kızlar biran önce adet olmam için ne yapmam gerek bileniniz varmı
bol bol adaçayı iç ve sıcak duş al bende herzaman işe yarar.
tşkler.adacayını denicem.:26:
sorun hormonlardansa dr ilac vermedimi? bi bitki vardi adini unuttum.google da arastir cikar biseyler.ama hormonlarla ilgiliyse hormonlari duzeltecek bisey lazim
seyda bak canim
http://adetgecikmesi.blogspot.com.tr/2011/08/adet-sokturucu-sifal-bitkiler.html?m=1
ahmet marankinin yazisi
canım teşekkür ederim rezene cayını denicem saol
canım tşk ederim özelden gelmemiş msj henüz
KIZLAR ÖĞLEN YEMEĞİM...
1 küçük simit ve ayran.
bu aralar çok boşladım kendimi kilo da almadım ama veremedimde gibi bu ara spor falan da yapamıyorum acilen kendime gelmem lazım ..beni sallayında kendime geleyim yaaa ...
canım diğer haftalar ne yaptısa yerimde saydım spor falan da kar etmedi ama bu hafta sporuda bıraktım hastalandıktan sonra sanki vücut çöküyo kendime gelmem lazım.. iki kilo daha beni baya kurtarrır ama işte çok yavaş gidiyo meretttt...
kzılar sohber muhabbet etmek isiyorum ama işten gel dinlen ailem yok 3 hafadır yemek işi evi topla vs derken yoruluyoruz. birde hava güzel geziyorum çoğu zaman yolda okuyorum yazılanları alını yorum yapamaıyorum elden zor oluyor ama gözüm sürekli burada.
oranje sert bişiler yapalım belli bir gramın alına düşemeyene spor cezası verelim
derya mevsim geçişi olabilir ya da bazen insanın modu olmuyor düşünmeyeye çalış hiç bişeyi kendi biraz ödüllendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?