:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara biraz tuhaf oldu ama eşim çorba içiyodu ben de malum grip olmak üzereyim 1 kepçe çorba içtim

2 gundur cok mutsuzum kendi evimde yabanci gibiyim.be yemek yapasim geliyor ne is yapasim.kizimda huysuz oda bi tuhaf benim gibi oyalamak istemiyo canim noluyo bana anlamadim.bi sorun yok esimle aram iyi tartisma vs. yok hersey yolunda ben normal degilim depresyonami giriyorum nedir

tşkler.adacayını denicem.:26:

sorun hormonlardansa dr ilac vermedimi? bi bitki vardi adini unuttum.google da arastir cikar biseyler.ama hormonlarla ilgiliyse hormonlari duzeltecek bisey lazim

sorun hormonlardansa dr ilac vermedimi? bi bitki vardi adini unuttum.google da arastir cikar biseyler.ama hormonlarla ilgiliyse hormonlari duzeltecek bisey lazim

canım adet söktürücü vermedi.kendiliginden gelmesini bekliceksin dedi.adet düzenlemesi için dogum kontrol hapı verdi

sarsıll ve kendine gel fit olmalıyız salmak yok

geçmiş olsun canım iyileşir iyileşmez başlarsın zaten kilo az olunca az az gidiyor

ara
1 nuget
yarim portakal

1 haftadir cok monoton burasi
kimse konusmuyo
yada benle konusmuyo
gorunmezmi oldum ne

Ben zor vakit buluyrm 2 cocuk var ikiside ilgi yasi biraz telle ugradtim mi kotu oluyrlr ev isi fln ben cocuklrim kisitlmiyrm evde cok raht biraktgim icn haliyln is cikiyr

kzılar sohber muhabbet etmek isiyorum ama işten gel dinlen ailem yok 3 hafadır yemek işi evi topla vs derken yoruluyoruz. birde hava güzel geziyorum çoğu zaman yolda okuyorum yazılanları alını yorum yapamaıyorum elden zor oluyor ama gözüm sürekli burada.

oranje sert bişiler yapalım belli bir gramın alına düşemeyene spor cezası verelim

derya mevsim geçişi olabilir ya da bazen insanın modu olmuyor düşünmeyeye çalış hiç bişeyi kendi biraz ödüllendir

diyet beni yordu sanirim.
kilo verme yavasladi
ama hic kacamak yapmiyorum biliyosunuz esim.aburcubur tatliya duskun.her aksam cay yaninda birsey yemeye aliskindim.simdi onlar yerken ben kuru cay iciyorum.kurallarimi asmiyorum fakat tartida istedigimi goremeyince mutsuz oluyorum.yiyemedigim seylere ozrniyorum irademi kaybefiyorum bu yuzden.bugun tartildim ayniyim okadar dikate az degilmi.verdigim zaman motive oluyordum veremeyincr motivede gitti.

disari cikip hava alayim diyorum kiz durmuyo bebek arabasinda. bu aralar yalniz kaldim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…