yedim acayip rahatlattı deneyin sizde

ay çok sağl bende o problem var ya ...

Herkese hayırlı günler..

kilo bildirimi:

74.2

geldimii yarım kilooo

neyse efenim kahvaltım:

2 ince dilim ekmek arasına yapılmış tost
domates,biber
şekersiz çay
şekerim ekmek nasıldı beyaz ekmek yeme sakın

Ogle yemegim yok kizlar simdi yapmya kalksam gec olur
Bi yogurt salata yiycm ve bi dilim ekmek

öğle yemeğim
avuç içi büyüklüğünde tavuk haşlama
1 kase salata
yarım dilim ç. ekmeği

Gitti arkadas evi toparlicam kizi uyutuyorum.
Herkes vermis alan yok sanirim aferin bizee
71 i gordum cok sukur.300 gr daha verp 70 olamadim ya:)bu hafta 70e veda etcem kararliyim

Oranje baslangicim 76 burdan gormezsen ozele yazacam

Vanilya hosgeldin.biz sagliksiz gunluk kilo vermiyoruz saglikli beslenip herseyden yiyerek yavas yavas gidiyoruz

Elifeyza yok kiz kacirmadim esimle gittigimiz yemek +kpederim taburcu oldu gelen gidem ikramlara hic elimi surmedim:)

Sabah 2 bardak su
1dilim ekmek
Biraz peynir
Domates salatalik
2 fincan cay

Ara
Turkkahve
1 galeta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladum canım çok şükür tabi bende açamadım ilk dönem aldım ama okulda yer yok ve ilçedeyin kadınlardan gelebilecek kişi yok. İstiyorum aslında kısmet bakalım. Genelde seviyorum da arada mutsuzluk oluyor. Bu arada aktüel rehberlik diye forumumuz var geliyo musun bilmiyorum ama ben seviyorum orayı da üye değilsen üye ol

Ara baya kalorili oldu arkadaş bişiler getirmiş
1 kurabiye
1 dilin kek

Öğle yemeği
1 kase siyah mercimek çorbası
yeşil soğan
domates
yarım dilim ekmek

sabah 2 kk kutusu peynir+ 7 zeytin + 1 dilim kepek ekmeği + roka + maydonoz + çeyrek haş. yumurta

ara: 1 avuç leblebi + 1 kepekli galeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…