noldgunu bilmiyrm ama iilnternttn bakarim
hoşgelin bize katılmak istersen her gün düzenli topiğe gelerekyediklerini ve diyet adına yaptıklarını yaz pazartesileri de kilo bildirimi ver bir hafta düzenli gelirsen topik sahibi oranje seni de listiyi ekleyecektir tabi son söz onun
evet canım ordan baktım da size de danışayım dedim:26:
ara olarak 1 avuc yabanmersini ve 1 kuru incir yedim.
ne kalmış canım ya en geç 2 haftaya 7 li rakamları görürsün azimli hatuınsun vesselamGunaydin kizlar
Kilo verenleri tebrik ediyrm ayni kalnlarda tebrik ediyrm en azindan almdinz
Bu sabh da 4 mil leslie yaptim egzersiz vs.
Kilom da 81 bir kilo gitmis cok sukurdebi turlu kurtulmdim su seksenlrden
Kahvaltim..
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 zeytin ve yesillik
Günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim ben de verdim 500gr artık 56lardayım
Geçen hafta 57.400
Bu hafta 56.900
çok yeme deee....Kizlar kahvaltiya arkadas geldi sabah giremiyorum aklim sizde gitsin gelcem:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar dün kabzlığım vardı 1 avuç dut kurusu yedim acayip rahatlattı deneyin sizde
şekerim ekmek nasıldı beyaz ekmek yeme sakınHerkese hayırlı günler..
kilo bildirimi:
74.2
geldimii yarım kilooo
neyse efenim kahvaltım:
2 ince dilim ekmek arasına yapılmış tost
domates,biber
şekersiz çay
İnsallh ya en son 2 sene once o rakamlrdaydim
Bende varım
Anladum canım çok şükür tabi bende açamadım ilk dönem aldım ama okulda yer yok ve ilçedeyin kadınlardan gelebilecek kişi yok. İstiyorum aslında kısmet bakalım. Genelde seviyorum da arada mutsuzluk oluyor. Bu arada aktüel rehberlik diye forumumuz var geliyo musun bilmiyorum ama ben seviyorum orayı da üye değilsen üye olBenim de öyleydi ama ilkokula başka arkadaş atandı. Zaten ilkokulun ağır işi yok. Varsa yoksa yığılma ortaokulda. 7-19 eğitimim yok maalesef ama ADP eğitimcisiyim. Sadece hafta sayım yetmiyor, 13 hafta lazım. Açamadım ondan gurubu.Bazı açılardan daha avantajlıyız, kabul ediyorum ama sorumluluk alanımız çok fazla. Öğretmenler desen onlar da çok memnun değiller iş koşullarından.Amannnnn Allah iş nasip etmiş, elimizden geleni yapıyoruz tabi. Böyle bakmak en iyisi.
çok güzel vermişsin tebrikler
Bende varım
Hosgeldinn kimlerdensin :)kac kilosun hedef ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?