olsa dükkan senn yok bebbeemmmm.....Bi kucuk kare bitter ye kupseker boyutunda tabi.bi kasik sekerle ayni kalori.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cidden nmiddeler çok küçülüyo ya bende bi hoş oldum şiştim ya...insann önce gözü doyacak mide çabuk doyuyo..halbuki ne gzel sebzeyle doymuştum çocuklar yeynce bende yedim niyeyseee....canım yaa tşk ederim tavsiyelerin için akşama ceza vercem kendime yememem lazım yarın öğlene çorba yaparım karnımın içi bi hoş oldu tıka basa oldum resmen
inşallah canım hep beraber...Cok guzel .bundan sonrakilerde boyle olur islh
kızlar bugün çok üzgünüm patates salatası yedim hemde kocaman servis tabağı dolusu midem patlayacak gibi bide üstüne komposto çok yedim çok
baska yıyecek bırsey yoktu pılav vardı bıde pılavı yemedım cok buyuk bı parca degıldı ama kucuktu =) ogle yemegımdı bu aksamı telafı edecegım artık
perşembe günü oğlann arkadaşlarını çağırmayı düşünüyorum kızlar ...4 kişi ne yapsam acaba ya ikramlık....
akşam çorba salata telafi edersin canımkızlar bugün çok üzgünüm patates salatası yedim hemde kocaman servis tabağı dolusu midem patlayacak gibi bide üstüne komposto çok yedim çok
olsa dükkan senn yok bebbeemmmm.....
cidden nmiddeler çok küçülüyo ya bende bi hoş oldum şiştim ya...insann önce gözü doyacak mide çabuk doyuyo..halbuki ne gzel sebzeyle doymuştum çocuklar yeynce bende yedim niyeyseee....
zaten nettn baktim dans diye bisey cikti
ana snıfı çocuklarıYas grubu ne? Anneler olcak mi!
Ozaman avcunu yalican:)) kurumeyve de yokmu?
perşembe günü oğlann arkadaşlarını çağırmayı düşünüyorum kızlar ...4 kişi ne yapsam acaba ya ikramlık....
maalsef kalıbım yokm tatlım ya..cupkek yapabilirsin canım kolay görüntüsü güzel olur kalıbın varsa yanına mayalı poğaça falan yada kısır patetes slaatası falan
ana snıfı çocukları
analrı da olcak tabi yoksa bebeler kolaydıı be ya
aaa avcumu yaladım geçti kız sağğooll.
doğru bak kuru incir vardı onu yerm arada...
ana snıfı çocukları
analrı da olcak tabi yoksa bebeler kolaydıı be ya
aaa avcumu yaladım geçti kız sağğooll.
doğru bak kuru incir vardı onu yerm arada...
bende muzu dilimleyip biskrem çubuklarına batırıyorum öle veririm çocuklara meyve verirken....Cocuklar peynirli pogca sever
Milfoy yapabilirsin sosisli kasarli
Kurabiye turu olabilir
Yas kek yapabilirsin ben normal kakaolu keki bol kakaolu yapiyorum pisince ustune neatlenin sicak cikolatasindan hazirliyorum icine bi kasik nutella yada bitter cikolata ve 1 cay kasigi un koyup pisirip dokuyorum guzl oluyor.
Yaskek yerine muzlu rulo pasta yapabilirsin
Cocuklar icin muzu dilimleyip buyuk kurdanlara batir lolipop gibi duracak sekilde.bitteri benmari usulu eritip muzlari batir.cok guzel oluyor
Annelerede kisir yap yeter iste
Diyetteyken çaysız yapamıyorum kendime çayı sınırsız yaptım :)
fakat şeker kullanmayacağım için tatlandırıcı kullanıyorum diyetime ihanet etmiyorum dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?