- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
arkadaşım, Allah herşeyi gönlüne göre versin, bende hamile kalmadan çok okumuştum, ne kadar içini ferah tutarsan o kadar rahat olur, bide sana özelden bişey tavsiye edeyim dur
KIZLAR ÖĞLEN YEMEĞİM...
1 küçük simit ve ayran.
bu aralar çok boşladım kendimi kilo da almadım ama veremedimde gibi bu ara spor falan da yapamıyorum acilen kendime gelmem lazım ..beni sallayında kendime geleyim yaaa ...
KIZLAR ÖĞLEN YEMEĞİM...
1 küçük simit ve ayran.
bu aralar çok boşladım kendimi kilo da almadım ama veremedimde gibi bu ara spor falan da yapamıyorum acilen kendime gelmem lazım ..beni sallayında kendime geleyim yaaa ...
all bendende okadar benide sallayın kendime geleyim sıkıca yapmam lazım artık diyetimi:44:ama yarında görümceme gidicemmm of yaa inşaqllah fazla kacırmam korkuyorummmm
kızlar size kocaman bi sallama benden olsunbende sizden farklı değilim bugün yeniden spora başlıycam hastaydım grip beni mahvetti o yüzden yapamadım bu hafta ben kilo almadıysam ii veremedim de çünkü [/
ahh canım suyu içmeyide bıraktım bi kaç gundur
bi kaçgundur sporda yok
ama bugunden iti baren sıkı denetime sokuyorum kendimi
KIZLAR ÖĞLEN YEMEĞİM...
1 küçük simit ve ayran.
inşallah canlarım artk kafama takmıycam eşimde takmıyo biz birbirimizden razıyız Rabbim verirse olur vermezse yapacak bişey yok dio
bende lısteye bakınca farkettım aynı kıloda ılerlemektesın oranje ki senın bıze örnek olman lazım topik sahibi olaraktan :)))
bende 63 te takıldım kaldımmm 62 yide gorsem razıyım azda yıyorum ama gıtmıo sanırım yarın rgl olucam onunda etkısı olabılır :S
kızlar dünden beri siteye giremiyodum deneye deneye sonunda oldu özledim sizi(
ara 1 elma 10 bitkili çay grip oluyorum galiba kızlar
canım diğer haftalar ne yaptısa yerimde saydım spor falan da kar etmedi ama bu hafta sporuda bıraktım hastalandıktan sonra sanki vücut çöküyo kendime gelmem lazım.. iki kilo daha beni baya kurtarrır ama işte çok yavaş gidiyo meretttt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?