:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sagol canım benim burnumda çok akmıyor iyice ağrı yapıyor öğrencilerimi bırakabileceğim biri olsa rapor alacaktım ama hep çalışıyor velilerim

Gecen hafta gripten sonra ben oyle olmustum resmen burnu agriyodu akmayica

Aslinda eskiden drlar bugusrptin diye bisey verirlerdi sicak suya katip buharini soluyunca bosalirdi sinusler.hala varmi bilmiyorum ama.calisiyosun bide Allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar gitti odem tartildim inanilcak gibi degilvucuttaki suyu duyla attim su saate kadar 6 bardak su ictim 6-7 kere idrara ciktim normale dondum:)suyu ihmal etmemek gerekiyormussss

Akşam akşam fazla olmamış mıı:26::26: bide bol cispssss..cıssssssssssss
ohhhhhhhh maşşallah....öğlen fazla yememmişsinki ceza kasmişsin kendine ama iyide olmuş hani.bu ceza işine benimde acil başlamam lazım.
canım valla bi gömleğim vardııı iki düğmesi arası en az 15 cm vadı olmuyordu anlayacağın .. şuan üzerimde biliyonmuu .. çok mutluyum.. cezalar gerekiyoo.. bu sabahta börek yedim mecburen ilaç içecektim midem kötü olunca ne varsa onu yedim arkadaşatan..
öğlenede ona göre yerim artık..
Reklammi ne bu anlamadim?
Biz burda guzel gidiyoruz.kilo bildirimi yapiyoruz diyetisyene gifiyomus gibi mahcup olmamak icin dikat ediyorum

gereksiz yere yıpratma bence bu tür şeyler insanı .. kalori hesabı iyidir ama takıntı haline gelmemsi gerek..

geçmiş olsun bende doğumdan sonra dişten çok çektim hala da çekiyorum.. bendede sinüzüt var berbat oluyo insan.

bende bu aralar suyu çok az içyorum benimde gene arttırmam gerek ...

vikis var o olur mu ki canım ? evet ya ama allhtan çocuklarım hastayım deyince hemen uslu oluyorlar 3 yaş olunca duygusallar

su içerek mi attın ablacım

günaydın özledim sizi ya

dün sabah

yarım dilim ç. ekmeği
2 zeytin
1 dilim peynir
bitki çayı

öğle
2 kaşık işkembe çorbası ( arkadaşınkinin tadına baktım)
yarım kuşbaşılı pide
salata

ara
yarım muz 2-3 cips

akşam
1 tabak makarna
salata
yoğurt
peynir

ara
yarım portakal
yarım muz

ohh bee site düzelmiş

dün öğlen hamburger vardı yemedim peynir ekmek yedim

ikindi bi dilim kek yedim

akşam da fırına patates attım

ara olarak da nescafe içtim:18:
yatareken acıktım elma yedim

günaydın canlar..
dün öğlen menüm :
yarım lavaştan az ekmek arası tavuk döner,
ayran
akşam:
1 tabak kabak yemeği,
az çiğ köfte ,nane,tere,ve taze soğan,
3 bardak çay,
bu sabah:
2 adet kuru incir,
2 bardak sıcak su,
1 haşlanmış yumurta,
dün tan 1 saat hızlı tempoda yürüyüş...

Dün aksam ki menüm;

bulgur pılavı
barbunya
yogurt

bu sabah kahvaltım
3 adet yulaflı bıskuvı + cay

Her gün sabahın köründr kalkıp grç kalmayan ben bugün toplantı var diye geç kalktım hazırlanma kahvalyı hepsi yattı ama 8 de uyanmak çok güzel bişi
kahvaltı
dolmuşta form yiyorum
arkadaşlara gidicem öğleden sonra birazcık kaçırabilitim

Sabah bir kase nesfit

Dün sabah form bisküvü yedim öğlende bisküvi ile bi tarhana çorba içtim gerçi içmek denirse dişim yüzünden 3 kaşık falan içmişimdir.
akşamına miğdem kazındı o yüzden tavuk dürüm söyledim.
Diyetisyenler bile 1 gün özgür bırakıyor bende özgürlük hakkımı dün kullandım tavuk dürüm yedim.
bugün dikkatli olmam gerek :)
Bu arada günaydınnn

günaydın kızlar..
dün sitede sorun vardı giremedik...
sabah kahvaltım ..
1 simit çay.

birazdan da yaban mersini ve 2 dorm bisküvü ile çay içicem..

kahvaltım
1 dilim ekmek
2 zeytin
yarım kk beyaz peynir
1 bardak ıhlamur içime azıcık bal attım

Gunaydin kizlar
Site de sorun vardi benm sifreyi bile etkiledi bu seferde de onunla ugrastim
Spor yine yok sirtim hala oyle dun baya yuruyus yaptim bu sabh da yine uyuya kaldim cikamdim
Kahvaltim....

1 dilim ekmek
Peynir 30 gr
1 zeytin
Yesillik

günaydın kızlar özledim sizi
dün akşamüstü arkadaşlarla toplandık bişeyler yiyeceğimi bildiğim için ara yapmadım akşamla arayı birleştirdim sofrada herkes diyetteydi güya ama baktım en çok ben dikkat ediyorum kendimle gurur duydum herkes zayıflamışsın çok iyi olmuşsun daha verme filan dediler ben de daha da vermek için gaza geldim 1 küçük peynirli börek 1 kurabiye 4 kaşık mercimek salatası 1 kaşık patates salatası 1 kaşık kereviz salatası 1 çatal da tavuk ğöğsü yedim akşam yemeğim olmuş oldu erken yediğim için de kendimi çok rahatsız hissetmedim
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su 2 kayısı
1 domates
2kk peynir
1 fincan şekersiz çay
1 dilim ç. ekmeği

Reklammi ne bu anlamadim?
Biz burda guzel gidiyoruz.kilo bildirimi yapiyoruz diyetisyene gifiyomus gibi mahcup olmamak icin dikat ediyorum

Hayır arkadaşım reklam değil, ben kullandığım bir sistemi sizlerle de paylaşmak istedim sadece. Burayı da kullanırken, siteyi de kullanabilirsiniz isterseniz.

SevdaLinka ben...

Her şeyim gitmiş,çok moralim bozuk...

Kahvaltım

1 dilim çavdar

1 dilim peynir

Domates

Tere

5 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…