:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Hic olcmedim ama kendim farkediyrm incelme var kiloda pek bisey yok dedigin gibi kas olabilirmi bbirde sarkma yok su an.Eskidn sadece diyetle zayifldigim zamn vucudm cok kotu oluyrdu

Hic olcmedim ama kendim farkediyrm incelme var kiloda pek bisey yok dedigin gibi kas olabilirmi bbirde sarkma yok su an.Eskidn sadece diyetle zayifldigim zamn vucudm cok kotu oluyrdu

en güzeli sıkılaşarak zayıflamak zaten canım

sabahki egzersize ek 500 twist shape bindim

kahvalti
2dilim kepek ekmeginin uzerine
acuko surup 1 dilim kasarla firinda pisirdim.kizarmis ekmegin kalorisi daha dusuk..
1 haslanmis yumurta
cay ictim 2 fincan

oglen yemicem kahvaltiyi gec yaptik suana kadar 222 kal aldim
264 cal harcadim:)
utu yapacam 10 gundur toplu yapmiyodum 2 legen birikti offf

hic diyet yapmadan spor yaptiginda incelmen ve sıkilasman olur ben denedim bunu.hergun 1.5 saat yuruyodum diyet yapmadigim halde yanlarim basenlerim zayiflamisti.

Almanya'da tüketiciyi koruma organizasyonu “Die Verbraucher Initiative” ev işleri yapan 70 kilo civarındaki kişilerin 15 dakikalık sürede ne kadar kalori yaktıklarını şöyle listeliyor:.Eve çeki düzen vermek:.30 kalori.Ütü yapmak:.35 kalori.Yemek pişirmek:.40 kalori.Çamaşırları asmak:.50 kalori.Yerleri silmek:.60 kalori.Yatağı toplamak:.62 kalori.Elektrik.süpürgesi ile temizlemek:.70 kalori.Camları silmek:.83 kalori.Bahçede çalışmak:.88 kalori.Merdivenleri çıkmak: 121 kalori.

kizlar bu 15 dk yapilansa ben bugun 1000 cal yakiyorum rahat rahat:))

Ogle yemgim
1 tane balik sardalya
Yarim kase corba
2 kasik da dunden kalma mantr cok sukur bitti

% 50 hergun yaptgimz seyler ona gorede yiyecgimiz dengelrsek hethalde ip olurduk

aynen..abartma var gibi 15 dk utu 35 kalori,500 twist shape 56 kal.
twistte binip butun vucudum calisacagina canim cikacagina 20 dk utu yaparim kollarim calisir:))

Ogle yemgim
1 tane balik sardalya
Yarim kase corba
2 kasik da dunden kalma mantr cok sukur bitti

iyi menu
yemekleri hep ben bitiriyorum aksam esim yiyor okadar .buaksam napacagimida bilmiyorum daha sadece corba var biktim yemek dusunmekten

ara
ceyrek cavdarli simit
bi parca peynir ve cay
100cal
seker kullanmasam bide ah

toplam 320 kal etti
aksama kadar 500 kal kaldi

iyi menu
yemekleri hep ben bitiriyorum aksam esim yiyor okadar .buaksam napacagimida bilmiyorum daha sadece corba var biktim yemek dusunmekten[/QUOTE] valla oyle aynen bi de cocuklr bisey yemese daha da sikintili bana kalsa bi salatayla idareedriz

Bende katılabilir miyim?

Hayır pazarlar :)

bugün yine öğleyin yaptım kahvaltıyı...

Annem bugün peynirli pide hazırlamış vallaa kahvaltıda 1 tane yedim

ara: 1 elma

akşam henüz yemedim ama belli menüm:

4 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt
salata

slm kızlar haftasonu çok giremiyorum 2 gündür bütün düzenim bozuldu ama yine de dikkat etmeye çalıştım bakalım yarın ne olacak

aksam yemegi
2 parmak kofte

arkadas caya cagirdi 1 yemek ks cekirdek yedim cay ictim

kabizim oluyorum sinameki yaptim umarim ise yarar karnim davul gibi bisey yemedigim halde

Aksam yemginden sonra 2 kestane daha ve yesil cayimi ictim bugunu de 836 kcl kapattik cok az ama bu kdr yiyebildm en azindn bugun. İyi gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…