:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Hedef 58 :)) su an 70 giresunluyum :)

Ayni sayiliriz hedefte oyle
Bakalim kim once vercek:))
Diyet yapiyomuydun yenimi basladin?
Bende artvinliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ögle

1 adet cordon blue
salata
2 dılım haslanmış patates

Oglen menum
1kabak+1havuc yagsiz kavurdum yogurtve bol acili yaptim
1dilim esmer ekmk

İstahiniz kacsin istiyosaniz koyun kemigini kaynatin o kokuyla istah kalmiyor
Kizima ilik cikartiyorumda bogggk

Aa nerdesinizz

Kizartma olmus ama oglen telafi edersin

baska yıyecek bırsey yoktu pılav vardı bıde pılavı yemedım cok buyuk bı parca degıldı ama kucuktu =) ogle yemegımdı bu aksamı telafı edecegım artık

ara da çeyrek elma yedim şimdide sebze ve makarna yedm biraz çok gbi oldu ..canım çok tatlı çekiyo ya şöyle çikolatalı kremalı falan ....

kızlar bugün çok üzgünüm patates salatası yedim hemde kocaman servis tabağı dolusu midem patlayacak gibi bide üstüne komposto çok yedim çok

kızlar bugün çok üzgünüm patates salatası yedim hemde kocaman servis tabağı dolusu midem patlayacak gibi bide üstüne komposto çok yedim çok
bende makarna yedim salçalı
bende 1 tabak yedm napalım bugnlük yedik te akşama çorba içelim sadece ekmeksiz salata ile
yarın da telafiye devam ederiz canım üzülme ....

yalnız değilsinnn

buradaki diyetme 2. ayın 24 ünde başalamışım haftaya tam 1 ay olyo

eğer haftaya tam 1 kilo vermeyi başarırsam 1 ayda 4 kilo 900 gr vermiş olcam ...ne güzel olur yaa...

ara da çeyrek elma yedim şimdide sebze ve makarna yedm biraz çok gbi oldu ..canım çok tatlı çekiyo ya şöyle çikolatalı kremalı falan ....

Bi kucuk kare bitter ye kupseker boyutunda tabi.bi kasik sekerle ayni kalori.

bende makarna yedim salçalı
bende 1 tabak yedm napalım bugnlük yedik te akşama çorba içelim sadece ekmeksiz salata ile
yarın da telafiye devam ederiz canım üzülme ....

yalnız değilsinnn

canım yaa tşk ederim tavsiyelerin için akşama ceza vercem kendime yememem lazım yarın öğlene çorba yaparım karnımın içi bi hoş oldu tıka basa oldum resmen

perşembe günü oğlann arkadaşlarını çağırmayı düşünüyorum kızlar ...4 kişi ne yapsam acaba ya ikramlık....

buradaki diyetme 2. ayın 24 ünde başalamışım haftaya tam 1 ay olyo

eğer haftaya tam 1 kilo vermeyi başarırsam 1 ayda 4 kilo 900 gr vermiş olcam ...ne güzel olur yaa...

Cok guzel .bundan sonrakilerde boyle olur islh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…