:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

KIZLAR ÖĞLEN YEMEĞİM...
1 küçük simit ve ayran.

bu aralar çok boşladım kendimi kilo da almadım ama veremedimde gibi bu ara spor falan da yapamıyorum acilen kendime gelmem lazım ..beni sallayında kendime geleyim yaaa ...

slm arkadaslar

dun giremedim doktora gittim hormonlarım tavan yapmış ve buyuzden lekelenme adet göremiyormuş:26: pekte keyfim yok doktorumda dedi diyetine devam et diye.bugunde ilaçıma başlıcam.ama dun diyetimi yapamaım dışarlardaydım malesef.ama bugunden itibaren diyeti bozmak yok.

bu sabahki kahvaltım

2 yumurtalı omlet
8 zeytin
1 domates
3 tanede marul
sekersiz cay

arkadaslar bi kaçgundur cok kactı yediklerim.adet olamadgm i,çinde çok şişlik var ve diyetimi yapmama ragmen tartıda fazla cıkmak beni mutsuz ediyor zayıfladıgımı göremeyincede diyete devam etmek istemiyorum.doktorumda adetin kendilignden gelmesini beklicez dedi buyuzden cokta sıkıntılıyım bi turlu olamadımmm

all bendende okadar benide sallayın kendime geleyim sıkıca yapmam lazım artık diyetimi:44:ama yarında görümceme gidicemmm of yaa inşaqllah fazla kacırmam korkuyorummmm

all bendende okadar benide sallayın kendime geleyim sıkıca yapmam lazım artık diyetimi:44:ama yarında görümceme gidicemmm of yaa inşaqllah fazla kacırmam korkuyorummmm

kızlar size kocaman bi sallama benden olsun bende sizden farklı değilim bugün yeniden spora başlıycam hastaydım grip beni mahvetti o yüzden yapamadım bu hafta ben kilo almadıysam ii veremedim de çünkü

Ogle yemegim
1 porsiyon kepekli makarna 200 gr anlmdim bende 100 gr yedim
2 kasik yogurt
3 kofte kadr tavuk gogsu haslma

Kizlar mrb
Sabahtan beri girmeye calisiyorum sifre sorunum vardi yenisini gonderiyolar olmuyodu biturlu.kavustum nihayet foruma

Seda canim sen inanci kuvvetli birisin herseyde vardir bi hayir.dualara sigin icin ferah tut..bak esinde anlayisli ve destek sana

Seyda gitmissin dra icin rahatlamistir gecmisolsun..

Salmayin kendinizi kizlar benimde salasim var canim artik yagli tuzlu tatli biseyler istemeye basladi benim.burnuma pogaca kokulari geliyor sanki

Dun midem bulaniyordu ,karnim agriyodu ne denediysem yiyemedim aksam duzeldi biraz kacirdimmi bilmiyorum az gibi ama icim rahat etmedi
3 kanat bir tavuk baget firinda
1 kasarli tost
1 isirik browni
3 fincan cay

Butun gun yediklerim
Bugunse;
Sabah
1 dilim ekmek
Az peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Cay

Ara 1 galeta cay
Oglen
1 tb. Kabak yemegi
1kase yogurt
2 dilim ekmek esmer abikisi

Gunluk ekmek sinirimi doldurdum ama noluyasa acim ben (

Spor
50 ipatlama
25squat
20 kopru
25kol hareketi
25 twist
25 bacak hareketi
25 mekik

Benim kilo vermem yavaşladı... Tartıda ne göreceğim merak içindeyim,adet de oldum.

bende lısteye bakınca farkettım aynı kıloda ılerlemektesın oranje ki senın bıze örnek olman lazım topik sahibi olaraktan :)))
bende 63 te takıldım kaldımmm 62 yide gorsem razıyım azda yıyorum ama gıtmıo sanırım yarın rgl olucam onunda etkısı olabılır :S

herkese hayırlı günler...

sabah kahvaltı etmedim...

arada : 4 çilek

öğle

bol yeşil salata içine 1 tane haslanmış yumurta
2 kaşık yoğurt

1 lt suyumu da içtim...

canım diğer haftalar ne yaptısa yerimde saydım spor falan da kar etmedi ama bu hafta sporuda bıraktım hastalandıktan sonra sanki vücut çöküyo kendime gelmem lazım.. iki kilo daha beni baya kurtarrır ama işte çok yavaş gidiyo meretttt...

olsun ne mutlu sanaki kılon zaten az aslında..yavas gıden kılolar daha kalıcı oluyormus hem=) bende fena yakalandım grıbe ustune bıde yarın rgl olucam vah halıme artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…