:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ben bugün öğlen arası 1 saat yürüdüm..

ara öğün olarak piriç patlağı yedim 4 tane.

büyük değillerdi demi pirinç patklakları..

bende bir avuç karışık çerez (fındık -yerfıstığı-leblebi)
3 adet form bisküvü ve limonlu çay içicem birazdan ..

akşama yemeğim yok ne yapacam bilmiyorum yapamazsam yoğurt yerim...yada tavuk sote gibi bişey yaparım.

Son düzenleme:

ya çok büyük değillerdi paketin üzerinde 147 cal yazıyordu.

bi pirinç patlağı yüzünden 147 cal çok kız..başka bişey yeseydin.

ya ne bileyim öğlen markete girdik arkadaşlar alınca bende aldım çikolata alacaklardı zar zor çaydırdım bunda karar kıldık en düşük kalorilide buydu.sonra keşke meyve alsaydım dedim ama artık mesai başlamıştı geri de dönmek istemedim.

olsun artık yemişşin sonuçta..akşamda az egzersiz yapcan iyi olur yürüyüş yapıyon ama hafiif kalıyo demekki biraz bölgesel çalış ..squat yap mesela çok az zaman alıyo ve çok etkili emin ol..leslinin yaptığı bacak kaldırma hareketini yap her fırsatta göbek sıkarak yapıyo ya.. vb. şeyler bak ozaman daha iyi etki edecek..

bu akşam değilde yarından başlayacağım artık bu akşam temizlik yapmayı pilanlıyorum hazır sude de ayak altında yokken.

şu dokuzlu çayı içtim tuvaletten çıkamadım baya rahatlatıyor ama ödemi şişliği alıyor internetten sipariş ile aldım kızlar aktardan alıp yaptığım bende işe yaramadı haberiniz olsun yarın sabah tartılcam işe gelmeden bakalım kaç oldum 63 kıloydum bu sabah...

etkisini gördüysen ne iyi.. tartılsanda söyleme bizeeeee p tesi bildiri yapıyoz ya birden toplu yazmal daha heyecanlı oluyo çünkü canım..bende bi sinameki çayı içeyim madem .

aynen ya o dönem berbat iştahta açılıyor tatlı krizleri falan sorun yani... ben genelde diyet şekersiz çıkolatalardan kullanıyorum yada bitter bir parça o kadar...
tatlı istiyo genelde canım ama onuda bastırıyorum artık..çok ödem oluyo her yerim şişiyo resmen ..enaz 700 gr oynuyo tartıda abartısız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…