sagol canım benim burnumda çok akmıyor iyice ağrı yapıyor öğrencilerimi bırakabileceğim biri olsa rapor alacaktım ama hep çalışıyor velilerim
aayyy ölüyorum kızlar akşam ne yedim öle ya şiştim patlıcam şimdii....
2 tane ıspanaklı çörek yarım yağlı çörek 1 tane kek türü bişy komşu gtirmiş...bol cips..
tek sevndiğim şey eskiden bunların 2 katını yerdim hiç rahatsız olmazdım midem cidden küçülmüş ama şu an fenayım sodam da kalmamış iyi geliyodu pööfff....
canım valla bi gömleğim vardııı iki düğmesi arası en az 15 cm vadı olmuyordu anlayacağın .. şuan üzerimde biliyonmuu .. çok mutluyum.. cezalar gerekiyoo.. bu sabahta börek yedim mecburen ilaç içecektim midem kötü olunca ne varsa onu yedim arkadaşatan..ohhhhhhhh maşşallah....öğlen fazla yememmişsinki ceza kasmişsin kendine ama iyide olmuş hani.bu ceza işine benimde acil başlamam lazım.
gereksiz yere yıpratma bence bu tür şeyler insanı .. kalori hesabı iyidir ama takıntı haline gelmemsi gerek..Reklammi ne bu anlamadim?
Biz burda guzel gidiyoruz.kilo bildirimi yapiyoruz diyetisyene gifiyomus gibi mahcup olmamak icin dikat ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarr
bugün hiç keyfim yok dün dişçiden gelince 4 saat bişey yiyemedim sonra bi elma yedim yattım ama sabaha kadar uyuyamadım baş ağrısından sinüzit olmuşum elmacık kemiklerim burnum heryerim ağrıyo grip de var:2:
kahvaltım
haşlanmış patates çeyrek
beyaz peynir çeyrek kk
1 dilim ekmek
geçmiş olsun zaten dişçiden sonra baş ağrısı olur bir de sinüzit zor
Kizlar gitti odem tartildim inanilcak gibi degilvucuttaki suyu duyla attim su saate kadar 6 bardak su ictim 6-7 kere idrara ciktim normale dondum:)suyu ihmal etmemek gerekiyormussss
geçmiş olsunn dinlenme imkann var mı
Gecen hafta gripten sonra ben oyle olmustum resmen burnu agriyodu akmayica
Aslinda eskiden drlar bugusrptin diye bisey verirlerdi sicak suya katip buharini soluyunca bosalirdi sinusler.hala varmi bilmiyorum ama.calisiyosun bide Allah yardimcin olsun
Kizlar gitti odem tartildim inanilcak gibi degilvucuttaki suyu duyla attim su saate kadar 6 bardak su ictim 6-7 kere idrara ciktim normale dondum:)suyu ihmal etmemek gerekiyormussss
Reklammi ne bu anlamadim?
Biz burda guzel gidiyoruz.kilo bildirimi yapiyoruz diyetisyene gifiyomus gibi mahcup olmamak icin dikat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?