bilgileri paylasirsin bizimle
diyet beni yordu sanirim.
kilo verme yavasladi
ama hic kacamak yapmiyorum biliyosunuz esim.aburcubur tatliya duskun.her aksam cay yaninda birsey yemeye aliskindim.simdi onlar yerken ben kuru cay iciyorum.kurallarimi asmiyorum fakat tartida istedigimi goremeyince mutsuz oluyorum.yiyemedigim seylere ozrniyorum irademi kaybefiyorum bu yuzden.bugun tartildim ayniyim okadar dikate az degilmi.verdigim zaman motive oluyordum veremeyincr motivede gitti.
disari cikip hava alayim diyorum kiz durmuyo bebek arabasinda. bu aralar yalniz kaldim cok
canım o 5 kiloyu başkası vermedi değil mi aslında ne kadar güzel şeylere sahipsiz evlsin çocukların var sağlığın yerdinde haytaki çoğu insanın sahip olmak istediği ve bu uğurda çabaladığı şeylerin var dua et istersen. ben memnun olmayınca hayttan diyorum belamı mı arıyorum o kadar kötü ve zor hayatlar var ki. yiyecek ekmeği bile olmayan birazcık toparla kendi canım
kızlar akşam yemegim
eşim pide getirmiş
kapalı kıymalı pide küçük küçük dilimlenmişti
5 dilim ondan yedim ve iki bardakta ayran içtim
diyet beni yordu sanirim.
kilo verme yavasladi
ama hic kacamak yapmiyorum biliyosunuz esim.aburcubur tatliya duskun.her aksam cay yaninda birsey yemeye aliskindim.simdi onlar yerken ben kuru cay iciyorum.kurallarimi asmiyorum fakat tartida istedigimi goremeyince mutsuz oluyorum.yiyemedigim seylere ozrniyorum irademi kaybefiyorum bu yuzden.bugun tartildim ayniyim okadar dikate az degilmi.verdigim zaman motive oluyordum veremeyincr motivede gitti.
disari cikip hava alayim diyorum kiz durmuyo bebek arabasinda. bu aralar yalniz kaldim cok
arkadaşım az yedim diye baya saydı
yarım dilim köstebek pasta
türk kavesinin yanında 1 tane çikolta yedim
Ben de sevdiğim birçok şeyi yemiyorum ama çakıldım ve sinirimi bozmaya başladı bu durum...Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Akşam yemeğim
1 kase düğün çorbası
4 kaşık nohut
100 gr dana ciğeri...Başlarım diyetine...
sen tabani bitirseydin asil burdan yerdin lafine hakaretler yedimsayıp durdu
bende baslarda bu durum problem degildi kilo veriyodum ama firumda topiclere bakiyorum ogunleri benden fazla olanlar var ayda 4 kilo veriyor anlamiyorum.birde bu aralar cok gelen giden oldu k.validemdeyim hep.onlar yemek yemeyi seviyorlar surekli ikram yerken ben avcumu yalayip azsekerli cayimi yudumluyorum.
sende bendenmissin sevda.biseyler yapalim ama ne?gecen hafta 1 kilo verdim.bu hafta ayni gr eksilmemis ve karnim sisti gobegim cikti iyice
Ya evet millet benim iki katım yiyor gerçekten benden fazla ve güzel kilo veriyor üstelik kalıcı.Şeker tuz zaten 3 yıldır kullanmam onda sıkıntı yok zaten ama adet dönemini bile öyle ölü gibi geçirdim.
Valla bilmiyom abla.Leslie yapıyorum,bacak çalışıyorum,karın çalışıyorum,yürüyorum.Napayım daha ?
bunye meselesi iste..
ablam 40 li kilolarda.hic yemek yemez sebzeymis ,corbaymis azina surmez.koca tabak amerikan salatasini yer .surekli tost,pizza ,ekmekarasi ,fasfood yeryavas yavas gitsede gitse keske.pzrt ye kadar tartilmicam yarin 1 ogun odul yapcam motive etcem kendimi
sen tabani bitirseydin asil burdan yerdin lafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?