:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canlarım bu ay testi gene kazanamadım regl oldum çok üzgünüm daha eşimede söyleyemedim kendimi şuçlu gibi hissediyorum(

canlar az işim vardı o yüzden giremedim.
ara öğün olara:3 adet limonlu form bisküvi
öğle:
1 haş.yumurta,
3 yaprak marol ve ayranım var şimdi yiyiyorum.

canlarım bu ay testi gene kazanamadım regl oldum çok üzgünüm daha eşimede söyleyemedim kendimi şuçlu gibi hissediyorum(

canım üzülme neden kendini suçlu hissediyorsun ki rabbimin taktiri.demek ki bu aya o ay değilmiş.üzülme ne senin nede eşinin suçu rabbimin taktiri.güzel şeyler düşün aklından sürekli çocuk düşüncesini çıkar oluruna bırak bak kendiliğinden bir bakmışsınız olmuş.

üzülme tatlım ya en hayırlı zamanda gelir inşallah bebiş

inşallah canlarım artk kafama takmıycam eşimde takmıyo biz birbirimizden razıyız Rabbim verirse olur vermezse yapacak bişey yok dio

günaydın kızlar, iş yoğunluğundan pek giremiyorum, ama sizleri takip ediyorum.

sabah: 3 bardak sıcak limonlu su
2 kk peynir + 5 zeytin
1 dl. tam tahıllı ekmek
2 yp roka

2 lt. şişem yanımdan işten çıkana kadar bitecek ve öğle tatilinde 1 saat tempolu yürüyüş,
bu hafta 73'ü gerecem inşallah. ve şu 10 kg.dan kurtulmuş olacağım

Son düzenleme:
inşallah canlarım artk kafama takmıycam eşimde takmıyo biz birbirimizden razıyız Rabbim verirse olur vermezse yapacak bişey yok dio

arkadaşım, Allah herşeyi gönlüne göre versin, bende hamile kalmadan çok okumuştum, ne kadar içini ferah tutarsan o kadar rahat olur, bide sana özelden bişey tavsiye edeyim dur

Sedacım en hayırlı zamanda verir inşallah Rabbim bebeğini daha zamanı var demek.

Ara

1 fincan şekersiz kahve

1 parça bitter

Bugün tatil gibi bişi oldu
öğlen
yarım porsiyon tavuklu mantarlı krep
2 pattes salata
midem çok dolu rahatsızım arkadaşta bişi yemicem inş.
Şubat gibi en son toplantımızdı arkadaşlar görünce çok hoş olduğımu söylediler çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…