:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Karanfilcim ben yarışa çok gelemiyorum ama birbirimizi kontrol etmek iyi olur
Kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su yanında 2 kuru kayısı
1 kk peynir
2 zeytin
1 domates
Az maydanoz
1,5 dilim ç.ekmeği
1 fincan şekersiz çay

benim zaten hiç hırslı bir yapım yoktur bakma öyle dediğime menün güzelmiş canım afiyet olsun

Kizlar simitlerim var nefret ediyrm etkili bildgnz bi egzersiz varmi

Kizlar kahvaltiya arkadas geldi sabah giremiyorum aklim sizde gitsin gelcem:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ara 1 elma 10 bitkili çay
kızlar şu yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürü var ya bu hafta diyetime ek olarak onu mu denesem acaba diyorum metabolizmayı hızlandırabilir ne dersiniz

kızlar dün kabzlığım vardı 1 avuç dut kurusu yedim acayip rahatlattı deneyin sizde

ara 1 elma 10 bitkili çay
kızlar şu yoğurt tarçın zencefil zerdeçal kürü var ya bu hafta diyetime ek olarak onu mu denesem acaba diyorum metabolizmayı hızlandırabilir ne dersiniz

burda bi topikte bilgi vardı onla ilgili ablacım

Herkese hayırlı günler..

kilo bildirimi:

74.2

geldimii yarım kilooo

neyse efenim kahvaltım:

2 ince dilim ekmek arasına yapılmış tost
domates,biber
şekersiz çay

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum bu konuda desteklerinizi bekliyorum siteye yeni üye oldum

hoşgelin bize katılmak istersen her gün düzenli topiğe gelerekyediklerini ve diyet adına yaptıklarını yaz pazartesileri de kilo bildirimi ver bir hafta düzenli gelirsen topik sahibi oranje seni de listiyi ekleyecektir tabi son söz onun
burda bi topikte bilgi vardı onla ilgili ablacım
evet canım ordan baktım da size de danışayım dedim:26:

ordan bakmıştım zamanında ama hiç uygulamadım ben canım bilmiyorum

listenin son hali bu ekleme düzeltme varsa özelden yazın arkadaşlar arada görmeyebiliyorum..

kızlar 2 hafta bildirim vermemiş ve girmemiş olanı listeden çıakrıyorum.. erenayı göremiyorum buralardaysan ses ver.. ve bildiri ver canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…