:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kızlar smsi olan ve her yediğmzii birlkte paylaşıcagmz bi diyet arkadaşı arıyorum birbirmizi motive edicez ve kilolara veda edicez isteyen mesaj atsın :/ not ankarada oturuyorum 18 yasındayım 70 kiloyum

Kızlar bugün akşam yemeği yemiyecem ziraaa alt komşuma gittim ve orda yedim bişeyler :))

Kayınvalidesi gelmiş tokattan ve yöresel yemekleri bat yapmış benide çağırdılar .. Çok yağlı değildi tam diyet yemeğiydi.. 5,6 kaşık kadar koyup yedim yanında çörek vardı ondanda bir iki lokma aldım :)

zayıflayım teyzeme o çörekten yaptırıp yiyecem şimdilik 1 ,2 ısırıkla yetindim işte :))

Sanmıyorum ama acıkırsam 1 bardak süt yada biraz yoğurt yerim belki ilerki saatlerde

iyi aksamlar hemen özlüyorum kızlar net.ım cekmiyor giremiyorum bugün misafir vardı öğle yemek yemedim ikramlik falan yaptım yemedim tabi. azck kısır yedim zaten öğlen yememistm

yeni gelen arkadasa merhaaba hoş geldin

oranje özel mesaj atmıştım geldi mi

akşam ki yeme.gim

2 kasık makarna
3 kasık kabak yemeği
yarim bardak kadar yoğurt salata
2 litre suyumu ictim

Kızlar smsi olan ve her yediğmzii birlkte paylaşıcagmz bi diyet arkadaşı arıyorum birbirmizi motive edicez ve kilolara veda edicez isteyen mesaj atsın :/ not ankarada oturuyorum 18 yasındayım 70 kiloyum

Biz hep burdayız canım sms im yok tarifemde.Ama ne zaman istersen arıza katilabilirsin.

Kızlar akşam için
2yk kadar tavuk yaptım tadımlık yedim.
İki kuru kayısı
1 kuru incir eşim almış bi yerden organikmis değişik mükemmel biseydi..
3lt suyu tamamlarim bu gün ..
Baska da bişey yemem.ortalama saat 6 gibi yeme olayım bitiyo benim.

Ve ayıptir söylemesi bugün 3. Kez Wc ye çıkışım bu kuru incir kayısı tüm çay may herşeye bedel bence...

Son düzenleme:
Eyupsidra mesaj gelmemiş gorunuyo canım..yada şimdi telden girdiğim için göremiyorum..tekrar yolla istersen.

Akşam yarım saat lesli ve 15 dk egzersiz
Yaklaşık bir saattir de oğlumla tepiniyoz.:))

Gene bennnn
Su an itibariyle 15 dk jillian yaptım..feci kalori hatcatiyo yarım saatte 500 cal kadar harcıyormusuz... yarın tam yaparım 27 dk suruyo biraz zorlu ama tam benlik lesli hafif kalmıştı bana ..bu günlük yeme içme spor olayım bitmiştir. herkese sevgiler....

Kuzum Jillianın hangi videsunu yaptın ? :)) Hakkında güzel şeyler duydum bu bayanın :)

Kuzum Jillianın hangi videsunu yaptın ? :)) Hakkında güzel şeyler duydum bu bayanın :)

30 gün shared mi ne var ya ondan yaptım level 1 i ben üstü üste 30 gün yapamam yani haftasonları fırsat bulursam yaparım bi denedim baktım çok zorlamdı 10 günde bir level atlıyomuş 1-2-3 de bitiyo ve kilo kaybı olmasa bile vücutta aşırı bi toparlanma oluyo...yanlız 1 er kiloluk dambıllar gerekiyomuş ben yarımşar dan başlayacağım hafif gelirse 1 e çıkarım ama dambılım yok pet şişeye su koyup yapıyorum...
çok toparlanmaya sıkılaşmaya ihityacım var çünkü minimum zamanda...

gunaydin kizlar internet sorunum var fazla giremiyrm
sabah sporumu yapamadim regl oldum cok agrili geciyr

ve herkese günaydın diyip sabah kahvaltımı yazıyorum...

1 haşlanmış tumurta
1 top peynir.
1 küçük dlm t.b. ekmeği
1 fincan çay.(2 şeker)

gunaydin kizlar internet sorunum var fazla giremiyrm
sabah sporumu yapamadim regl oldum cok agrili geciyr

geçmiş olsun canım..
bende iki gündür oldum olacam diye beklyiorum leke şeklinde geliyo her defasından ama hala tam olmadım gerçi bu kez erken başladı ondandır da normalde 10 nunda falan olacaktım..beklyiorum hala ve şişiyo bu şekilde vucudum sinir oluyorum..

günaydın güzeller...
sabah kahvaltım:
1 bardak bitki çayı,
2 küçük haşlanmış yumurta,
1 küçük dilim t.b.ekmeği,
1 acı kırmızı biber,
1 bardak çay,,

dün akşamki menüm ise,
1 kase mercimek çorbası
1 kırmızı biber,
4 adet hamsi,,,
1 dilim ekmek

kahvaltim
1 fincan yeşil çay
1 yumurta( haslnms )
1 corba kaşığı kadar lor
4 tane süs biber 2 dilim ekmek

sana da afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…